olvastunk is róla az újságban, a fekete hírekben..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:31


Főztem én már 60 főre is gulyást!
Az utolsó cseppig elfogyott!
Lehet, hogy onnan vagyok ismerős a macskásembörnek?
Meg halászlét is!
Az utolsó cseppig elfogyott!
Lehet, hogy onnan vagyok ismerős a macskásembörnek?
Meg halászlét is!

Mééé...kiborult a kondééér...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:31


Főztem én már 60 főre is gulyást!
Az utolsó cseppig elfogyott!
Lehet, hogy onnan vagyok ismerős a macskásembörnek?
Meg halászlét is!
Az utolsó cseppig elfogyott!
Lehet, hogy onnan vagyok ismerős a macskásembörnek?
Meg halászlét is!

a húsok közül egyedül a pulykát nem ceretem /na a májért se vok nagyon oda/, bár biztos van extrém hús /pl kutya, macska, bogarak, amit nem eszek meg/
nem ceretem az édes főételeket /mint általába az édességet sem/ és a friss főzelékeket.
szeretem a friss zöldárút, de csak önmagába salátaként szörnyen kevés, de amit tegnap reggel betettél salátát attól összefutott a számba a nyál ...
Gyuri!
egészségünkre! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:27
nem ceretem az édes főételeket /mint általába az édességet sem/ és a friss főzelékeket.
szeretem a friss zöldárút, de csak önmagába salátaként szörnyen kevés, de amit tegnap reggel betettél salátát attól összefutott a számba a nyál ...
Gyuri!
egészségünkre! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Eh.. Te mi a szent cart eszel nap mint nap? Mindennap borjút meg marhát meg bélszínt, meg kaviárt?



Gratulálunk neki is....
Ti csajok!Hoztam nektek rendes kaját...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:28

Ti csajok!Hoztam nektek rendes kaját...



Még nem vagyok felhatalmazva... de annyira vagyok locsi-fecsi, h. megsúgjam, de csak halkan...kicsiny megyénkben is született egy fórumozónknak kisbabája



Főztem én már 60 főre is gulyást!
Az utolsó cseppig elfogyott!
Lehet, hogy onnan vagyok ismerős a macskásembörnek?
Meg halászlét is!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:25
Az utolsó cseppig elfogyott!
Lehet, hogy onnan vagyok ismerős a macskásembörnek?
Meg halászlét is!


de úgy lássam a szabadtéri főzést nem vitatjátok, h ffiembernek való foglalatosság!!!
most megint minden szavaddal egyetértek surda!
szeretem a tyúkhúst, de nem kocsonyának való. pulykahús...életemben nem ettem meg..
ezek a lányok meg lerohantak, engem a kis ártatlant, hát szabad ezt? el akartok rontani?

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:24
szeretem a tyúkhúst, de nem kocsonyának való. pulykahús...életemben nem ettem meg..
ezek a lányok meg lerohantak, engem a kis ártatlant, hát szabad ezt? el akartok rontani?



inkább mást szopogass!
na jó is a csirkebőr is és a csirkeláb is, de nem kocsonyába való!
a pulykahús meg egyenesen szentségtörés ...
az aki kitalálta is ...
pulykahús az alapanyagok trabantja!!!
na jó is a csirkebőr is és a csirkeláb is, de nem kocsonyába való!
a pulykahús meg egyenesen szentségtörés ...
az aki kitalálta is ...
pulykahús az alapanyagok trabantja!!!
Hát mert letrabizta a pulykát...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)

miért épp kaviárt?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:27

Eh.. Te mi a szent cart eszel nap mint nap? Mindennap borjút meg marhát meg bélszínt, meg kaviárt?



Még nem vagyok felhatalmazva... de annyira vagyok locsi-fecsi, h. megsúgjam, de csak halkan...kicsiny megyénkben is született egy fórumozónknak kisbabája
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:26




No,Surdi!
Mi inkább igyunk a babák és a kismamák egészségére!!!
Mi inkább igyunk a babák és a kismamák egészségére!!!

Eh.. Te mi a szent cart eszel nap mint nap? Mindennap borjút meg marhát meg bélszínt, meg kaviárt?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:24




inkább mást szopogass!
na jó is a csirkebőr is és a csirkeláb is, de nem kocsonyába való!
a pulykahús meg egyenesen szentségtörés ...
az aki kitalálta is ...
pulykahús az alapanyagok trabantja!!!
na jó is a csirkebőr is és a csirkeláb is, de nem kocsonyába való!
a pulykahús meg egyenesen szentségtörés ...
az aki kitalálta is ...
pulykahús az alapanyagok trabantja!!!
No,Surdi!
Mi inkább igyunk a babák és a kismamák egészségére!!!
Mi inkább igyunk a babák és a kismamák egészségére!!!

de úgy lássam a szabadtéri főzést nem vitatjátok, h ffiembernek való foglalatosság!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:21

Nyugi, Hipp!
Megnyalnád Te attól mind a tíz, vagy húsz ujjadat, amit a nappalis Lyányok tudnak főzni, meg miegymás.........
Megnyalnád Te attól mind a tíz, vagy húsz ujjadat, amit a nappalis Lyányok tudnak főzni, meg miegymás.........


