nos erről most nekem jutott eszembe egy kérdés, mert nagyon gyakori jelenség az, hogy a gyermekek úgy érzik a testvérüket a szülei/k/ jobban szeretik, mint Őt!
hogyan kell viselkednie, hogyan kell nevelnie egy szülőnek, hogy a gyermekében fel ne vetődjön az, hogy a testvérét jobban szeretik, mint Őt
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 15:16
hogyan kell viselkednie, hogyan kell nevelnie egy szülőnek, hogy a gyermekében fel ne vetődjön az, hogy a testvérét jobban szeretik, mint Őt

Itt eszembe jut a kezdet, amikor a hűségről és az őszinteségről nyitottam topicot!
A férjem tudja mit csinálok itt a neten, a nappaliban! Nem ítél el, nem kutat utánam.
Ha adott esetben beleszeretnék,-ne valakibe, biztosan tudatná/m Velem, Vele!
Charlotte nem hazudtam Anyámnak, egyszerűen nem kérdezett! Nem Szerelemgyerek vagyok! Ezt ma is érzem. A bátyám a kedvenc.
A férjem tudja mit csinálok itt a neten, a nappaliban! Nem ítél el, nem kutat utánam.
Ha adott esetben beleszeretnék,-ne valakibe, biztosan tudatná/m Velem, Vele!
Charlotte nem hazudtam Anyámnak, egyszerűen nem kérdezett! Nem Szerelemgyerek vagyok! Ezt ma is érzem. A bátyám a kedvenc.
akkor nem olyan vagy, mint egy volt "sajnos főnököm", akire a kollégám mondta ezt:
"azért nem marad otthon, mert egyedül lenne. és azt a társaságot még Ő sem tudná elviselni!" (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 08:13
"azért nem marad otthon, mert egyedül lenne. és azt a társaságot még Ő sem tudná elviselni!" (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Jól elvagyok Én Magammal! A legjobb társaság!
Néha még vitatkozunk is!

Néha még vitatkozunk is!

hehe elképzeltem mi van ha egy félórával-órával később érsz haza?!!!
nem tudom!
én most is az mondtam, h én még ebben az esetben sem!
engem kimondottan zavar, ha valaki /még anyám vagy a párom/ megsérti a privát szférám! ezért lehetett qrva nagy ciki /és utánna többé zelli már nem bízhatott meg az anyjába/ amikor a zelli anyja olyanról beszélt, amit a lánya sosem mondott el Neki magáról! ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 04. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 15:09
nem tudom!
én most is az mondtam, h én még ebben az esetben sem!
engem kimondottan zavar, ha valaki /még anyám vagy a párom/ megsérti a privát szférám! ezért lehetett qrva nagy ciki /és utánna többé zelli már nem bízhatott meg az anyjába/ amikor a zelli anyja olyanról beszélt, amit a lánya sosem mondott el Neki magáról! ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 04. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szerintem mindenki csak addig gondolja komolyan a másik levelének/sms-ének tiszteletben tartását, míg valaki nem céloz arra, hogy a másik félrenézeget, vagy mi magunk nem vesszük észre, hogy valami gáz van.
Én egyszer egy nappal hamarabb hazaértem a tervezettnél, és mit ad isten, egy másik nőt hívott aznapra vendégségbe a párom. A konyhában volt a bor és a nasi. És persze jött a szöveg: csak barát...
Na, akkor megnéztem néhány sms-t és érdekes dolgokra jöttem rá...
Én egyszer egy nappal hamarabb hazaértem a tervezettnél, és mit ad isten, egy másik nőt hívott aznapra vendégségbe a párom. A konyhában volt a bor és a nasi. És persze jött a szöveg: csak barát...
Na, akkor megnéztem néhány sms-t és érdekes dolgokra jöttem rá...
Jól elvagyok Én Magammal! A legjobb társaság!
Néha még vitatkozunk is!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Néha még vitatkozunk is!

surdi1: skizofrén vagyok!
surdi2: meg én is!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 05:57
Szia,! Jó reggelt!
Szegénykém! Hát mit csináltál az éjszaka?
3-4 órákat alszom, nem túl jó az alvókám!
surdi2: meg én is!

