Éljen a kiscsoportos foglalkozás!
(Ez egy válasz subaruslány üzenetére (2021. 09. 03. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 03. péntek 08:05

Izzadni így is úgy is lehet, a sorrend szerintem mindegy.
Kiscsoportos?
Mit szóltok fiúk?
Kiscsoportos?
Mit szóltok fiúk?
Jó reggelt! Itt a szombat, nehogy lemaradjatok róla! Induljon egy jó kávéval

Persze,vágom,csak bolondoztam
Az egy személy is lehet akár "kiscsoport"
A sörözős dumcsikat kedvelem
Amúgy ritkán fogyasztok alkoholt,évi 1-2 alkalom kb,de akkor megadom módját
(Ez egy válasz subaruslány üzenetére (2021. 09. 03. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 03. péntek 14:26

Az egy személy is lehet akár "kiscsoport"

A sörözős dumcsikat kedvelem

Amúgy ritkán fogyasztok alkoholt,évi 1-2 alkalom kb,de akkor megadom módját

A kérdés kinek van igénye sörözni, borozni.
Ééés egy jót dumcsizni
Ééés egy jót dumcsizni
A kérdés kinek van igénye sörözni, borozni.
Ééés egy jót dumcsizni (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 09. 03. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 03. péntek 08:12
Ééés egy jót dumcsizni (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 09. 03. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt,sziasztok!
Itt a péntek végre
Kösz a kávét Géza.Éjszakás vagy?
Csajszi,mennyire kicsi az a kiscsoport?
Mert ha annyira hogy egyszemélyes,úgy nem annyira szimpi
Itt a péntek végre

Öcsyke te dicsekszel ugy látom !Már 2 hete nem jutok el szaunába..... de majd a jövő héten bepótolom
Hány golyót hazsnáltok amugy egy felöntésre ??

Jó reggelt,sziasztok!
Itt a péntek végre
Itt a péntek végre

Izzadni így is úgy is lehet, a sorrend szerintem mindegy.
Kiscsoportos?
Mit szóltok fiúk? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 09. 03. péntek 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 03. péntek 05:59
Kiscsoportos?
Mit szóltok fiúk? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 09. 03. péntek 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! A péntek varázsa, kész a kávé, kicsi munkához igazítva! Köszi Géza, átveszem a pultot
A héten vagy negyvenszer szaunáztam, feszegetve a határokat. A végén vizsgaként még letoltam egy negyedórás műsort...
Szóval már van szauna is a nappaliban nem csak meckó!
Jön az ősz, jön a tél. Jól fog jönni az immunerősítés

A héten vagy negyvenszer szaunáztam, feszegetve a határokat. A végén vizsgaként még letoltam egy negyedórás műsort...

Szia Crazy!
Köszönöm a bókot. Fokozni mindíg lehet a dolgokat, pont ez a jó benne.
Igazából nincs határ. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 02. csütörtök 16:32
Köszönöm a bókot. Fokozni mindíg lehet a dolgokat, pont ez a jó benne.
Igazából nincs határ. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)

A lányokkal huncutkodást én is kedvelem
Hmm..csajszi,aki szereti az autókat,a sört (hát még?
)..ha nem lennék szerelmes,akkor most tutira szerelmes lennék
Lehet még fokozni Téged?
Egy medvével biztosan nehezebb csajozni, viszont jóval kevesebbet kell vele benzinkutat látogatni,és ritkábban jár le a műszakija is.A töréstesztjéről nem tudok nyilatkozni..
Amúgy tetszik a név

Egy medvével biztosan nehezebb csajozni, viszont jóval kevesebbet kell vele benzinkutat látogatni,és ritkábban jár le a műszakija is.A töréstesztjéről nem tudok nyilatkozni..

Amúgy tetszik a név

Ki nem hagynám!
Csak beszéljük meg előre, izzadunk és borozunk, vagy borozunk és izzadunk? Zártkörű, vagy kiscsoportos foglalkozás lesz? (Ez egy válasz subaruslány üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 02. csütörtök 09:26
Csak beszéljük meg előre, izzadunk és borozunk, vagy borozunk és izzadunk? Zártkörű, vagy kiscsoportos foglalkozás lesz? (Ez egy válasz subaruslány üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! A titok az titok. De ha nagyon kiváncsi vagy egyszer talán személyesen elárulom egy üveg bor vagy sör társaságában
Jó reggelt! A péntek varázsa, kész a kávé, kicsi munkához igazítva! Köszi Géza, átveszem a pultot

JÓ reggelt!!Nagy adag KV-t főztem mindenkinek jut! Szép napot Nektek !!
A lányokkal huncutkodást én is kedvelem
)..ha nem lennék szerelmes,akkor most tutira szerelmes lennék
Lehet még fokozni Téged?
Amúgy tetszik a név
(Ez egy válasz subaruslány üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 02. csütörtök 09:35

Amúgy tetszik a név

Ez kicsit hiányos lett. Szóval én nem csajoztam vele, alapjáraton a pasikra vagyok beállítva. Bár a lányos huncutkodás sem áll messze tőlem.
Ez kicsit hiányos lett. Szóval én nem csajoztam vele, alapjáraton a pasikra vagyok beállítva. Bár a lányos huncutkodás sem áll messze tőlem.
(Ez egy válasz subaruslány üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 02. csütörtök 09:31

Szia Crazy!
Igen egyébként fan vagyok. Akkor mikor regisztráltam nem jutott jobb az eszecskémbe. Egyébként meg jó kis csajozós verda tudom ajánlani
Igen egyébként fan vagyok. Akkor mikor regisztráltam nem jutott jobb az eszecskémbe. Egyébként meg jó kis csajozós verda tudom ajánlani
Szia Crazy!
Igen egyébként fan vagyok. Akkor mikor regisztráltam nem jutott jobb az eszecskémbe. Egyébként meg jó kis csajozós verda tudom ajánlani (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 02. csütörtök 08:05
Igen egyébként fan vagyok. Akkor mikor regisztráltam nem jutott jobb az eszecskémbe. Egyébként meg jó kis csajozós verda tudom ajánlani (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Kellemes reggelt!
A cséntek jó,barátságos a neve,és csak egyet kell aludni péntekig
Subaruslányka,amúgy honnan a név?Autófan vagy?

Szia! A titok az titok. De ha nagyon kiváncsi vagy egyszer talán személyesen elárulom egy üveg bor vagy sör társaságában
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 02. csütörtök 05:39

Jó reggelt Cséntek! Szépen cseng a neved! Megérdemel egy kávét!
A volna-jó sosem vitt előre, csak értékes pillanatokat vett el attól, hogy azt tegyük ami jó. Szóval régen is és most is annyiszor tesszük széppé a napot, amennyiszer megadatik
Igaz Subaruslány? Neked mi a titkod?
Szép napot
A volna-jó sosem vitt előre, csak értékes pillanatokat vett el attól, hogy azt tegyük ami jó. Szóval régen is és most is annyiszor tesszük széppé a napot, amennyiszer megadatik

Szép napot

Jó napot!Kv majd csak éjjel... :(
Kellemes reggelt!

Jó reggelt Cséntek! Szépen cseng a neved! Megérdemel egy kávét!
Szép napot

Szép napot

Jó reggelt!
Kellemes reggelt!
Azért nem tudom hogy melyik jobb..amikor minden nap tornázott volna az ember,csak nem volt kivel,vagy most
No mindegy is,seráfütty
Azért nem tudom hogy melyik jobb..amikor minden nap tornázott volna az ember,csak nem volt kivel,vagy most

No mindegy is,seráfütty