Nincs konkrét célom vele. Kipróbálom magam, és ha tetszik akkor bárhol ahol van akkora szauna.
De úgy néz ki, jó lesz ez nekem! Így másoknak is! (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 08. 31. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 31. kedd 10:34
De úgy néz ki, jó lesz ez nekem! Így másoknak is! (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 08. 31. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép Napot ! Öcsyke és hol fogoda szelet csapni ?? Kedvenc időtöltésem pihenni a forró szélben....".Endorfin 'függő vagyok lehet

Jó reggelit! Utánna kávé?
Az utóbbit állom. De az elöbbiben is benne vagyok ám
Persze nem minden reggel, de szerintem be fogjuk tudni osztani mindenki kielégülésére a reggeli tornát

Persze nem minden reggel, de szerintem be fogjuk tudni osztani mindenki kielégülésére a reggeli tornát

Persze,azért törekszem rá
Annyi bibi azért van,szerencsére van kivel,de ennyi idősen már minden nap nem megy...
(Ez egy válasz subaruslány üzenetére (2021. 08. 31. kedd 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 31. kedd 19:51

Annyi bibi azért van,szerencsére van kivel,de ennyi idősen már minden nap nem megy...

Szia CrazyBear!
Ahogy elnéztem a képet a bemutatkozó oldaladon széppé teszed a napod
gondolom

Szia CrazyBear!
gondolom
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 08. 31. kedd 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 31. kedd 08:13

Kellemes napot!
Hát ez a vasárnapos dolog remélem hogy egyedi eset volt csak,a többi napon sem szeretek dolgozni,nem hogy akkor..
Subaruslány,éljenek a gyönyörűvételes mindennapok
Hát ez a vasárnapos dolog remélem hogy egyedi eset volt csak,a többi napon sem szeretek dolgozni,nem hogy akkor..

Szép Napot ! Öcsyke és hol fogoda szelet csapni ?? Kedvenc időtöltésem pihenni a forró szélben....".Endorfin 'függő vagyok lehet

Kellemes napot!

Szia!
A gyönyörűvé tétel minden nap megy ha van hozzá partner (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 08. 31. kedd 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 31. kedd 05:38
A gyönyörűvé tétel minden nap megy ha van hozzá partner (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 08. 31. kedd 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Naná, hogy bögrekávé is van! Máris mennyivel szebb a hajnal!
Mond csak Subaruslány, ez a gyönyörűvététel megy kedden is?
Crazy milyen vallású vagy, hogy vasárnap kezded a munkát?
Nagyon betegen hangzik! Az idegen nyelveket nem nekem találták ki, pedig állítólag jó a nyelvjárásom
Csak egy tanfolyam. Szaunamester képzés. Jó kiegészítés a masszázs mellé.
Szép napot!

Szép napot!

Jó reggelt! Naná, hogy bögrekávé is van! Máris mennyivel szebb a hajnal!
Nagyon betegen hangzik! Az idegen nyelveket nem nekem találták ki, pedig állítólag jó a nyelvjárásom
Szép napot!

Szép napot!

Szia Crazy!
Köszönöm a meghívást, hajnalban biztos jól fog jönni egy bögrével. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 08. 30. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 30. hétfő 16:19
Köszönöm a meghívást, hajnalban biztos jól fog jönni egy bögrével. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 08. 30. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia,subaruslány
Mindig öröm ha új arcok néznek be a kicsi de barátságos nappalinkba
Legendásan jó kávénk van,foglalj helyet,máris öntök

Szia,subaruslány
(Ez egy válasz subaruslány üzenetére (2021. 08. 30. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Kellemes jó napot!
Túléltem a seggfejhétfőt
Igaz,már tegnap elkezdtem a hetet.
Ismét iskola Öcsy? Én is,most nyelvvizsgán gondolkodom,már csupán csak kivitelezni kell,az elhatározás megvan
Túléltem a seggfejhétfőt

Ismét iskola Öcsy? Én is,most nyelvvizsgán gondolkodom,már csupán csak kivitelezni kell,az elhatározás megvan

Sziasztok
A hétfő reggeleket is gyönyörűvé lehet tenni
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 08. 30. hétfő 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 30. hétfő 05:25

Jó reggelt! Milyen jó is hétfőn reggel felkelni
Indul egy szorgos hét, amit egy jó kávéval kezdünk! Aztán végig gondoljuk a hétvégét, de jó is volt! Ha jól csináljuk a következő is lesz ilyen jó, de öt napot ki kell tartanunk!
Persze akiknek a hétvége egy hétig tartott, na nekik kemény lesz! Kitartás!
Szép napot!

Szép napot!

Reggelt!!
Jó reggelt! Milyen jó is hétfőn reggel felkelni
Indul egy szorgos hét, amit egy jó kávéval kezdünk! Aztán végig gondoljuk a hétvégét, de jó is volt! Ha jól csináljuk a következő is lesz ilyen jó, de öt napot ki kell tartanunk!
Szép napot!

Szép napot!

Jó reggelt! Már világos van, jöhet a fekete?
Este csak nem jutottunk el... Jól esett volna. Sebaj, a héten be vagyok iskolázva és ha elég ügyes leszek felkent szauna mester leszek nemsokára
Szép napot!
Este csak nem jutottunk el... Jól esett volna. Sebaj, a héten be vagyok iskolázva és ha elég ügyes leszek felkent szauna mester leszek nemsokára

Szép napot!

Szép mindenki szórakozik...én meg melózom.... de a kv friss ha valaki úgy érzi...
Kellemes napot!
Gondolom hogy ma elmarad a nudizás...
Remek estét Öcsyék
Gondolom hogy ma elmarad a nudizás...

Remek estét Öcsyék

Jó reggelt! Kávé, hétvége és csavargás. Szépen sorban.
Estére meg kiizzadjuk és kiáztatjuk magunkat remélhetőleg kedves párok társaságában.
Szép napot!
Estére meg kiizzadjuk és kiáztatjuk magunkat remélhetőleg kedves párok társaságában.
Szép napot!