Hihi,értem
És ha nem én veszem át a tükröt ???
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 03. 11. csütörtök 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 11. csütörtök 17:24

És ha nem én veszem át a tükröt ???

Sziasztok! Angel,a kalibrálást valahogy úgy képzeld el,hogy szemben állva Veled,a tükröt magunk elé tartva egy "merev rúdra" állítjuk,egy kézzel fogjuk,masik kézzel mutatjuk,hogy mennyire Nő vagy! Ha elpirulsz,pont jó!

Sziasztok! Angel,a kalibrálást valahogy úgy képzeld el,hogy szemben állva Veled,a tükröt magunk elé tartva egy "merev rúdra" állítjuk,egy kézzel fogjuk,masik kézzel mutatjuk,hogy mennyire Nő vagy! Ha elpirulsz,pont jó!

Nah,már olvasni sem tudok
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 03. 11. csütörtök 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 11. csütörtök 12:42

Végül is Kutyu a szállító,de Neked ezer örömmel kiszállítom és bekalibrálom...

Szeva Géza!
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 03. 11. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Végül is Kutyu a szállító,de Neked ezer örömmel kiszállítom és bekalibrálom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 11. csütörtök 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 11. csütörtök 09:00

Törölt felhasználó (43029)

Éértem,tehát bárhonnan rendelem Te hozod ki?
Látod,nem rossz ötlet a sör...hűt is mindjárt,és kéznél van ha megszomjaztok

Éértem,tehát bárhonnan rendelem Te hozod ki?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 03. 11. csütörtök 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 11. csütörtök 08:53

Jó reggelt,sziasztok!
Háát...igazán vízenjárósra sikerült az időjárás reggelre..
Aaa tükör kalibrálást csak megmutatni lehet,elmondani nem igazán...
Mi azért nem akarunk hordani bikinit,mert mit rakjunk a cicitartóba?Dobozos sört?

Mi azért nem akarunk hordani bikinit,mert mit rakjunk a cicitartóba?Dobozos sört?

Jó reggelt,sziasztok!

Jó reggelt!
Ma nagyon hideg volt reggel :( De most süt a napocska,ablakon keresztül csodás idő van
öcsyke:nem beszélőnek rendeltem,de azt küldtek.....
Meggondolom ezt a klasszik tükröt....bár nem értem mit kell rajta kalibrálni
Nem is értem,hogy miért zárkóztok el a bikini hordásától :P Ha nekem lehet...akkor végülis Nektek is!

Ma nagyon hideg volt reggel :( De most süt a napocska,ablakon keresztül csodás idő van

öcsyke:nem beszélőnek rendeltem,de azt küldtek.....

Meggondolom ezt a klasszik tükröt....bár nem értem mit kell rajta kalibrálni

Nem is értem,hogy miért zárkóztok el a bikini hordásától :P Ha nekem lehet...akkor végülis Nektek is!

Jó reggelt! Két oldalt kellett kávérittyentés után vissza olvasnom! Micsoda tavasz...
Angel csak nem beszélő mérleget és tükröt rendeltél a tvshopból?
azok hazudnak
Dobd ki a csába... Egy klasszik tükröt rendelj, Kutyu házhoz viszi és bekalibrálja neked
A reggelek vízen járósak... De már nem sokáig!
Szép napot!
Ja és a bikini nálam is felejtős
Angel csak nem beszélő mérleget és tükröt rendeltél a tvshopból?

A reggelek vízen járósak... De már nem sokáig!
Szép napot!
Ja és a bikini nálam is felejtős

Ha csak a tükröm lenne az.....a mérleg is
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 03. 10. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 17:30

Aha,neked is szar a tükröd! A kisugárzás számít,nem a centik-kilók!

Itt is fagyosak a reggelek még,de napközben egész jó idő van...
De legalább hajnalban (is) össze lehet bújni,hogy ne fázzon az ember
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2021. 03. 10. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 18:12

Hajrá nappali, neki a tavasznak. Jó nektek. Itt még minden reggel fagy van. .. .

Nincs messze a strand,sőt....
Hmm....erre nem tudok mit írni
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 03. 10. szerda 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 19:40

Hmm....erre nem tudok mit írni

Akkor meg messze van,azért
Pedig tutira jól állhat a furdőruci azon szép kerek popsin...hmm...
Nyáron felállítunk egy jacuzzis meckót a nappaliban,nem strand és nem is kell fürdőrucit sem felvenned...

Nyáron felállítunk egy jacuzzis meckót a nappaliban,nem strand és nem is kell fürdőrucit sem felvenned...

Bár én nem is azt dugom be, ami a legjobban fázik. ..

Nekem a fülem szok a legjobban fázni
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2021. 03. 10. szerda 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 18:57

Végül is nem panaszkodom amíg időnként forró helyre irányítják az érzékenyebb testrészem. .

Akkor meg messze van,azért
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 10. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 18:30

Nem azért nem járok strandra :P
Végül is nem panaszkodom amíg időnként forró helyre irányítják az érzékenyebb testrészem. .
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 03. 10. szerda 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem azért nem járok strandra :P
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 03. 10. szerda 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeva Rixy!
"Talaj menti fagyis "az van itt is reggelente....
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2021. 03. 10. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 18:12
"Talaj menti fagyis "az van itt is reggelente....

Hajrá nappali, neki a tavasznak. Jó nektek. Itt még minden reggel fagy van. .. .

Nem tudsz úszni mi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 10. szerda 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 16:48

Már az felejtős,hogy fürdőruha meg strand