Persze, hogy nem kell téged sajnálni: csak a vak nem látta, amikor leléptél a "jelentkezővel" kárpótlódni!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:49

Törölt felhasználó (94621)

sziasztok, hááát sajnálom is a dolgot, dehát megfúrták a stábba való kerülésemet. ilyen az emberek hozzáállása, már a nyalást is sajnálják mástól. nem kell megijedni, kárpótolom magam, van rá jelentkező, felvevőkamera nélkül felszabadultabban nyalok. de azért biztosra veszem egyszer-kétszer ha valami hiányzik, Kovi vagy más, fogja mondani, hogy persze mert nincs itt hipp....

szia Zelli, lásd az előbbi hsz-em..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:34

Napközben jó hideg ásványvíz, citromkarikákkal!!
Estére jöhet vodka-martini ugyancsak citromkarikákkal!
Rázva, nem keverve!
Hippem, hogy dolgozod fel, hogy nem kerültél be a forgatásra? Doki és Striker biztosan "állnak" tétlenül?
Rázva, nem keverve!
Hippem, hogy dolgozod fel, hogy nem kerültél be a forgatásra? Doki és Striker biztosan "állnak" tétlenül?

Az olivabogyót nem szeretem, tudom, hogy az illene hozzá!
Az olivaolajat viszont szeretem!
Hipp nélkül nem is igazi a forgatás! Na gyere!
Megvigasztallak!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Az olivaolajat viszont szeretem!

Hipp nélkül nem is igazi a forgatás! Na gyere!

sziasztok, hááát sajnálom is a dolgot, dehát megfúrták a stábba való kerülésemet. ilyen az emberek hozzáállása, már a nyalást is sajnálják mástól. nem kell megijedni, kárpótolom magam, van rá jelentkező, felvevőkamera nélkül felszabadultabban nyalok. de azért biztosra veszem egyszer-kétszer ha valami hiányzik, Kovi vagy más, fogja mondani, hogy persze mert nincs itt hipp....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:22

sékelj egy vördzsin mojitot, bébi
ma van a forgatás...szerintetek mit csinál doki és striker? lehet, hogy ők a felnyaló fiúk? mert ahogy elnézem hipp mégse került be a stábba
persze lehet, hogy kovi beígért neki egy önálló munkát?

ma van a forgatás...szerintetek mit csinál doki és striker? lehet, hogy ők a felnyaló fiúk? mert ahogy elnézem hipp mégse került be a stábba

én oliva bogyót ajánlanék a martinibe, nem citromot
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:34

Rázva, nem keverve!
Rázva, nem keverve!

Majd elfelejtettem: bármilyen mennyiségben!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:26

Prune: Biztos, hogy szüzen kéred? had ne mondjam hogy jár, aki ilyen korán szüzekkelkezd
Katicika: jég?

Katicika: jég?
Rázva, nem keverve!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Rázva, nem keverve!

Prune: Biztos, hogy szüzen kéred? had ne mondjam hogy jár, aki ilyen korán szüzekkelkezd
Katicika: jég? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:22

Katicika: jég? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

hali, ki mit isz?
Én is százhúsz esztendőkig szoktam élni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 11:54

Tanulmányoztam, nem fogom elfeledni. addig is a saját módszeremet használom, de ezt -bár neked nincs rá szükséged- nem árulhatom el. többszörösen hadititok, 80 évre titkosítva van...

Tanulmányoztam, nem fogom elfeledni. addig is a saját módszeremet használom, de ezt -bár neked nincs rá szükséged- nem árulhatom el. többszörösen hadititok, 80 évre titkosítva van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 11:37

Törölt felhasználó (7767)

Sziasztok, szép napot! Azért tanulmányozd, hogy AKKOR MAJD JUSSON ESZEDBE!

Sziasztok, szép napot! Azért tanulmányozd, hogy AKKOR MAJD JUSSON ESZEDBE!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 10:49

Szevasztok, kellemes napot mindenkinek!
Pillécske, miért vagy ennyire felháborodva Ferón? pénzért miért ne?
Szevasztok, kellemes napot mindenkinek!
megáll az eszem! feró potenciaproblémákra reklámoz a bal sávon valami bogyót!
feró!!! atya világ! neeeeeee!!!!!!
feró!!! atya világ! neeeeeee!!!!!!

Remélem nem ilyen hangok lesznek az élvezés versenyen.
na meg a macska kiváltképp tetszik
Szépnap nektek
na meg a macska kiváltképp tetszik

Szépnap nektek

Ha már a madárfütty más dala, Én virágillattól, szirmoktól kedves nagyon jó reggelt kívánok Nektek!
Madárfüttyös jó reggelt mindenkinek! Legyen szép napotok és kellemes hétvégétek!

Jóó reggelt kíwánok!
Nálunk finom hűs a lewegő...megyek is dolgozni...
De elötte wégig nézek ezt-azt...
Nálunk finom hűs a lewegő...megyek is dolgozni...

De elötte wégig nézek ezt-azt...