Szia,! Jó reggelt!

jajjjjj nemáááá!
miezaműfelháborodás?
akkor a küldhetnédmáraztafotóapparátodhogylefényképezzemmmindenemneked
+a hűdeszívesenleszopnálakcsakataljásésapanetuggyameg
ésa: surdidugdmárszétaztalucskospinámat
mi volt?
most meg itt álszenteskedsz!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 13:51
miezaműfelháborodás?
akkor a küldhetnédmáraztafotóapparátodhogylefényképezzemmmindenemneked
+a hűdeszívesenleszopnálakcsakataljásésapanetuggyameg
ésa: surdidugdmárszétaztalucskospinámat
mi volt?
most meg itt álszenteskedsz!

Na Én most aztán már nem igazán értek semmit...
Tleg létezik h. valaki kikezd akár virtuálisan egy lénnyel... tudva h. családos... akár mindkét fél??
Asszem tleg maradi vagyok...
Vagy lehet rossz oldalon vagyok?
Vagy csak simán jó neveltetést kaptam?
Eszembe nem jutna jaj bocs drágám de csak virtuálisan kurifcoltam félre ...
Tleg létezik h. valaki kikezd akár virtuálisan egy lénnyel... tudva h. családos... akár mindkét fél??
Asszem tleg maradi vagyok...

Vagy lehet rossz oldalon vagyok?
Vagy csak simán jó neveltetést kaptam?
Eszembe nem jutna jaj bocs drágám de csak virtuálisan kurifcoltam félre ...

Jó reggelt!
Én sem aludtam túl sokat, de hát ez már csak ilyen...
Na tessék, lebuktunk:
"Szexkép elemzés
Hihetetlennek tűnik, de egy pekingi kutatás azzal az eredménnyel zárult, hogy a férfiak inkább az arcokra, míg a nők inkább az intim részletekre fókuszálnak, ha erotikus vagy meztelen képeket látnak.
Az Emory egyetemen készült, és a Hormons and Behavior folyóiratban publikált kutatás eredményei minden feltételezéssel ellentétes eredményeket hoztak, nem csak az derült ki, hogy a nők inkább koncentrálnak a lényegre, de a heteroszexuális nők jellemzően hosszabban is néznek egy meztelen nőről készült felvételt, mint a férfiak.
A vizsgálat során arra is kíváncsiak voltak, melyek azok a részletek, amik lekötik a szemlélődőket, és ezt mennyire befolyásolja a nembeli hovatartozás. 23 és 28 év közötti nőknek és férfiaknak mutattak szexuális aktust ábrázoló fotókat, miközben a szemmozgást követő szemüveget kellett viselniük.
A férfiak rendszerint az arcokra vetették az első pillantást, és többé-kevésbé el is időztek azokon, a nők ezzel szemben kevésbé voltak szemérmesek, és első pillantásaikkal a nemi szerveket keresték, az aktus lényegét akarták feltérképezni. Hogy mennyi időt pihentették itt szemeiket, az leginkább azon múlt, hogy szedtek-e fogamzásgátlót, vagy nem. Akik igen, hamar elkalandoztak, és megfigyelték az apróbb részleteket, az ékszereket, a hátteret, míg akik fogamzásgátló nélkül élnek, kitartóan vizslatták az általában ruhával fedett területeket.
Nők esetében egyértelműen bebizonyosodott, hogy a hormonműködés erősen befolyásolja a szexuális érdeklődést, míg a férfiak arcközpontúságára is igyekeztek tudományos magyarázatot adni. A kutatás vezetői szerint ez az amigdala fokozott működésével áll kapcsolatban, azaz az agy azon területének erőteljes működéséről lehet szó, ami az érzelmi információk és az izgalmi ingerek feldolgozásáért felelős. A nők ugyanis képesek egy férfi testére nézve megállapítani, hogy az szexuális izgalomban van-e, míg a férfiaknak ennél bonyolultabb dekódolásra van szükségük, hogy biztosan meg tudják állapítani egy nőről, kívánja-e szexet."
Én sem aludtam túl sokat, de hát ez már csak ilyen...
Na tessék, lebuktunk:
"Szexkép elemzés
Hihetetlennek tűnik, de egy pekingi kutatás azzal az eredménnyel zárult, hogy a férfiak inkább az arcokra, míg a nők inkább az intim részletekre fókuszálnak, ha erotikus vagy meztelen képeket látnak.
Az Emory egyetemen készült, és a Hormons and Behavior folyóiratban publikált kutatás eredményei minden feltételezéssel ellentétes eredményeket hoztak, nem csak az derült ki, hogy a nők inkább koncentrálnak a lényegre, de a heteroszexuális nők jellemzően hosszabban is néznek egy meztelen nőről készült felvételt, mint a férfiak.
A vizsgálat során arra is kíváncsiak voltak, melyek azok a részletek, amik lekötik a szemlélődőket, és ezt mennyire befolyásolja a nembeli hovatartozás. 23 és 28 év közötti nőknek és férfiaknak mutattak szexuális aktust ábrázoló fotókat, miközben a szemmozgást követő szemüveget kellett viselniük.
A férfiak rendszerint az arcokra vetették az első pillantást, és többé-kevésbé el is időztek azokon, a nők ezzel szemben kevésbé voltak szemérmesek, és első pillantásaikkal a nemi szerveket keresték, az aktus lényegét akarták feltérképezni. Hogy mennyi időt pihentették itt szemeiket, az leginkább azon múlt, hogy szedtek-e fogamzásgátlót, vagy nem. Akik igen, hamar elkalandoztak, és megfigyelték az apróbb részleteket, az ékszereket, a hátteret, míg akik fogamzásgátló nélkül élnek, kitartóan vizslatták az általában ruhával fedett területeket.
Nők esetében egyértelműen bebizonyosodott, hogy a hormonműködés erősen befolyásolja a szexuális érdeklődést, míg a férfiak arcközpontúságára is igyekeztek tudományos magyarázatot adni. A kutatás vezetői szerint ez az amigdala fokozott működésével áll kapcsolatban, azaz az agy azon területének erőteljes működéséről lehet szó, ami az érzelmi információk és az izgalmi ingerek feldolgozásáért felelős. A nők ugyanis képesek egy férfi testére nézve megállapítani, hogy az szexuális izgalomban van-e, míg a férfiaknak ennél bonyolultabb dekódolásra van szükségük, hogy biztosan meg tudják állapítani egy nőről, kívánja-e szexet."
Szia,! Jó reggelt!

