Üres a nappali, mint 30.-án a húsbolt. Most kéne az éves karbantartást letudni.
Olajcsere a presszógépen, a hűtőgép index is karter gyanús, a mosogatógép abs is vacskol
Kéne egy csinos szerelőnő! Természetben fizetünk!
Olajcsere a presszógépen, a hűtőgép index is karter gyanús, a mosogatógép abs is vacskol
Kéne egy csinos szerelőnő! Természetben fizetünk!
Nekem is ez jutott eszembe
Nekiestem beszerelni klímát,kipucolni a meckót,viszont a többihez valóban kellene egy szerelőnő...én adok jattot is
Nekiestem beszerelni klímát,kipucolni a meckót,viszont a többihez valóban kellene egy szerelőnő...én adok jattot is
jó estét mindenkinek... kv lefőzve...
Jó reggelt! Alakul a dolog, már két műszakban főzzük magunknak a kávét
Persze mindíg van a be és visszatérőknek egy csésze fekete.
Mára szabadnapot intéztem, ha kellek a vízparton keressetek
Persze mindíg van a be és visszatérőknek egy csésze fekete.Mára szabadnapot intéztem, ha kellek a vízparton keressetek
Kellemes jó reggelt és vidám napot!
Kösz a kávét Géza!
Remek pihit Öcsy,áztasd a golyókat
Kösz a kávét Géza!
Remek pihit Öcsy,áztasd a golyókat
Jó reggelt! Kávé a változás jegyében.
Mi jól megtervezzük, aztán meg teljessen máshogy lesz... Volt golyó áztatás, csak nem vízben hanem olajban
. Mit mondjak kellemes volt! A hétvége tervei is egy nap alatt ugrottak-pótolható... Helyette lett olyan amiből nem lesz több
.
Ha jó/pozitív irányba gondolkodunk akkor a változás is arra terel... Persze ez nem mindíg egyértelmű, de ebben segít a kávém
Szép napot!
Mi jól megtervezzük, aztán meg teljessen máshogy lesz... Volt golyó áztatás, csak nem vízben hanem olajban
. Mit mondjak kellemes volt! A hétvége tervei is egy nap alatt ugrottak-pótolható... Helyette lett olyan amiből nem lesz több
.Ha jó/pozitív irányba gondolkodunk akkor a változás is arra terel... Persze ez nem mindíg egyértelmű, de ebben segít a kávém
Szép napot!
Jó reggelt! Kacsa pucolósat! Kávé duplán, esernyővel.
Géza most segíthetnél azzal a pucolós kézlengetéssel.
A nappali egy részét kivenné egy kínai, papucs boltot csinálna. Úgy is pangás van. Néhányunknak
Na szép napot, legyetek résen de huncuttul
Géza most segíthetnél azzal a pucolós kézlengetéssel.
A nappali egy részét kivenné egy kínai, papucs boltot csinálna. Úgy is pangás van. Néhányunknak
a
alf
sö alf
rtés
fedezné alf
b alf
or alf
t
Na szép napot, legyetek résen de huncuttul
hm sehol senki ma??
Szeva Géza!
Biztos mindenki kacsát pucol
Biztos mindenki kacsát pucol
Jó reggelt! CsudaHétfői kávé!
Kacsák tollfosztottan várják a megfelelő alkalmat, hogy tápláljanak minket
Géza, nem székely vagy véletlen? Ők ilyen bőbeszédűek, oszt majd szólok, ha lesz mondanivaló s csend egy évig
Jó kis kirándulós bulis hétvége volt...
Mindenki rendben? Viharkárok? Senkinek nem vitte el a melltartóját?
Szép napot
Kacsák tollfosztottan várják a megfelelő alkalmat, hogy tápláljanak minket
Géza, nem székely vagy véletlen? Ők ilyen bőbeszédűek, oszt majd szólok, ha lesz mondanivaló s csend egy évig
Jó kis kirándulós bulis hétvége volt...
Mindenki rendben? Viharkárok? Senkinek nem vitte el a melltartóját?
Szép napot
Kellemes jó reggelt,annak ellenére hogy sf hétfő.
Viharkárokat én szerencsére megúsztam,felénk nem volt olyan durva,egy melltartómat sem vitte el a szél
Viharkárokat én szerencsére megúsztam,felénk nem volt olyan durva,egy melltartómat sem vitte el a szél
Jó estét !!Kv sehol öcsyke ?? igy hosszu lessz az éjszaka.... szép estét mindenkinek !
Jó reggelt! Kávé nappali és jókedv!
Illetve mostmár éjszakai műszak is van Gézának köszönhetően.
Kicsit lazul a strandidő, de ez ne zavarja a csajszikat, nyugodtan lehet lengén öltözni a mi örömünkre
Szép napot!
Illetve mostmár éjszakai műszak is van Gézának köszönhetően.
Kicsit lazul a strandidő, de ez ne zavarja a csajszikat, nyugodtan lehet lengén öltözni a mi örömünkre
Szép napot!
jó estét... akkor megint egyedül kvzom ma éjjel....
Jó reggelt! Kávé a jurtában?
Bár már reggel óta meló van, raktam ki hátha jár erre valaki.
Géza tegnap kivételesen kávézhattunk volna, mert 11-ig dolgoztam. Persze nem a kávé járt a fejemben... De ha készítesz azt megköszönöm! Hátha felébredek éjszaka és kávéznék
Bár már reggel óta meló van, raktam ki hátha jár erre valaki.
Géza tegnap kivételesen kávézhattunk volna, mert 11-ig dolgoztam. Persze nem a kávé járt a fejemben... De ha készítesz azt megköszönöm! Hátha felébredek éjszaka és kávéznék
Kellemes jó napot!
Kösz az éjszakai kávét Géza
Többi
Kösz az éjszakai kávét Géza
Többi
gy
,fiúk-lányok,hát ti merre?Csak nem a valaki pincéjében? alf
er alf
ek alf
ek
sziasztok!Kv kész... már a második is meg volt...

GG-ufsz

Christy Mack