Sziasztok!
Sosem lesz már meleg??? Befagy a sejhajom :(
Valaki varázsoljon tavaszt és meleget!

Sosem lesz már meleg??? Befagy a sejhajom :(
Valaki varázsoljon tavaszt és meleget!

Szia Crazy,ittam is mielőtt elkezdtem tervezni-Szabaditsuk ki Crazy-t akárhonnan!-akciót. De jól van,előkerültél.

Sziasztok!
Főztem ám kávét!

Főztem ám kávét!

Szép estét ,sikerült ide érnem
Hát igen,sajnos a kiegészítőket mostanság külön meg kell venni
Nálunk nem volt hó,egy pelyhecske sem! Viszont hideg az annál inkább! :( Kimondottan rosszul esett

Hát igen,sajnos a kiegészítőket mostanság külön meg kell venni

Nálunk nem volt hó,egy pelyhecske sem! Viszont hideg az annál inkább! :( Kimondottan rosszul esett

Nagyon tuti ez a fotó! Nehogy viszontlássam a Vágyak,csak őszintén oldalon!! Igaz,Crazy??
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2021. 03. 19. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Rixy! Szentigaz!!
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2021. 03. 19. péntek 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 19. péntek 16:40

Vödröt találtam, de nem vettem meg, mert ezek a csaló hirdetők, nem adják mellé a kiegészítőket. . .

Hát Macikám, én azért téged bazira nem foglak ám sajnálni. . . .
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 20:18

Szeva!
Most jöttem rá,hogy milyen hülye kisgyerek voltam...űrhajós meg Tenkes kapitánya szerettem volna lenni, mostmár rájöttem hogy inkább autó

Most jöttem rá,hogy milyen hülye kisgyerek voltam...űrhajós meg Tenkes kapitánya szerettem volna lenni, mostmár rájöttem hogy inkább autó

Miről beszélsz Kutyu, . .. szerinted az ilyen mosókban miért nem tudnak kiszállni az emberek az autóból?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 03. 19. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 19. péntek 11:14

Angel,dehogy a vödrök!! A vigyázzállástól nem éri el a kocsiját!!

Vödröt találtam, de nem vettem meg, mert ezek a csaló hirdetők, nem adják mellé a kiegészítőket. . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 20:57

Törölt felhasználó (43029)

Szia
Ha tippelni kellene,szerintem a piros vödrök hiányoznak az autómosáshoz,vagy nem?

Ha tippelni kellene,szerintem a piros vödrök hiányoznak az autómosáshoz,vagy nem?

Angel,dehogy a vödrök!! A vigyázzállástól nem éri el a kocsiját!!

Sziasztok,esik a hó!! Tiszta dili ez az időjárás.
Jó reggelt! Hófedte autók és friss kávéval indul a nap
Az otthoni kocsimosás mindíg alaposabb. Meg idő igényesebb is!
Géza segít törölgetni

Az otthoni kocsimosás mindíg alaposabb. Meg idő igényesebb is!
Géza segít törölgetni

Szia
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 13:37

Hello mindenkinek
Itt sajnos nincsenek nyitva az autómosók, itthon pedig nem vagyok berendezkedve az autómosásra. ..
Pedig már nagyon kéne

Itt sajnos nincsenek nyitva az autómosók, itthon pedig nem vagyok berendezkedve az autómosásra. ..
Pedig már nagyon kéne

Azt hiszem kezdek elvörösödni
De,köszönöm
Csodawax csak a kocsira van,meg sok sok simogatás is!
Néha már már féltékeny vagyok az autóra

Csodawax csak a kocsira van,meg sok sok simogatás is!

Szeva!
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 13:37

Hello mindenkinek
Pedig már nagyon kéne

Pedig már nagyon kéne

Bekukucska én is
Hamár szóba került Angel "konkrétja", nekem is feltűnt,csak nem találtam szavakat,a szép formás kerek popsijára sem,de viszont öt perc vigyázz állással tisztelgek
Szerintem apjuk a csodawaxxal különös figyelmet szentel rá,nem csak a kocsira

Hamár szóba került Angel "konkrétja", nekem is feltűnt,csak nem találtam szavakat,a szép formás kerek popsijára sem,de viszont öt perc vigyázz állással tisztelgek

Szerintem apjuk a csodawaxxal különös figyelmet szentel rá,nem csak a kocsira

Hello mindenkinek
Pedig már nagyon kéne

Pedig már nagyon kéne