Hát bisztos többet,mint én
(semmit)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 05:07

Sziasztok szép jó reggelt Mindenkinek!
Szia Zelli, látom te voltál itt az utolsó a nappaliban, jó sokat aludhattál!

Sziasztok szép jó reggelt Mindenkinek!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó éjszakát és szép álmokat kívánok mindnyájatoknak!

Jó éjszakát nappalisok (és mindenki)!

hűségről:
én akivel együtt vagyok, ahhoz mindig hűséges is vagyok!
én akivel együtt vagyok, ahhoz mindig hűséges is vagyok!

a két hsz-t összehoztam egymás után és sorrendbe olvasva (zellit kivágva, hogy ne zavarkodjon bele, bocs!), de
1 hsz-be a 3000 max. karakter limit miatt nem megy!
(de szerintem így már jobb és olvashatóbb!)
surdapapi "levele"
LEVÉL--->KLIKK!
1 hsz-be a 3000 max. karakter limit miatt nem megy!
(de szerintem így már jobb és olvashatóbb!)
surdapapi "levele"

LEVÉL--->KLIKK!
egyetértek. a negativ irányba mutató kilátástalanság az, ami elboritja az elmét. ... ha kilátástalan, akkor nem is tudhatjuk, hogy negativ irányba mutat-e... lehetséges, hogy valakinek pozitiv irányt jelent a halál...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 07. 04. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 20:12

nem a büntetés súlyossága a nevelö hatású,hanem az elkerülhetetlensége...
nem a büntetés súlyossága a nevelö hatású,hanem az elkerülhetetlensége...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 01:10

Köteleségemnek érzem, hogy egy fontos ember kérdéseire válaszoljak!
1. A hazugság: Többször meg lettem vezetve, ezekszerint jó a tűrőképességem!
2. Némi büntetőjogi tapasztalat után azt kell mondanom, csak szigorú büntetéssel lehet a nagyon rosszat megelőzni. Szószerint a büntetőjogot szigorítanám. Halálbüntetés, ahol kell, igen.
"Ami nekem és neked jó, az nekünk jó!
Gizus
1. A hazugság: Többször meg lettem vezetve, ezekszerint jó a tűrőképességem!
2. Némi büntetőjogi tapasztalat után azt kell mondanom, csak szigorú büntetéssel lehet a nagyon rosszat megelőzni. Szószerint a büntetőjogot szigorítanám. Halálbüntetés, ahol kell, igen.
"Ami nekem és neked jó, az nekünk jó!
Gizus
Üdv!
Micsoda sonkáid vannak Sonkás!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 07. 04. szerda 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Micsoda sonkáid vannak Sonkás!

Jó napot nya én is meg gyütem

És ne hagyjuk ki a Peti, Ida és Picurit!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 04. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)