vigyázzzz!
ha csúnyán beszélsz a szádra verek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 20:37
ha csúnyán beszélsz a szádra verek!

Törölt felhasználó (21812)

Késő este igen. Néni neked aaaaaaaa mindjárt megmondom kicsoda

az ikonok nálam se működtek tegnap.
Tiltva voltam!
Vazi tiltott (félig meddig jogosan), de bosszúdól az üres sarokba toltam a foteljét és kukoricára térdepeltettem! most lesheti a sarokba a nagy semmit!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 20:04
Tiltva voltam!
Vazi tiltott (félig meddig jogosan), de bosszúdól az üres sarokba toltam a foteljét és kukoricára térdepeltettem! most lesheti a sarokba a nagy semmit!

csak nálam nem működnek az ikonok?
surdi, te tiltva voltál? vazze! még páncélt is öltöttem, hogy védhesselek! ej!
surdi, te tiltva voltál? vazze! még páncélt is öltöttem, hogy védhesselek! ej!
Sza, Spapa! Én azt hittem én vagyok a képen néhány évvel ezelőttről. De, most, hogy jobban megnézem lehet, hogy a többi kilenc pasi között vagyok?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 03. kedd 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)

ezt küldtem a drága lotyómnak: surdapapa | tegnap 10:37
Ajándékom1Ajándékom2Ajándékom3Ajándékom4
ennél csak egy kedvesebb ajándék lehetne a számodra! ha saját magamról küldenék egy klipet!
az Ajándékaimban mindben Hajós volt, tehát a kivonom belőle Hajós klipjeit, marad egy klip Surdiról!
jól számoltam? Te rólam kérsz klipet?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajándékom1Ajándékom2Ajándékom3Ajándékom4
ennél csak egy kedvesebb ajándék lehetne a számodra! ha saját magamról küldenék egy klipet!
az Ajándékaimban mindben Hajós volt, tehát a kivonom belőle Hajós klipjeit, marad egy klip Surdiról!
jól számoltam? Te rólam kérsz klipet?

"Ti kikről, kikkel csinálnátok valóságsót"
Hát kérdés ez? Egyértelmű, hogy a nappalisokkal.
A Mádámnak meg miótta adminná ütötték, sok dóga lehet, mert ritkán szól hozzánk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 08:25
Hát kérdés ez? Egyértelmű, hogy a nappalisokkal.
A Mádámnak meg miótta adminná ütötték, sok dóga lehet, mert ritkán szól hozzánk

Múltkor láttam Győzikéről egy cikket és eszembe jutott, hogy tervezhetnénk itt a nappaliban egy valóságsót (mint annak idején a vállalkozásunkat). Persze az a legkézenfekvőbb, hogy mi, nappalisok, beköltöznénk egy bekamerázott házba és élnénk az életünket (bár akkor hiányozna a fórumozás
). Ti kikről, kikkel csinálnátok valóságsót?

jéééé ez Surdi Charlotteval és a Madámmal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 15:09

Ez a pasi egyike a 10 legjobban öltözött férfinek 2007-ben. Mondjuk nem csoda, hiszen két ilyen jó nőt visel...

Többi 9 pasi itt:
katt

Többi 9 pasi itt:
katt
Amúgymeg, itt most írjuk a forgatókönyvet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Múltkor láttam Győzikéről egy cikket és eszembe jutott, hogy tervezhetnénk itt a nappaliban egy valóságsót (mint annak idején a vállalkozásunkat). Persze az a legkézenfekvőbb, hogy mi, nappalisok, beköltöznénk egy bekamerázott házba és élnénk az életünket (bár akkor hiányozna a fórumozás

ld a 252-es hsz-em!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 15:10

A szándék a fontos, kedves
Köszönöm a köszöntést
Miért voltál tiltva??

Köszönöm a köszöntést

Miért voltál tiltva??
Én csak veled.
Győzikéről egy szót se,mert én is sírni kezdek.

És hol van a Mádám? Nem láttam másfél napja hsz-t tőle. Hiányzik *brühühüüüü*

Hajósmentes ajándék, fogadd szeretettel. Nem harapok, csak nyalok és dorombolok
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Az lehet, pont a hasamra süt éjjelente. Most ilyen volt
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 03. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 07:57

Jó reggelt!
Tán a telihold bizergálja a libidódat?
Én is most ittam egy forr csokit... a reggeli készül

Én ebből kettőt kérek, alig bírtam reggel kinyitni a szemem.
Jó reggelt! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 03. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 03. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Jut eszembe még.külön szobában alszunk,külön megyünk nyaralni,mindent megteszünk,hogy megmentsük a házasságunkat
ebben is lehet valami.(de nem irányt akarok mutatni a következő 10 évre
)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 20:20

Én amúgy sem vagyok veszekedős típus
A hosszú házasság titkát nem sikerült megtudnom 10 év alatt majd a következő 10-ben talán

A hosszú házasság titkát nem sikerült megtudnom 10 év alatt majd a következő 10-ben talán

maradok a kakajómnál.
jóregg (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 03. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 03. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 03. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt mindenkinek, Qva szarul aludtam!
Kér valaki kávét?
Kér valaki kávét?

Ez igaz, de abban reménykedtem, hogy pl. a munkádhoz tartozik, vagy ilyesmi...

hát, én az ikon beszúrását hiába nyomkodom... még a nyomatékositás sem műkszik... basszus, még vastagitani sem tudok!
asszem, mára lassan befejezem, az ágyban még műkszik a nyomkodnivaló...
ha már itt nem...
asszem, mára lassan befejezem, az ágyban még műkszik a nyomkodnivaló...