Hehe, nagyon komoly!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Kedvenceim!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:06
Kedvenceim!

Törölt felhasználó (21812)

Képzeljétek, még mindig nem fogytam ki a kérdésekből!
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Milyen a kulcstartótok? (aki akarja, fotót is küldhet róla)
Mekkora a kulcscsomótok?
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?

Na egy kérdés vasárnap délutánra:
Mit jó csinálni szex után 10 perccel?
- aludni
- összebújva beszélgetni
- enni
- sétálni
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- egyéb, éspedig:
Mit jó csinálni szex után 10 perccel?
- aludni
- összebújva beszélgetni
- enni
- sétálni
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- egyéb, éspedig:

Ödön (remélem jól logikázom), ugye nem kellett hazudnod, amikor a GG megkérdezte, hogy elmúltál-e 18?
(Ez egy válasz kissodon üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy lehet egy kulcstartót elveszíteni? Illetve nem egyet, hanem mindet?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 08:00

vazzzzz...te lennél Tapicska forgalmista???
és persze kérdés, hogy te vagy feltüzesedve vagy a pecsétnyomó....
egyébként nekem borzasztó unalmas kulcscsomóm van...3 kulccsal, amiből csak egyet használok, és mindig elveszítek róla minden fityegőt...az utolsó előtti egy kínai, fából készült írásjegy volt, asszem a pozitív karma jelentéssel bírt, aztán elkértem fiam "szerelmét", de az is eltünt

egyébként nekem borzasztó unalmas kulcscsomóm van...3 kulccsal, amiből csak egyet használok, és mindig elveszítek róla minden fityegőt...az utolsó előtti egy kínai, fából készült írásjegy volt, asszem a pozitív karma jelentéssel bírt, aztán elkértem fiam "szerelmét", de az is eltünt
Nekem is a Szigorúan ellenőrzött vonatok jutott az eszembe.
Most nézem, hogy 1968-ban Oscar díjat kapott mint a legjobb idegen nyelvű film.
Most nézem, hogy 1968-ban Oscar díjat kapott mint a legjobb idegen nyelvű film.

Madarat tolláról, embert kulcstartójáról
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 00:01

Törölt felhasználó (24620)

Egyik, galgóci tarsolylemez

Másik a biciklim lakatkulcsa, egy régi Canon BJ20-as, tintasugaras nyomtató patronjának a feje.

Még régi időkből, amikor még élvezettel guberáltam szét mindent... bár anyámék régi gépének a processzorára már szemet vetettem, mint táskadíszre

Másik a biciklim lakatkulcsa, egy régi Canon BJ20-as, tintasugaras nyomtató patronjának a feje.

És a kisses kulcstartót az együttes iránti rajongás miatt netán?
Nagyon szép a székely életfa! Tényleg inkább ékszer, mint kulcstartó. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:35
Nagyon szép a székely életfa! Tényleg inkább ékszer, mint kulcstartó. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Az én jelenlegi kulcstartóm "tucatáru", ilyen az "ábrázatja":

de szeretnék egy ilyet:

...vagy egy ilyet:

Tudjátok, mit ír rajta? Jobbról balra olvasva: székely életfa...
Rengeteg kulcsot hordozok magammal...

de szeretnék egy ilyet:

...vagy egy ilyet:

nekem nyakba akasztós mert mindíg elvesztem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:06

Képzeljétek, még mindig nem fogytam ki a kérdésekből!
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?

ez tényleg jóó
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 09:42

Én most erre a számra/klippre nagyon rátapadtam.
Figyeld az ördögöt a végén a gitárral szórakozni, nagyon vagyány
Tenacious D - Tribute

Tenacious D - Tribute
hehehe..valóban nem túl értelmes mondat volt...szóval az egyik egyesületi karácsonyon én kaptam egy "pozitív karma" kulcstartót, a fiam meg egy "szerelmet"...és ráadásul hazudtam is, mert anyámék két kulcsa is rajta van a csomón, tehát 5 kulcsos unalmas tartóm van
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 09:18

A fiad barátnője volt a kulcstartód? o_O
Én most erre a számra/klippre nagyon rátapadtam.
Tenacious D - Tribute (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:04

Tenacious D - Tribute (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)

na jó, az is megjegyzendő, hogy mutogattam már eleget nektek, meg úgy mindenkinek, csak az kicsit másmilyen volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 09:25

Én nem nudiztam, de nem is nagyon vágyom rá... legfeljebb kettesben barátnővel egy elhagyott helyen, ha lenne ilyen, egyébként nem vagyok valami túl büszke a testemre, a nagyközönség előtt, hogy így mutogassam (bár igaz ami igaz, sosem a modellek és a testépítők nudiznak hanem a... :S)
Én nem nudiztam, de nem is nagyon vágyom rá... legfeljebb kettesben barátnővel egy elhagyott helyen, ha lenne ilyen, egyébként nem vagyok valami túl büszke a testemre, a nagyközönség előtt, hogy így mutogassam (bár igaz ami igaz, sosem a modellek és a testépítők nudiznak hanem a... :S)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:15

Nudizós kérdés volt már?
Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?

Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?

A fiad barátnője volt a kulcstartód? o_O
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 08:00

Megyünk kirándulni! Aki tud, tartson velünk!

NEKEM IS NAGYON TETSZENEK! KATT!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:51

fhú, a legutolsót még a nyakamban is elhordanám szerintem...

Egyik, galgóci tarsolylemez

Még régi időkből, amikor még élvezettel guberáltam szét mindent... bár anyámék régi gépének a processzorára már szemet vetettem, mint táskadíszre

fhú, a legutolsót még a nyakamban is elhordanám szerintem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:35

Törölt felhasználó (7767)

Az én jelenlegi kulcstartóm "tucatáru", ilyen az "ábrázatja":

de szeretnék egy ilyet:

...vagy egy ilyet:

de szeretnék egy ilyet:

...vagy egy ilyet: