Üdvözlet!
10/6-os? Amcsi filmekben talán a bankrablást hívják így a jàrőrök
A hétvégét egy szóval tudnám jellemezni...sutty! Ilyen gyorsan lepörgött.
10/6-os? Amcsi filmekben talán a bankrablást hívják így a jàrőrök

A hétvégét egy szóval tudnám jellemezni...sutty! Ilyen gyorsan lepörgött.
Jó reggelt,sziasztok! Én nem panaszkodok,jól telt a hétvége,csak gyorsan! A sors olyan,hogy néha magatól megy minden,néha meg hiába akarsz besegíteni,akkor se!!
Jó reggelt! A hétvége alapján itt a nappaliban 10/6 a mai kávé kód. A helyes megfejtőnek jutalom
Remélem mindenkinek jól telt. Persze ez relatív, mert lehet nem úgy alakult ahogy terveztük, de adjunk esélyt a sorsszerűségnek.
Szép napot, vigyázzatok magatokra. Tudjátok mindenkiből egy van

Remélem mindenkinek jól telt. Persze ez relatív, mert lehet nem úgy alakult ahogy terveztük, de adjunk esélyt a sorsszerűségnek.
Szép napot, vigyázzatok magatokra. Tudjátok mindenkiből egy van

Most? Én már itthon sörbe folytom fáradtságom. De ha tényleg szépségesbe vedlettek a csajok visszamegyek!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 07. 11. vasárnap 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Háhóóó,hóhááa!
Szerintem mindenki elment utánad nudizni
Szerintem mindenki elment utánad nudizni

Hahóóó----- ----- ---- - hhaahhóóóóóó..
Jó reggelt! Vasárnapi lazulós kávé? Napkeltés tea? Ágyba visszabújós romantika?

Rendben, pacsálok egy kis vizet felétek innen Délegyről nehogy megússzátok szárazon a fakultációt!
Kellemes reggelt!
Én mindjárt az egyéb fakultációval és együttérzéssel kezdtem,nehogy valamiért ne jusson rá idő/energia...
Remek pancsolást Öcsyék!

Én mindjárt az egyéb fakultációval és együttérzéssel kezdtem,nehogy valamiért ne jusson rá idő/energia...

Remek pancsolást Öcsyék!
Jó reggelt! Káve, tea és Free felajánlása annak aki nem vezet! Érzem a botom végén, hogy igazán jó kis hétvége lesz ez!
Köszi Kutyu, tegnap igen hosszú műszakot nyomtunk, sajnos Medina istennő nélkül. Úgyhogy estére bevallom az eggyüttérzés is elmaradt...
De ma Dél1, estére Tiszanána pancsi és az egyéb fakultáció meghozza a világegyetem egyensúlyát. Ne miattam álljon már meg a föld!
Angyal ne rohangálj, vannak szárnyaid. Szárnyalj! Ööö... nem tudom, segítenél! Foghatod az Én szavamat is
Aztán lehet én is beléd trafálnék
Irda ne fogd vissza magad, ha megkívánod... Vállalsz idegen vezetést is a Varázserdőbe?
Szép napot, nem ám elkummantani a jó kis hétvégét! Még rátok nézek ma!
Köszi Kutyu, tegnap igen hosszú műszakot nyomtunk, sajnos Medina istennő nélkül. Úgyhogy estére bevallom az eggyüttérzés is elmaradt...

Angyal ne rohangálj, vannak szárnyaid. Szárnyalj! Ööö... nem tudom, segítenél! Foghatod az Én szavamat is

Irda ne fogd vissza magad, ha megkívánod... Vállalsz idegen vezetést is a Varázserdőbe?
Szép napot, nem ám elkummantani a jó kis hétvégét! Még rátok nézek ma!

Amikor a Crazy tréfás bort iszik... Ebből megint korlátozások lesznek
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 07. 09. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 09. péntek 21:17

Bekukucska.
Bizony,ide mindig jó bejönni,főleg a kellemes csajszi társaság miatt
Szeva free,a meggybort én is szeressem,tud tréfás lenni....

Bekukucska.

Sziasztok,nekem van meggy borom saját alkotás,elég ütős.
Sziasztok. Azt hiszem a mai harmadik kávét is magamhoz veszem... Na jó egy pohár fehérbor is jöhet...
Szia Angyal ide mindig jó visszajonni
Szia Angyal ide mindig jó visszajonni

Sziasztok!
Gyors bekukk,mert rohanásban vagyok!
Irda üdv újra a nappaliban!
Végre javul a nemek aránya
öcsyke,irigykedem Eger miatt,igyál helyettem is finom édes fehér bort,olyan édeset amitől jól összeragadsz,tudod
Amugy meg 20 alatt van csak igazán jó
free,melyik tóhoz jársz pancsizni?
Mackó Boldog születésnapot! Pusz,pusz
Kutyu hogy vagy? Hmm....egyszer szavadon (is) foglak ha már így Belédtrafáltam
Legyen szép hétvégétek!
Puszika
Gyors bekukk,mert rohanásban vagyok!

Irda üdv újra a nappaliban!

öcsyke,irigykedem Eger miatt,igyál helyettem is finom édes fehér bort,olyan édeset amitől jól összeragadsz,tudod

free,melyik tóhoz jársz pancsizni?
Mackó Boldog születésnapot! Pusz,pusz

Kutyu hogy vagy? Hmm....egyszer szavadon (is) foglak ha már így Belédtrafáltam

Legyen szép hétvégétek!
Puszika
Jó reggelt!
Kellemes pihit és szép asszonyokat Öcsy!

Kellemes pihit és szép asszonyokat Öcsy!
Jó reggelt,sziasztok! Öcsy,irígyellek Eger miatt. Már én is elvetődnék arra,rég ittam Medinát! Ti is érezzétek jól magatokat!!