jajjjjj nemáááá!
miezaműfelháborodás?
akkor a küldhetnédmáraztafotóapparátodhogylefényképezzemmmindenemneked
+a hűdeszívesenleszopnálakcsakataljásésapanetuggyameg
ésa: surdidugdmárszétaztalucskospinámat
mi volt?
most meg itt álszenteskedsz!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 13:51
miezaműfelháborodás?
akkor a küldhetnédmáraztafotóapparátodhogylefényképezzemmmindenemneked
+a hűdeszívesenleszopnálakcsakataljásésapanetuggyameg
ésa: surdidugdmárszétaztalucskospinámat
mi volt?
most meg itt álszenteskedsz!

Na Én most aztán már nem igazán értek semmit...
Tleg létezik h. valaki kikezd akár virtuálisan egy lénnyel... tudva h. családos... akár mindkét fél??
Asszem tleg maradi vagyok...
Vagy lehet rossz oldalon vagyok?
Vagy csak simán jó neveltetést kaptam?
Eszembe nem jutna jaj bocs drágám de csak virtuálisan kurifcoltam félre ...
Tleg létezik h. valaki kikezd akár virtuálisan egy lénnyel... tudva h. családos... akár mindkét fél??
Asszem tleg maradi vagyok...

Vagy lehet rossz oldalon vagyok?
Vagy csak simán jó neveltetést kaptam?
Eszembe nem jutna jaj bocs drágám de csak virtuálisan kurifcoltam félre ...

Jó reggelt!
Én sem aludtam túl sokat, de hát ez már csak ilyen...
Na tessék, lebuktunk:
"Szexkép elemzés
Hihetetlennek tűnik, de egy pekingi kutatás azzal az eredménnyel zárult, hogy a férfiak inkább az arcokra, míg a nők inkább az intim részletekre fókuszálnak, ha erotikus vagy meztelen képeket látnak.
Az Emory egyetemen készült, és a Hormons and Behavior folyóiratban publikált kutatás eredményei minden feltételezéssel ellentétes eredményeket hoztak, nem csak az derült ki, hogy a nők inkább koncentrálnak a lényegre, de a heteroszexuális nők jellemzően hosszabban is néznek egy meztelen nőről készült felvételt, mint a férfiak.
A vizsgálat során arra is kíváncsiak voltak, melyek azok a részletek, amik lekötik a szemlélődőket, és ezt mennyire befolyásolja a nembeli hovatartozás. 23 és 28 év közötti nőknek és férfiaknak mutattak szexuális aktust ábrázoló fotókat, miközben a szemmozgást követő szemüveget kellett viselniük.
A férfiak rendszerint az arcokra vetették az első pillantást, és többé-kevésbé el is időztek azokon, a nők ezzel szemben kevésbé voltak szemérmesek, és első pillantásaikkal a nemi szerveket keresték, az aktus lényegét akarták feltérképezni. Hogy mennyi időt pihentették itt szemeiket, az leginkább azon múlt, hogy szedtek-e fogamzásgátlót, vagy nem. Akik igen, hamar elkalandoztak, és megfigyelték az apróbb részleteket, az ékszereket, a hátteret, míg akik fogamzásgátló nélkül élnek, kitartóan vizslatták az általában ruhával fedett területeket.
Nők esetében egyértelműen bebizonyosodott, hogy a hormonműködés erősen befolyásolja a szexuális érdeklődést, míg a férfiak arcközpontúságára is igyekeztek tudományos magyarázatot adni. A kutatás vezetői szerint ez az amigdala fokozott működésével áll kapcsolatban, azaz az agy azon területének erőteljes működéséről lehet szó, ami az érzelmi információk és az izgalmi ingerek feldolgozásáért felelős. A nők ugyanis képesek egy férfi testére nézve megállapítani, hogy az szexuális izgalomban van-e, míg a férfiaknak ennél bonyolultabb dekódolásra van szükségük, hogy biztosan meg tudják állapítani egy nőről, kívánja-e szexet."
Én sem aludtam túl sokat, de hát ez már csak ilyen...
Na tessék, lebuktunk:
"Szexkép elemzés
Hihetetlennek tűnik, de egy pekingi kutatás azzal az eredménnyel zárult, hogy a férfiak inkább az arcokra, míg a nők inkább az intim részletekre fókuszálnak, ha erotikus vagy meztelen képeket látnak.
Az Emory egyetemen készült, és a Hormons and Behavior folyóiratban publikált kutatás eredményei minden feltételezéssel ellentétes eredményeket hoztak, nem csak az derült ki, hogy a nők inkább koncentrálnak a lényegre, de a heteroszexuális nők jellemzően hosszabban is néznek egy meztelen nőről készült felvételt, mint a férfiak.
A vizsgálat során arra is kíváncsiak voltak, melyek azok a részletek, amik lekötik a szemlélődőket, és ezt mennyire befolyásolja a nembeli hovatartozás. 23 és 28 év közötti nőknek és férfiaknak mutattak szexuális aktust ábrázoló fotókat, miközben a szemmozgást követő szemüveget kellett viselniük.
A férfiak rendszerint az arcokra vetették az első pillantást, és többé-kevésbé el is időztek azokon, a nők ezzel szemben kevésbé voltak szemérmesek, és első pillantásaikkal a nemi szerveket keresték, az aktus lényegét akarták feltérképezni. Hogy mennyi időt pihentették itt szemeiket, az leginkább azon múlt, hogy szedtek-e fogamzásgátlót, vagy nem. Akik igen, hamar elkalandoztak, és megfigyelték az apróbb részleteket, az ékszereket, a hátteret, míg akik fogamzásgátló nélkül élnek, kitartóan vizslatták az általában ruhával fedett területeket.
Nők esetében egyértelműen bebizonyosodott, hogy a hormonműködés erősen befolyásolja a szexuális érdeklődést, míg a férfiak arcközpontúságára is igyekeztek tudományos magyarázatot adni. A kutatás vezetői szerint ez az amigdala fokozott működésével áll kapcsolatban, azaz az agy azon területének erőteljes működéséről lehet szó, ami az érzelmi információk és az izgalmi ingerek feldolgozásáért felelős. A nők ugyanis képesek egy férfi testére nézve megállapítani, hogy az szexuális izgalomban van-e, míg a férfiaknak ennél bonyolultabb dekódolásra van szükségük, hogy biztosan meg tudják állapítani egy nőről, kívánja-e szexet."
Szia,! Jó reggelt!
Szegénykém! Hát mit csináltál az éjszaka?

3-4 órákat alszom, nem túl jó az alvókám!

Hát bisztos többet,mint én
(semmit)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 05:07

Sziasztok szép jó reggelt Mindenkinek!
Szia Zelli, látom te voltál itt az utolsó a nappaliban, jó sokat aludhattál!

Sziasztok szép jó reggelt Mindenkinek!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó éjszakát és szép álmokat kívánok mindnyájatoknak!

Jó éjszakát nappalisok (és mindenki)!

hűségről:
én akivel együtt vagyok, ahhoz mindig hűséges is vagyok!
én akivel együtt vagyok, ahhoz mindig hűséges is vagyok!

a két hsz-t összehoztam egymás után és sorrendbe olvasva (zellit kivágva, hogy ne zavarkodjon bele, bocs!), de
1 hsz-be a 3000 max. karakter limit miatt nem megy!
(de szerintem így már jobb és olvashatóbb!)
surdapapi "levele"
LEVÉL--->KLIKK!
1 hsz-be a 3000 max. karakter limit miatt nem megy!
(de szerintem így már jobb és olvashatóbb!)
surdapapi "levele"

LEVÉL--->KLIKK!
egyetértek. a negativ irányba mutató kilátástalanság az, ami elboritja az elmét. ... ha kilátástalan, akkor nem is tudhatjuk, hogy negativ irányba mutat-e... lehetséges, hogy valakinek pozitiv irányt jelent a halál...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 07. 04. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 20:12

nem a büntetés súlyossága a nevelö hatású,hanem az elkerülhetetlensége...
nem a büntetés súlyossága a nevelö hatású,hanem az elkerülhetetlensége...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 01:10

Köteleségemnek érzem, hogy egy fontos ember kérdéseire válaszoljak!
1. A hazugság: Többször meg lettem vezetve, ezekszerint jó a tűrőképességem!
2. Némi büntetőjogi tapasztalat után azt kell mondanom, csak szigorú büntetéssel lehet a nagyon rosszat megelőzni. Szószerint a büntetőjogot szigorítanám. Halálbüntetés, ahol kell, igen.
"Ami nekem és neked jó, az nekünk jó!
Gizus
1. A hazugság: Többször meg lettem vezetve, ezekszerint jó a tűrőképességem!
2. Némi büntetőjogi tapasztalat után azt kell mondanom, csak szigorú büntetéssel lehet a nagyon rosszat megelőzni. Szószerint a büntetőjogot szigorítanám. Halálbüntetés, ahol kell, igen.
"Ami nekem és neked jó, az nekünk jó!
Gizus
Üdv!
Micsoda sonkáid vannak Sonkás!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 07. 04. szerda 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Micsoda sonkáid vannak Sonkás!

Jó napot nya én is meg gyütem

És ne hagyjuk ki a Peti, Ida és Picurit!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 04. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt a címet kerestem a fejemben, a gólyában biztos voltam, de abban, hogy hozza, vagy nem abban már nem voltam biztos.
Ezt akár a dühöngőben is írhatnám, de én még egy könyvtárban nem találtam meg a Kámaszutrát, pedig a listán volt. Vagy mindig ki volt véve, vagy lenyúlhatták!
Egy barátom adta kölcsön, de akkor még nem volt fénymásolóm.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 04. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt akár a dühöngőben is írhatnám, de én még egy könyvtárban nem találtam meg a Kámaszutrát, pedig a listán volt. Vagy mindig ki volt véve, vagy lenyúlhatták!

No meg a Gólya hozza c. könyvecske
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 15:47

Magamtól mondtam el neki, hogy elvesztettem a szűzességem! Nem Ő világosított fel, hanem könyvek, Veres Pali bácsi, ifjúsági lapok!
Na, de ne szomorodjunk már! Én még szűz vagyok!

Igen, de ezt a témát itt többször kitárgyaltuk a nappaliban, nagyon sok "szűz" van a szobában, de van nekünk vizöntőcskénk is!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 04. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeptemberben születtél?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 15:47

Magamtól mondtam el neki, hogy elvesztettem a szűzességem! Nem Ő világosított fel, hanem könyvek, Veres Pali bácsi, ifjúsági lapok!

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 04. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)