Oh a varázserdő nahyon szuper hely csak néha kicsit nyugira is szükség van. Túl sok ott a tűzijáték, meg hokuszpokusz
neha jó lehuppanni egy kávéra csak úgy nyugisan... Na de a délegyi buliba benne vagyok én állom a furdőrucit
na jó meg mindenkit lelkének naptejjel aki nagyon fehérseggű

Kellemes napot!
Puszpusz Irda!De jó hogy benéztél
Mi újság a varázserdőben?
A napsütést állom Dél1-re
Puszpusz Irda!De jó hogy benéztél

Mi újság a varázserdőben?

A napsütést állom Dél1-re

Lassan de biztosan alakul a Dél1-Nappali pancsi...
Én vállalom a telekocsis fuvart
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2021. 07. 08. csütörtök 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 08. csütörtök 06:09
Én vállalom a telekocsis fuvart

Jó reggelt ,dehogy dugdosom sőt bizonyos embereknek meg is mutatnám
.Ma is jó idő várható,este a textil is sok volt rajtam ebben a melegben.

Szia! Itt van az ölemben! Már épp akartam kérdezni, nem hiányzik? Mond a koordinátáidat és már nyomom is. A gombot
De jó, hogy benéztél! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 08. csütörtök 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 08. csütörtök 06:37

De jó, hogy benéztél! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 08. csütörtök 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4382602)

Kávéban és selymes puncinkban gazdag jó reggelt mindenkinek! Gondoltam benezek egy kicsikét
Egy délegyi pancsi nekem is tetszene... Kéne az a teleportáló gép... Kinek adtam kölcsön?

Kávéban és selymes puncinkban gazdag jó reggelt mindenkinek! Gondoltam benezek egy kicsikét
Egy délegyi pancsi nekem is tetszene... Kéne az a teleportáló gép... Kinek adtam kölcsön?

Jó reggelt ,dehogy dugdosom sőt bizonyos embereknek meg is mutatnám
.Ma is jó idő várható,este a textil is sok volt rajtam ebben a melegben.

Jó reggelt! Lassan meglesznek a nappali-ellátó alap pillérei.
Kávé habosan, @-tea hidegen. Kenyér bundásan, punci selymesen. Ennyi
Bunda ma sem kell, mondjuk az a délegyházi pancsi jó lett volna... De Free direkt akkor megy amikor más dolgozik. Biztos valamit dugdos előlünk
Szép napot!
Kávé habosan, @-tea hidegen. Kenyér bundásan, punci selymesen. Ennyi

Bunda ma sem kell, mondjuk az a délegyházi pancsi jó lett volna... De Free direkt akkor megy amikor más dolgozik. Biztos valamit dugdos előlünk

Szép napot!
Kösz Öcsy!
Ááá semmi ugribugri...meglepi volt,cickózás is,selymes punci meg estére
Ááá semmi ugribugri...meglepi volt,cickózás is,selymes punci meg estére

Éljenek a szülinaposok! Oszt kiugrott-e a cickós a tortából?
Vidámat!
Nem vitt el az ördög,csak mozgalmas hetem van...
Szülinapi tortámból tettem egy szeletet mindenkinek,fogyasszátok felelősséggel

Nem vitt el az ördög,csak mozgalmas hetem van...
Szülinapi tortámból tettem egy szeletet mindenkinek,fogyasszátok felelősséggel

Nocsak... mikor? Most azért eléggé tűz a nap. Este?
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2021. 07. 07. szerda 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 07. szerda 12:22

Hali,ki kell mennem a tóra pancsizni,csak ott lehet kibirni ezt.Ki jön?
Hali,ki kell mennem a tóra pancsizni,csak ott lehet kibirni ezt.Ki jön?

Jó reggelt! Kávé és tea a jó és igazán jó közti különbség jegyében.
Szóval van nagyon jó, de igazán jó nincs 20 alatt?
Angyal igazán tarthatnál egy workshoppot... olyan bemutatós igazán elmélyülőset a témában.
Milyen mázlista vagy, pont egész nap simogatnálak kenegetnélek cserébe. Csak kérned kell és kukac is áll a szolgálatodra
Crazy most már lenyelhetnéd a kapszulás kávét. Ne szopogassad. Bár gondolom ez a sitty-sutty munka most elbűvölt
Vagy ezt a hetet átugrod?
Szép napot!
Szóval van nagyon jó, de igazán jó nincs 20 alatt?

Crazy most már lenyelhetnéd a kapszulás kávét. Ne szopogassad. Bár gondolom ez a sitty-sutty munka most elbűvölt

Szép napot!
Szia Angyallány!! Belémtrafáltál!! Nagyon jó vagyok! 20 alatt vagyok(14cm) Kihagyhatatlan ajánlat!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 06. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 06. kedd 14:03

Törölt felhasználó (43029)

Sziasztok!
Bekukucska van
free egészségedre a fagyit,legalább hűsített egy kicsit!
Kutyu drága,persze hogy Neked hagytam azt a picit,hátha sűrűbben jössz a nappaliba! Köszi a pogit,fini volt
Mackó,jól eltüntél Te is,milyen kávé-idő kapszulát adott neked Öcsyke??
öcsyke,részemről a kukac a nyerő :P utána a hideg tea
Jól tettétek,hogy kimozdultatok,,kell néha ilyen is!
Hmm...mondjuk ezt az egész nap kenegetős-simogatós dolgot eltudnám viselni én is
Hát egy igazán jó játékot 20 alatt nem kapsz szerintem ha a méret a lényeg! Ha nem a méret hanem a teljesítmény akkor már vannak nagyon jók 20 alatt is!
Jók legyetek,majd jelentkezem!
Bekukucska van

Kutyu drága,persze hogy Neked hagytam azt a picit,hátha sűrűbben jössz a nappaliba! Köszi a pogit,fini volt

Hát egy igazán jó játékot 20 alatt nem kapsz szerintem ha a méret a lényeg! Ha nem a méret hanem a teljesítmény akkor már vannak nagyon jók 20 alatt is!

Sziasztok!
Bekukucska van
Jól tettétek,hogy kimozdultatok,,kell néha ilyen is!
Hmm...mondjuk ezt az egész nap kenegetős-simogatós dolgot eltudnám viselni én is
Bekukucska van

Jó reggelt! Kávé és Angyal csalogató tea. Komolyan beszélnem kell a fő angyallal. Ne adjon ennyi elfoglaltságot a mi Angyalunknak. Itt is nagyon sok angyalkodni való van! Így nagyon nehéz lesz a Szent G. Megkeresése, ha még Angyalt se találjuk.
Úgy néz ki, minimális bőrpírrel zártuk a napot! Huncutt ez a nap manapság, nagyon oda tud pirítani, kenegetni kell folyton meg simogatni a másikat
Szép napot
Úgy néz ki, minimális bőrpírrel zártuk a napot! Huncutt ez a nap manapság, nagyon oda tud pirítani, kenegetni kell folyton meg simogatni a másikat

Szép napot

Szia Öcsy! Mondom én,hogy jókat írsz!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 07. 05. hétfő 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 05. hétfő 17:16

Nem is értem Kutyu! Termosz 5000.- egy xxxl bráner 20000.-
Hát nem eladtam volna
Hát nem eladtam volna