Van az a mondás:
Ki korán kel...
Talán így folytathatnánk:
Angyalt nyal
Ki tudja?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 07. 03. szombat 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 03. szombat 07:49
Ki korán kel...
Talán így folytathatnánk:
Angyalt nyal

Ki tudja?

Jó reggelt,szép hétvégét mindenkinek! Öcsy,rendben lenne a közös futás Angyalért,de ha ilyen korán startolsz,behozhatatlan előnyre teszel szert!!

Jó reggelt,szép hétvégét mindenkinek! Öcsy,rendben lenne a közös futás Angyalért,de ha ilyen korán startolsz,behozhatatlan előnyre teszel szert!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 07. 03. szombat 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 03. szombat 05:07

Jó reggelt! kavetea@nappali.hu
Aztán mindenki eldönti mit szeretne. Kávét, teát vagy a kukacot
Angyali ragyogásban van részünk! Igen mit szépítsem, megesett... de Jimmy megmondta, A jó asszony mindíg megbocsájt
Most olvastam újra a házassági szerződésemet. Nagyon apróval van írva: Máshol is szexelünk, de csak otthon szeretünk!
Jajj a hideg hátsók meg parlagon? Csüccs az ölembe, használhatod a fűtő patront is
Free vizszintes? Kitalálom sík futás
Most egy kis vanillia a kávéba jöhetne. Citrommal a másnapos gyomromat demózná
Crazy a te kávédban időkapszula van, sitt-sutty munkavégére dob.
Bár bevallom nem futkosom, de ha csak ezen múlik futok veled Kutyu, így feleakkora táv van fejenként Angyalkáig
Szép napot!

Angyali ragyogásban van részünk! Igen mit szépítsem, megesett... de Jimmy megmondta, A jó asszony mindíg megbocsájt

Bár bevallom nem futkosom, de ha csak ezen múlik futok veled Kutyu, így feleakkora táv van fejenként Angyalkáig

Szép napot!
Jó reggelt! kavetea@nappali.hu
Most olvastam újra a házassági szerződésemet. Nagyon apróval van írva: Máshol is szexelünk, de csak otthon szeretünk!
Jajj a hideg hátsók meg parlagon? Csüccs az ölembe, használhatod a fűtő patront is
Most egy kis vanillia a kávéba jöhetne. Citrommal a másnapos gyomromat demózná
Szép napot!

Szép napot!
Szeva free,viszont remek pihit.
Mondjuk holnap még nekem kicsi meló,de remélem sikerül gyorsan letudni.
Mondjuk holnap még nekem kicsi meló,de remélem sikerül gyorsan letudni.
Sziasztok, én fagyival frissitek kér valaki? Van citromos pohárban,mogyorós pálcikán.Jó pihit mindenkinek
Sziasztok!
Ez ám a péntek!
Jön a hétvége,felfrissült az idő,és előkerült Angyalkánk is
Nagyon sajnálnám ha az a szép formás kerek hátsó befagyna,így felajánlom melegítésre magamat,van hozzá medvebőröm is,100% természetes anyagokból
Káposztás cuccot nem próbáltam ki,a sport..nem voltam nagy sportoló,futáshoz túl nyugis vagyok,úszni szerettem mondjuk,de inkább mellőzöm,akkora fejem van ha bemegyek vízbe,bójának nézik

Ez ám a péntek!
Jön a hétvége,felfrissült az idő,és előkerült Angyalkánk is

Nagyon sajnálnám ha az a szép formás kerek hátsó befagyna,így felajánlom melegítésre magamat,van hozzá medvebőröm is,100% természetes anyagokból

Káposztás cuccot nem próbáltam ki,a sport..nem voltam nagy sportoló,futáshoz túl nyugis vagyok,úszni szerettem mondjuk,de inkább mellőzöm,akkora fejem van ha bemegyek vízbe,bójának nézik

Halihó! Angyal,ezt a falat csokit nekem hagytad?? Édes vagy!! A tejre rámentem volna,de ez az állag már futtat!!! Én sportolok szívesen,de csak labda vagy Nő után vagyok hajlandó futni. Angyal,utolérhetlek egyszer????