inkább mást szopogass!
na jó is a csirkebőr is és a csirkeláb is, de nem kocsonyába való!
a pulykahús meg egyenesen szentségtörés ...
az aki kitalálta is ...
pulykahús az alapanyagok trabantja!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:21
na jó is a csirkebőr is és a csirkeláb is, de nem kocsonyába való!
a pulykahús meg egyenesen szentségtörés ...
az aki kitalálta is ...
pulykahús az alapanyagok trabantja!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért?
Imádom szopogatni... meg a jóóó husikás csirkelábat
Tudod... az éhenkórász pasik rástartolnak a combra, meg a "laposhúsra" az Acconyoké marad a copogatni való
Imádom szopogatni... meg a jóóó husikás csirkelábat


Tudod... az éhenkórász pasik rástartolnak a combra, meg a "laposhúsra" az Acconyoké marad a copogatni való

Nyugi, Hipp!
Megnyalnád Te attól mind a tíz, vagy húsz ujjadat, amit a nappalis Lyányok tudnak főzni, meg miegymás.........
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:18
Megnyalnád Te attól mind a tíz, vagy húsz ujjadat, amit a nappalis Lyányok tudnak főzni, meg miegymás.........


Törölt felhasználó (94621)

Moncy! én nem kételkedek a szakácstudományodban, de kocsonyát csak férfiember tud készíteni, pl. én.... csirkéből? na wazze, az olyan is lehet, tartsd meg. csirkenyak bőr pfúúúj, nem kapsz több csokit.

Miért?
Imádom szopogatni... meg a jóóó husikás csirkelábat
Tudod... az éhenkórász pasik rástartolnak a combra, meg a "laposhúsra" az Acconyoké marad a copogatni való
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:18
Imádom szopogatni... meg a jóóó husikás csirkelábat


Tudod... az éhenkórász pasik rástartolnak a combra, meg a "laposhúsra" az Acconyoké marad a copogatni való

Törölt felhasználó (94621)

Moncy! én nem kételkedek a szakácstudományodban, de kocsonyát csak férfiember tud készíteni, pl. én.... csirkéből? na wazze, az olyan is lehet, tartsd meg. csirkenyak bőr pfúúúj, nem kapsz több csokit.

szia Gyuri, köszöntünk a mazochista szobában, ne becsméreld a kocsonyát mert verés lesz, ebben a szobában az is elmegy....
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:13


A kocsonya az kutya kaja...ki lehetne kergetni
wele a wilágból...
wele a wilágból...


Moncy! én nem kételkedek a szakácstudományodban, de kocsonyát csak férfiember tud készíteni, pl. én.... csirkéből? na wazze, az olyan is lehet, tartsd meg. csirkenyak bőr pfúúúj, nem kapsz több csokit.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:09


KIKÉREM MAGAMNAK!!!
Mert még nem ettél az Én kocsonyámból...
Egyébként... csirkéből is finomat lehet csinálni...
Jóóó sok nyakabűre a titka


Mert még nem ettél az Én kocsonyámból...

Egyébként... csirkéből is finomat lehet csinálni...
Jóóó sok nyakabűre a titka

Szia, Moncy és Gyuri!
Valóban lehet szárnyasból is kocsonyát csinálni, nálunk füstölt pulykahúsból csinálják.(Ez a nőiesebb változat.)
És valóban sok bűrke kell, mert abban van a kocsonyásító anyag!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:09
Valóban lehet szárnyasból is kocsonyát csinálni, nálunk füstölt pulykahúsból csinálják.(Ez a nőiesebb változat.)
És valóban sok bűrke kell, mert abban van a kocsonyásító anyag!


KIKÉREM MAGAMNAK!!!
Mert még nem ettél az Én kocsonyámból...
Egyébként... csirkéből is finomat lehet csinálni...
Jóóó sok nyakabűre a titka


Mert még nem ettél az Én kocsonyámból...

Egyébként... csirkéből is finomat lehet csinálni...
Jóóó sok nyakabűre a titka

mint engem a köcsög némettel???!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:13

A kocsonya az kutya kaja...ki lehetne kergetni
wele a wilágból...
wele a wilágból...


az én bőrkémet szopogassad, mint az infulenzás csirkéét.
na de hát Te könnyedén hozzájutsz baromfi nyakbőrhöz ...
Gyuri!
köci a gratulát!
de állj fel gyorsan mert még barna lesz a nyelved! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:09
na de hát Te könnyedén hozzájutsz baromfi nyakbőrhöz ...
Gyuri!
köci a gratulát!
de állj fel gyorsan mert még barna lesz a nyelved! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

KIKÉREM MAGAMNAK!!!
Mert még nem ettél az Én kocsonyámból...
Egyébként... csirkéből is finomat lehet csinálni...
Jóóó sok nyakabűre a titka


Mert még nem ettél az Én kocsonyámból...

Egyébként... csirkéből is finomat lehet csinálni...
Jóóó sok nyakabűre a titka
