Jó reggelt,szép napot!
Jól számolsz bizony! Erősen péntek van szerencsére
Szépasszonykákat én is szeretek megnézegetni,de csak ahogy illendő.Sapka sál szerintem ma sem kell

Jól számolsz bizony! Erősen péntek van szerencsére

Szépasszonykákat én is szeretek megnézegetni,de csak ahogy illendő.Sapka sál szerintem ma sem kell

Jó reggelt! Jól számolom a napokat? Már megint péntek? Hogy elrepült ez a hét
Tettem a kávé mellé mandulás fagyit.
Végül nem mentem Varsány felé, mégsem illik meghívás nélkül kilesni a szépasszonyokat, mások feleségét. Persze ha szeretnék, akkor Lovagi kötelességem
A hírek szerint ma sem lesz rossz idő, óvatossan! Az emberek kezdik nagyon nehezen viselni a meleget és zizik.
Szép napot!

Tettem a kávé mellé mandulás fagyit.
Végül nem mentem Varsány felé, mégsem illik meghívás nélkül kilesni a szépasszonyokat, mások feleségét. Persze ha szeretnék, akkor Lovagi kötelességem

A hírek szerint ma sem lesz rossz idő, óvatossan! Az emberek kezdik nagyon nehezen viselni a meleget és zizik.
Szép napot!

Ma hosszúztam.... irány haza! Vagy menjek Varsány felé? Van látnivaló a kertben?

Na most van jó idő, irány a kert locsolunk,had nőjenek azok a virágok.

Hazaértem

Az a baj,hogy a nappaliban nem melegszik fel a medencében lévő víz,de végülis nem rossz ötlet,és még el is férne bőven,ráadásul csak padlólap van a nappaliban,szőnyeg nincs
Remélem sikerül hazajutnod épségben!
öcsyke köszönöm a felvilágosítást,így már érthető!
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2021. 06. 24. csütörtök 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 24. csütörtök 16:26

Remélem sikerül hazajutnod épségben!

öcsyke köszönöm a felvilágosítást,így már érthető!

Sziasztok,vége a melónak,csak hazajutok valahogy ebben a dugóban. A medencét a nappaliban is fellehet állítani csak ne nagyon lubickoljatok Angel.Az a ventillátor feltüzelne nem lehűtene.

Sziasztok,vége a melónak,csak hazajutok valahogy ebben a dugóban. A medencét a nappaliban is fellehet állítani csak ne nagyon lubickoljatok Angel.Az a ventillátor feltüzelne nem lehűtene.

Olvasgatnak, hogy mások hogyan élvezik az életet és egymás társaságát
Bimbózó virágszál vagy, megöntözünk és teljes pompádban ragyogod be kiskertedet
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 24. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 24. csütörtök 09:46

Bimbózó virágszál vagy, megöntözünk és teljes pompádban ragyogod be kiskertedet

Törölt felhasználó (43029)

Szép napot!
Mackó nem rossz megoldás,bár baromi fárasztó...lehet!
free ma lesz az idei év eddigi legforróbb napja
Nekem medence helyett marad a tusoló a fürdőben
Még jó,hogy a tárolóban ott a medence szétszedve....a kedves nem állítja fel,mert nincs hely...szerinte...
öcsyke hmm...miröl is olvasgatnak mások? Kifejtenéd ezt bővebben?
Ma nagyon nem megy ez nekem,mert ezt a bimbózó virágszálas-kertészes dolgot sem értem! Lehet,hogy már tényleg túl meleg van???

Még jó,hogy a tárolóban ott a medence szétszedve....a kedves nem állítja fel,mert nincs hely...szerinte...

Ma nagyon nem megy ez nekem,mert ezt a bimbózó virágszálas-kertészes dolgot sem értem! Lehet,hogy már tényleg túl meleg van???
Vigyázz, nehogy bekapja a ventillátor!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 06. 24. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot!
Nekem medence helyett marad a tusoló a fürdőben

Új ventillátorom van..

Remek reggelt!
Cséntek van,ami jó!
Támogatom Öcsy ötletét

Cséntek van,ami jó!
Támogatom Öcsy ötletét

Jó reggelt megint.Ma is meleg van már,lehet medencézni és (leskelődni).szép napot
Jó reggelt! Kávé, tea, limonádé kezdetnek.
Jó az ötlet Free! Felderíted az Angyalos kertet
Otthon meg mind a kedvesnek, nyugodtan pucérkodjon, úgy sem leskelődik senki
Angyal, ha nem tetszel magadnak akkor add oda nekünk magad! Mi tudnánk mit kezdeni veled
Képzeld napközben benézünk és olyanokat teszünk amiről mások csak olvasgatnak
Jó a megérzés Crazy! Bimbózó virágszál, ami mostanában fog kinyílni igazán, ha jó a kertész
Jó az ötlet Free! Felderíted az Angyalos kertet

Angyal, ha nem tetszel magadnak akkor add oda nekünk magad! Mi tudnánk mit kezdeni veled

Jó a megérzés Crazy! Bimbózó virágszál, ami mostanában fog kinyílni igazán, ha jó a kertész

Jajj ezek a csodák nem az én kertemben vannak,sajnos
Csak megmutattam,hogy Férfi virágok is vannak,szóval el tudtok bújni
free Nálatok akarnak leskelődni
Mackó,egy egész csokornak mondanám,nem egy szálnak

Csak megmutattam,hogy Férfi virágok is vannak,szóval el tudtok bújni

free Nálatok akarnak leskelődni

Mackó,egy egész csokornak mondanám,nem egy szálnak

Remek virágok,csuda képek!
Szeretek megcsodálni dolgokat
Tudtam én Angyalka hogy virágszál vagy

Szeretek megcsodálni dolgokat

Tudtam én Angyalka hogy virágszál vagy

Szóval így állunk lehet leskelödni ,nehogy arra guruljak Angel hisz közel vagyunk,a többiek meg irigykedhetnek.

Fantasztikus képsorozat! Igazi kincses kert! És méd a legszebb kincs képét nem is küldted, nehogy teljessen fennakadjanak Lovagi tekinteteink
Jó munka mára vége! És igen, ha van valami megcsodálni való azt bizony meg is kell csodálni.

Jó munka mára vége! És igen, ha van valami megcsodálni való azt bizony meg is kell csodálni.