Hahó csajszi
Én sem hordok miniszoknyát
Hagyd a mosott ruhát másra,engem vigyél fel a padlásra
Rafkós vagy,nem veszed fel,így nem is fázik benne a miújság

Én sem hordok miniszoknyát

Hagyd a mosott ruhát másra,engem vigyél fel a padlásra

Rafkós vagy,nem veszed fel,így nem is fázik benne a miújság

Sziasztok Lovagok!
Mennyi kedves felajánlás
Jelentem süt a napocska,melegszik az idő
Miniszoknyát nem hordok,illetve csak nagyon nagyon ritkán
Így abban nem fog befagyni semmim
Mozgalmas napom van,de legalább a mosott ruhák kint száradhatnak
Legyen nagyon szép napotok!
Már nagyon közeleg a tavasz és nem csak a naptár szerint

Mennyi kedves felajánlás

Miniszoknyát nem hordok,illetve csak nagyon nagyon ritkán

Mozgalmas napom van,de legalább a mosott ruhák kint száradhatnak

Legyen nagyon szép napotok!

Jó reggelt,szép napot!
Angel,kerek sejhaj tutira nem fog befagyni,egyikünk sem hagyná
Végre hosszabb nappalok
este is tudunk világosban szánkózni

Angel,kerek sejhaj tutira nem fog befagyni,egyikünk sem hagyná

Végre hosszabb nappalok

Jó reggelt! Kávé a hajnali holdfényben készült és nem mellesleg jeles napon! Újra a nappalok lesznek hosszabbak!
A képet elnézve medvének kellett volna öltöznöm farsangon. Vagy szivacsnak a női kocsimosóból.
Gyere Angel ülj ide az ölembe, itt befagyásnak esélye sincs
A képet elnézve medvének kellett volna öltöznöm farsangon. Vagy szivacsnak a női kocsimosóból.
Gyere Angel ülj ide az ölembe, itt befagyásnak esélye sincs

Hát ott hagytam volna neki,de úgy hozzám nőtt...

Szia Angel! Türelem,a napocska már süt időnként,lesz meleg is! Addíg bírd ki miniszoknya nélkül!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 20. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 20. szombat 18:23

Törölt felhasználó (43029)

Sziasztok!
Sosem lesz már meleg??? Befagy a sejhajom :(
Valaki varázsoljon tavaszt és meleget!

Crazy a medvebőrt Angelnek már ne ajánlgasd! Lovagias Medveként,gondolom azt otthagytad a meztelen csajszinál! Vagy nem is a bőrödre pályázott?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 03. 20. szombat 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 20. szombat 19:20

Szia Kutyu és Angel
Rám feküdt az a csajszi,Rixy le is fotózta..hát most hagytam volna ott ruha nélkül ebben a hidegben?
Angel,meleget nem tudok varázsolni,az esőtánc az még lehet hogy menne..viszont remekül tudok sejhajt melegíteni,van hozzá medvebőröm is

Rám feküdt az a csajszi,Rixy le is fotózta..hát most hagytam volna ott ruha nélkül ebben a hidegben?

Angel,meleget nem tudok varázsolni,az esőtánc az még lehet hogy menne..viszont remekül tudok sejhajt melegíteni,van hozzá medvebőröm is

Szia Kutyu és Angel

Sziasztok!

Szia Crazy,ittam is mielőtt elkezdtem tervezni-Szabaditsuk ki Crazy-t akárhonnan!-akciót. De jól van,előkerültél.

Sziasztok!
Főztem ám kávét!

Főztem ám kávét!

Szép estét ,sikerült ide érnem
Hát igen,sajnos a kiegészítőket mostanság külön meg kell venni
Nálunk nem volt hó,egy pelyhecske sem! Viszont hideg az annál inkább! :( Kimondottan rosszul esett

Hát igen,sajnos a kiegészítőket mostanság külön meg kell venni

Nálunk nem volt hó,egy pelyhecske sem! Viszont hideg az annál inkább! :( Kimondottan rosszul esett

Nagyon tuti ez a fotó! Nehogy viszontlássam a Vágyak,csak őszintén oldalon!! Igaz,Crazy??
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2021. 03. 19. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Rixy! Szentigaz!!
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2021. 03. 19. péntek 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 19. péntek 16:40

Vödröt találtam, de nem vettem meg, mert ezek a csaló hirdetők, nem adják mellé a kiegészítőket. . .

Hát Macikám, én azért téged bazira nem foglak ám sajnálni. . . .
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 20:18

Szeva!
Most jöttem rá,hogy milyen hülye kisgyerek voltam...űrhajós meg Tenkes kapitánya szerettem volna lenni, mostmár rájöttem hogy inkább autó

Most jöttem rá,hogy milyen hülye kisgyerek voltam...űrhajós meg Tenkes kapitánya szerettem volna lenni, mostmár rájöttem hogy inkább autó

Miről beszélsz Kutyu, . .. szerinted az ilyen mosókban miért nem tudnak kiszállni az emberek az autóból?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 03. 19. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 19. péntek 11:14

Angel,dehogy a vödrök!! A vigyázzállástól nem éri el a kocsiját!!

Vödröt találtam, de nem vettem meg, mert ezek a csaló hirdetők, nem adják mellé a kiegészítőket. . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 20:57

Törölt felhasználó (43029)

Szia
Ha tippelni kellene,szerintem a piros vödrök hiányoznak az autómosáshoz,vagy nem?

Ha tippelni kellene,szerintem a piros vödrök hiányoznak az autómosáshoz,vagy nem?

Angel,dehogy a vödrök!! A vigyázzállástól nem éri el a kocsiját!!

Sziasztok,esik a hó!! Tiszta dili ez az időjárás.