És éljenek a pléboj nyuszik is!
Na megyek, nézem a Hajóst
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 22:26

nahéééé..itthon vagyok
voltunk léböjtön mezőkövesden...a csapat egyik fele kívülről áztatta magát, a másik fele belülről
pénteken kirándultunk egerben, a szépasszony völgyében kezdtük, onnan vonatoztunk be a várhoz, láttuk 2x a tüzes víz nevű objektumot...majd léböjti kellékeket vettünk magunkhoz, és a szálláshelyre mentünk...(mellesleg megjegyzem, hogy 6 autóval mentünk és csak én vezettem egyedül nőként, és engem követtek a pályától a szépasszony völgyig a pasik
)
ami még érdekes volt (az egész napos piáláson kívül)hogy szombat este bementünk kisvonattal a városba a fürdőtől, és az egész utat végigénekeltük, visszafele pedig a gyógyszerész barátnőnk elővett a táskájából egy kerek, arany keresztes üveget, és azt mondta: 3x 1 kanállal...aztán elővett mégegyet
megbeszéltük, hogy gyógyszerészünk nélkül sose utazunk ezentúl sehova...
szex nem nagyon volt, mondhatnám ívás helyett ivás volt...bár...kineveztük a kétágyas szobát dugós szobának, de csak az egyik anyuka aludt ott, elmondása szerint egyedül...és megajándékoztam a barátnőimet egy-egy kis jelképes húsvéti meglepetéssel, amire a barátnőm azt mondta, hogy műbroki...pedig csak egy dobozban álló fém/fa nyuszi volt...és ittunk a vonuló nyulakra, a bagzó nyulakra, és minden nyúlra, akinek köszönhetjük a húsvétot

voltunk léböjtön mezőkövesden...a csapat egyik fele kívülről áztatta magát, a másik fele belülről

ami még érdekes volt (az egész napos piáláson kívül)hogy szombat este bementünk kisvonattal a városba a fürdőtől, és az egész utat végigénekeltük, visszafele pedig a gyógyszerész barátnőnk elővett a táskájából egy kerek, arany keresztes üveget, és azt mondta: 3x 1 kanállal...aztán elővett mégegyet

szex nem nagyon volt, mondhatnám ívás helyett ivás volt...bár...kineveztük a kétágyas szobát dugós szobának, de csak az egyik anyuka aludt ott, elmondása szerint egyedül...és megajándékoztam a barátnőimet egy-egy kis jelképes húsvéti meglepetéssel, amire a barátnőm azt mondta, hogy műbroki...pedig csak egy dobozban álló fém/fa nyuszi volt...és ittunk a vonuló nyulakra, a bagzó nyulakra, és minden nyúlra, akinek köszönhetjük a húsvétot
Hó, néne, hó!!! Alig jövél meg, s máris nyalatnád magad? Nézze meg az ember, hogy tüstént vigyen el!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 22:50

ahhh....jah...van egy kis édes pasi, aki állandóan küldözgeti a figy.felhívásokat, oszt mijatta kő dolgoznom
mellesleg volt valami puncinyalásról is szó...

Jááj, csak szexet ne, most olvasom a Juliett-et és kicsit unom már, hogy minden második oldalon egy orgia kezdődik... :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 22:54
Törölt felhasználó (7767)

Hó, néne, hó!!! Alig jövél meg, s máris nyalatnád magad? Nézze meg az ember, hogy tüstént vigyen el!

az a jószándékú egyén ismét jelzett valamit!
a nyalás???...őőőő....izé...kicsit berezeltem
szerintem Pille csávózik a gyapoth-tal! olyan féltékeny vagyok! vagy lehet ismerik egymást???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 22:50
a nyalás???...őőőő....izé...kicsit berezeltem

szerintem Pille csávózik a gyapoth-tal! olyan féltékeny vagyok! vagy lehet ismerik egymást???

ahhh....jah...van egy kis édes pasi, aki állandóan küldözgeti a figy.felhívásokat, oszt mijatta kő dolgoznom

jut eszembe
nekem a kocsiban mindig a hajós énekel...néha szoktam vele én is, szerintem ha egyszer meghallaná, hogy milyen jól duettezünk, tuti belém szeretne...
aszonyga múltkor uram, miután beállt a garázsba: jobban tennéd, ha a motor hangját figyelnéd a hajós helyett
há' normális az ilyen gondolat? a motort hallgassam a hajós helyett???? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 22:53

aszonyga múltkor uram, miután beállt a garázsba: jobban tennéd, ha a motor hangját figyelnéd a hajós helyett
há' normális az ilyen gondolat? a motort hallgassam a hajós helyett???? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

És éljenek a pléboj nyuszik is!

khmm... khmm... álló nap üldögélek a nappaliban, s üres... mit tehettem volna?

tükröt szereltél fel?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:05

khmm... khmm... álló nap üldögélek a nappaliban, s üres... mit tehettem volna?

biza! nem csecse?
na, erre dako eltűnik! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
na, erre dako eltűnik! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
vagyok, magányosan, de lassan elandalgok dögleni
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Vigyázz: még lekaparja a tükör hátfestékét, oszt meg leszel k....kukkolva!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)

lemaradt a felkiáltójel
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:18

Törölt felhasználó (69371)

vagyok, magányosan, de lassan elandalgok dögleni

most már nincs itt hp, így felesleges
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
te tükör nélkül lettél megkukkolva minap.
a parfümöt elolvastad? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:22

a parfümöt elolvastad? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Vigyázz: még lekaparja a tükör hátfestékét, oszt meg leszel k....kukkolva!

eztet én most nem értem... :( vagy túl késő van, vagy túl sok volt a pohár sör...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:27

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi van kicsi fiú? pihizni akarsz?
na jól van, csak tréfálkoztam
mész holnap locsolni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:27

tudod homepictures volt mindig kiakadva, ezek miatt: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de már nincs így felesleges használnom őket!
nem azért nem használom, csak vicceltem. valóban elfelejtettem! óhh, hogy a kiskutya cafrangos picsáját! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:29
nem azért nem használom, csak vicceltem. valóban elfelejtettem! óhh, hogy a kiskutya cafrangos picsáját! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)

eztet én most nem értem... :( vagy túl késő van, vagy túl sok volt a pohár sör...

Úgy értette, hogy fölösleges, ha nincs kit hergelni vele
)) hp=homepictures...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:29

megvan, megvan hp!
én a hülye picsa röviditésére használom, ezért nem esett le elsőre.
egyébként engem is irritál a sok felkiáltójel! vagy direkt használtad hp-val szemben? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:31
egyébként engem is irritál a sok felkiáltójel! vagy direkt használtad hp-val szemben? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

tudod homepictures volt mindig kiakadva, ezek miatt: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem azért nem használom, csak vicceltem. valóban elfelejtettem! óhh, hogy a kiskutya cafrangos picsáját!
nem azért nem használom, csak vicceltem. valóban elfelejtettem! óhh, hogy a kiskutya cafrangos picsáját!
megöntöznék egy-két lyukat! de szerintem családom nő nemüit megöntözöm egy kis rózsavízzel!
na gúd nájt emberek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:30
na gúd nájt emberek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)

mi van kicsi fiú? pihizni akarsz?
na jól van, csak tréfálkoztam
mész holnap locsolni?

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:33

megvan, megvan hp!
egyébként engem is irritál a sok felkiáltójel! vagy direkt használtad hp-val szemben?
egyébként engem is irritál a sok felkiáltójel! vagy direkt használtad hp-val szemben?