Most olvastam, hogy Madonna azért nem feküdt le JFK-vel, mert egyiküknél sem volt óvszer.
Szitu:
Randiztok az álompasival/álomnővel és lehetne szex is, de egyikőtöknél sincs óvszer. Tegyük fel, hogy nincs lehetőségetek óvszert szerezni. Ott az adott pillanatban hogy döntenétek? Belemennétek így is, vagy védekezés nélkül nem? Szerintetek elragadna titeket a pillanat heve, vagy tudnátok tiszta fejjel gondolkodni?
Szitu:
Randiztok az álompasival/álomnővel és lehetne szex is, de egyikőtöknél sincs óvszer. Tegyük fel, hogy nincs lehetőségetek óvszert szerezni. Ott az adott pillanatban hogy döntenétek? Belemennétek így is, vagy védekezés nélkül nem? Szerintetek elragadna titeket a pillanat heve, vagy tudnátok tiszta fejjel gondolkodni?

Igen, úgy tűnik, helyreáll a rend a galaxisban
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 15:07
Törölt felhasználó (75419)

Na,most talán már megjavult...
Na,most talán már megjavult...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 06. 12. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a fene van itten? Szerverelhalásos betegség?
Tegnap este az uram azt mondta, hogy nyugodtan lefekhetek bárkivel. Gyorsan a kezébe adtam egy tollat és papírt toltam elé, hogy adja írásba.
Elkezdte írni:
Nyugodtan kefélhetsz!
Mondom neki, írja oda azt is, hogy kivel. Leírta:
Bárkivel!
Mondom neki, írja oda, hogy kit hatalmazott fel. Odaírta a nevem.
Aztán vigyorogva még gyorsan odafirkantott egy sort:
De én is!
És aláírta.
Elkezdte írni:
Nyugodtan kefélhetsz!
Bárkivel!
De én is!
És aláírta.

Figyeljetek, ezt a momu.hu-t (mp321.hu) valaki magyarázza el nekem.
Minden nap változik? Rohadtul idegesítő, hogy amikor kéne akkor mindig a klipgyűjtemény jön be.
Minden nap változik? Rohadtul idegesítő, hogy amikor kéne akkor mindig a klipgyűjtemény jön be.
Bezakkant a gépem...asszem egy ideig nem megfelő sorrendben jönnek a hozzászólásaim...vagy nem tudom...
Charlotte,és ki fogod használni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 13:53

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Tegnap este az uram azt mondta, hogy nyugodtan lefekhetek bárkivel. Gyorsan a kezébe adtam egy tollat és papírt toltam elé, hogy adja írásba.
Elkezdte írni:
Nyugodtan kefélhetsz!
Bárkivel!
De én is!
És aláírta.
Elkezdte írni:
Nyugodtan kefélhetsz!
Bárkivel!
De én is!
És aláírta.

Érdekes, hogy nálam korábbi hsz-nek jelenik meg willy reagálása az enyémre. Időgépben vagyuuuuuunk!
(14.36-kor írtam ezt)
(14.36-kor írtam ezt)
Szerver átköltözött másik időzónába...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 13:25

Törölt felhasználó (24620)

13:20???
hát most dobtam be ezt a kommentet... bugos a GG
hát most dobtam be ezt a kommentet... bugos a GG
juj... :(
ez durva... nem mennék bele semmiképp... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 13:53
ez durva... nem mennék bele semmiképp... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Elkezdte írni:
Nyugodtan kefélhetsz!
Bárkivel!
De én is!
És aláírta.
Elkezdte írni:
Nyugodtan kefélhetsz!
Bárkivel!
De én is!
És aláírta.

Valami nem kóser a GG-vel...
talán a rendszeridejük... ezt a kommentet mindenesetre 14:26-kor teszem be...
bár, mondjuk nem lenne baj, ha még csak fél kettő lenne...
talán a rendszeridejük... ezt a kommentet mindenesetre 14:26-kor teszem be...
bár, mondjuk nem lenne baj, ha még csak fél kettő lenne...
13:20???
hát most dobtam be ezt a kommentet... bugos a GG (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
hát most dobtam be ezt a kommentet... bugos a GG (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ki is kezdte?
ld 6091-es hsz-t!
"hipp!
Nehogy megharagudj!
Surda"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 13:13
ld 6091-es hsz-t!
"hipp!
Nehogy megharagudj!
Surda"

Törölt felhasználó (94621)

Surda te egy dög vagy. Hát má' tebenned sem bízhatok? Irigykedsz mi, hátha kapok valami jó kis beosztást a forgatáson. Mindenki nekem drukkol, és akkor jön ez az egrikislányszomorító és beleköp a levesembe. Várjál te gg betyár jön még surdára dér..

Surda te egy dög vagy. Hát má' tebenned sem bízhatok? Irigykedsz mi, hátha kapok valami jó kis beosztást a forgatáson. Mindenki nekem drukkol, és akkor jön ez az egrikislányszomorító és beleköp a levesembe. Várjál te gg betyár jön még surdára dér..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 12. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát lehet Surdi, hogy Zelli arra gondolt, de mi nem szeretnénk
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 12. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

az én cerkámra gondoltál?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 12. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 11:09

Neogranormon, nem csak babypopsira jó, hámosító kenőcs. Panthenol spray. Ezt mint végzett ápolónő mondom. Egyébként távollétem oka a net, sosem tökéletes! A régebbi hsz.-kbe is bele szoktam olvasni, és jókat röhögök valóban! Így találkoztam a Rumcájsszal is, de valóban a mesére gondoltam először! Meg a "Varázscerkára" is gondoltam!
Hippem, be fogunk juttatni a forgatásra!
Vazze, gyúrunk, edzünk a forgatásra!
Jaj, most látom már írták!

Vazze, gyúrunk, edzünk a forgatásra!

Nnah, sikerült feltöltenem a gimis pártfilmünket.
Ha valaki kíváncsi, hogy milyen vagyok, mint csirkés fiú, katt ide!
(rengeteg belsős poén, tehát kivülálló számára annyira nem értékelhető
(és benne vagyok, amint egy gumicsirkét kínzok a saját korbácsommal
)
Ha valaki kíváncsi, hogy milyen vagyok, mint csirkés fiú, katt ide!
(rengeteg belsős poén, tehát kivülálló számára annyira nem értékelhető

(és benne vagyok, amint egy gumicsirkét kínzok a saját korbácsommal

Náh, amikor az enyémet plaszikázták, akkor 3 hónapig nem nyúltam magamhoz...
(hm... volt az négy is)
Sexről nem is beszélve
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 10:21

Sexről nem is beszélve

Törölt felhasználó (94621)

1 hónap?? micsoda orvosok vannak? de akkor nem szabadna látogatnod a gg-t sem, mert itt elég hamar felzrikálják a lyányokat és akkor? persze viccelek, vigyázz magadra, és ha már minden ok, nyugodtan jelentkezz surdánál, vagy nálam.