Jó reggelt! Nekifutottam és átugrottam a hetet. Senki nem gurított hóembert a nappaliba? Készítettem ice coffet Olafnak.
Állítólag ráncok ellen jó a hideg kávé... Nekem mondjuk pont attól ráncosodik
Szép napot!
Állítólag ráncok ellen jó a hideg kávé... Nekem mondjuk pont attól ráncosodik

Szép napot!
Csuda reggelt!
Én már öregnek érzem magam ugrálni,meg a medve amúgy sem szokott,de nekem is pikk-pakk lepörgött a hét, szerencsére..
Nálam megint szép hófehér minden,hozzak hóembert?
Sárga hóból nem építünk,tudjátok
Én már öregnek érzem magam ugrálni,meg a medve amúgy sem szokott,de nekem is pikk-pakk lepörgött a hét, szerencsére..

Nálam megint szép hófehér minden,hozzak hóembert?

Sárga hóból nem építünk,tudjátok

Sziasztok ♡♡♡
Hóembert tudok küldeni, sok raklap hóember alapanyag vesztegel a kertemben
Vegyétek, vigyétek, ingyen van
Cserébe +20 fokot, pálmafát, mindegymit kérek, de meleget adjon - és itt ne toljátok túl a perverziót, mert alapból érthető vagyok
Hóembert tudok küldeni, sok raklap hóember alapanyag vesztegel a kertemben

Vegyétek, vigyétek, ingyen van

Cserébe +20 fokot, pálmafát, mindegymit kérek, de meleget adjon - és itt ne toljátok túl a perverziót, mert alapból érthető vagyok

Szia csajszi!
Az ágyas jobban érdekelne mint a #hullapelyhes
Cserébe nem perverz és meleget adót...akkor a pálmafát hasogatva kéred?
Küldök + 2 db 20 fokot is,a másikat tedd el későbbre,tess
:

:

Jó, ágyasok mennek szerteszét
Viszi a hóvihar, azt is adom....
Kapjátok el a javát
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 16. szombat 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 16. szombat 15:01

Viszi a hóvihar, azt is adom....
Kapjátok el a javát

Szia csajszi!
:

:

Csuda reggelt kispajtások
Ma még lazítós nap,egy kis lustálkodas belefér.Csajszik,maradjatok ágyban,viszem a kávét meg a reggelit.
Hóembert lusta voltam csinálni,meg hideg is,de gondolom nem is szeretné senki hogy vigyek neki az ágyba

Ma még lazítós nap,egy kis lustálkodas belefér.Csajszik,maradjatok ágyban,viszem a kávét meg a reggelit.
Hóembert lusta voltam csinálni,meg hideg is,de gondolom nem is szeretné senki hogy vigyek neki az ágyba

Jó reggelt! Forró tea, kávé, cicanaci-bundabugyi. Kezdetnek. Aztán jöhet az ágyas is!
Szép napot!
Szép napot!
Reggelt!
Hat igen...a bundabugyi az kell...
Hat igen...a bundabugyi az kell...

Sziasztok!
Hat befagyott a nunam reggel....
Alig tudtam eletre lehelni a kis draga automat. Didergett nagyon. Legyen mar tavasz.
Teat foztem most magamnak kv helyett.

Alig tudtam eletre lehelni a kis draga automat. Didergett nagyon. Legyen mar tavasz.
Szia Édesség! Legyen Tavasz,a nunid meg ne az olvadástól legyen nedves!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 18. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 18. hétfő 13:01

Törölt felhasználó (4389762)

Sziasztok!

Üdv,csajszi és Kutyu!
Hát bizony vacogósan indult a seggfej hétfő,még holnap reggelre is hasonlót ígértek..nunára vigyázz After,kár lenne érte ha befagyna
Remélem hogy már jobban van,pusszantom
Hát bizony vacogósan indult a seggfej hétfő,még holnap reggelre is hasonlót ígértek..nunára vigyázz After,kár lenne érte ha befagyna

Remélem hogy már jobban van,pusszantom

Jó reggelt!
Ma azért nem volt olyan cudar hideg..nunák rendben?Nincs befagyva?

Ma azért nem volt olyan cudar hideg..nunák rendben?Nincs befagyva?
Jó reggelt,szia Crazy! Csak nem feltankoltál forró leheletet?

Sziasztok!
Ma kicsit enyhebb volt a reggel. Szerettem a hoesest viszont. Olyan szepen elfedi a csunyasagokat az utcan. Milyen korommintam legyen? Ma ez a kerdes.
Ma kicsit enyhebb volt a reggel. Szerettem a hoesest viszont. Olyan szepen elfedi a csunyasagokat az utcan. Milyen korommintam legyen? Ma ez a kerdes.

Szia! A neved becézve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 19. kedd 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 19. kedd 11:57

Törölt felhasználó (4389762)

Sziasztok!

Szerintem valami élénk színű...

Szia nappali! Mi van,tifusz??? Pedig még a Tavaszt is intéztem,pedig a befagyott nunikat másképpen melegítettem volna be,de jófej voltam. Mindezt kávé nélkül!! Csak mondom ,Öcsy,kávé nélkül!!!

Szeva Kutyu!
Lehet napozik mindenki
Amúgy lehet hogy a kávéhiány miatt aludtunk be...kávé az kell
Lehet napozik mindenki

Amúgy lehet hogy a kávéhiány miatt aludtunk be...kávé az kell