Fociztam ,de már nincs időm inkább a vízszintes sportot kedvelem manapság
Sziasztok Viráglocsoló Lovagok!
Itt vagyok,megvagyok,jól vagyok és befagy a hátsóm
Medence áll,nem a nappaliban,de eddig egyszer mertem belemenni,ma meg tél van kb :(
Jó sokat írtatok,ezt szeretem!
öcsyke köszi a nappali ellátását,mi lenne velünk Nélküled? Szóval félreléptél?hmm...hmm...
Kutyu végre előkerültél,vagy csak engem kerülsz?
Jól vagy? Minden rendben az oltás után?
Mackó végülis kipróbáltad a káposztát?
Szóljon a Rock!!!
free mit sportoltál? Miért hagytad abba?
A csoki jöhet bármikor!A hideg tejet én is meghagyom másnak
A futást is másra hagyom mint a hideg tejet
Legyetek jók,és ha kérhetek egy kis naptáncot esetleg az jólesne
Itt vagyok,megvagyok,jól vagyok és befagy a hátsóm

Medence áll,nem a nappaliban,de eddig egyszer mertem belemenni,ma meg tél van kb :(
Jó sokat írtatok,ezt szeretem!
öcsyke köszi a nappali ellátását,mi lenne velünk Nélküled? Szóval félreléptél?hmm...hmm...

Kutyu végre előkerültél,vagy csak engem kerülsz?

Mackó végülis kipróbáltad a káposztát?

free mit sportoltál? Miért hagytad abba?

A csoki jöhet bármikor!A hideg tejet én is meghagyom másnak

Legyetek jók,és ha kérhetek egy kis naptáncot esetleg az jólesne

Szép napot. Kicsit lendületes a reggelem. És kellemes
De a pénteki kitartós kávé tea szervírozva
Ha ma se kerül elő a meckó Angyala kőrözés lesz kiadva.
Kellemesen lehült az idő. Jól esik. Igen Crazy az eső is

De a pénteki kitartós kávé tea szervírozva

Ha ma se kerül elő a meckó Angyala kőrözés lesz kiadva.
Kellemesen lehült az idő. Jól esik. Igen Crazy az eső is

Lehet nagyobb a baj? Életet is kell bele lehelni, vagy pumpálni?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 07. 01. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 01. csütörtök 08:13

Kellemes napot
Egész kellemesen érintett a hűvös hajnal
Nemá Öcsy...eddig nadrág nélkül mászkáltál?
Az Angyalkánk is jól eltűnt...lehet hogy nem bír kiszállni a meckóból.Szerintem meg kellene mentenünk..én bevállalom hogy meg mesterséges lélegeztetem

Az Angyalkánk is jól eltűnt...lehet hogy nem bír kiszállni a meckóból.Szerintem meg kellene mentenünk..én bevállalom hogy meg mesterséges lélegeztetem

Kellemes napot

Jó reggelt!
Szokatlanul hűvös a hajnal, még a nadrágot is fel kell venni
Kávé, tea a lendületes napért. Ne hagyjátok ki!
Szép napot!
Szokatlanul hűvös a hajnal, még a nadrágot is fel kell venni

Kávé, tea a lendületes napért. Ne hagyjátok ki!

Szép napot!
A tejet biztosan nem piszkálom

Meg nekem se! Basszus,a cèl érdekében nem eszek belőle!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 06. 30. szerda 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 30. szerda 17:27

Kellemes Délutánt! Arra gondoltam rakok ki friss hideg tejet és csokit csalinak. Hátha lépre, akarom mondani csokira tudjuk csalni Angyalt! Tehát nem neked van ott Mackó!

Kellemes Délutánt! Arra gondoltam rakok ki friss hideg tejet és csokit csalinak. Hátha lépre, akarom mondani csokira tudjuk csalni Angyalt! Tehát nem neked van ott Mackó!

Kellemes jónapot meg akkor rock&roll is