Jóóó reggelt kíwánok!
Hétfő...pfff...hol a munka kedwem???
...wiszont kezdek egyre "éhesebb" lenni...egyre röwidebb az a póráz,kérem...
...mááá tök hisztis waok..
Surdi,neked mán letelt a hat 7?

Hétfő...pfff...hol a munka kedwem???

Surdi,neked mán letelt a hat 7?
Szívesen. És míg kortyolgatod, halgass egy kis zenét:
Nick Cave & P.J Harvey -Henry Lee
Nick Cave & P.J Harvey -Henry Lee
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Köszönöm a kávét Erdőkerülő!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm a kávét Erdőkerülő!

Ha tudok róla, akkor természetesen igen.
És ez komoly... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 21:31
És ez komoly... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Olvasgattam a hű de kínos topicot. És ghorrag írta bele, hogy egy bulin nagyon berúgott és megdugott egy csajt és a csaj utána terhes lett, de az eset után már egyáltalán nem kommunikáltak, és nem lehetett igazán tudni, hogy a volt barátjától vagy tőle van-e a gyerek.
De hát mégiscsak van esély arra, hogy ghorragnak van egy gyereke valahol a világban.
Fiúknak kérdés:
Ha ti tudomást szereznétek arról, hogy egy egyéjszakás kaland után terhes marad a lány, de a lány nem keres titeket, ti megkeresnétek őt, hogy tisztázzátok, kié az utód?
De hát mégiscsak van esély arra, hogy ghorragnak van egy gyereke valahol a világban.
Fiúknak kérdés:
Ha ti tudomást szereznétek arról, hogy egy egyéjszakás kaland után terhes marad a lány, de a lány nem keres titeket, ti megkeresnétek őt, hogy tisztázzátok, kié az utód?

Jóóóóreggelt hétalvók!
Kész a finom kávé.
Kész a finom kávé.

Surdinak itthagyok egy képet.
Megvan a ballonkabát. Kicsit ugyan felcsúszott hátul, de annyi baj legyen. Megyek bekopogni hozzád
Megvan a ballonkabát. Kicsit ugyan felcsúszott hátul, de annyi baj legyen. Megyek bekopogni hozzád

asszem én be vagyok biztosítva ez ellen.
berúgni nem volt még szerencsém (hála a jó égnek), gumi nélkül nem merném amúgy sem, az egyéjszakások sem fenyegetnek, de még a lányok sem :( (látjátok legutoljára is csak egy passzív olaszos tip jött :S :S :S brrrr)
lehet, hogy még az anyagom sem elég erős ahhoz, hogy teherbe essen tőle valaki
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 21:31
berúgni nem volt még szerencsém (hála a jó égnek), gumi nélkül nem merném amúgy sem, az egyéjszakások sem fenyegetnek, de még a lányok sem :( (látjátok legutoljára is csak egy passzív olaszos tip jött :S :S :S brrrr)
lehet, hogy még az anyagom sem elég erős ahhoz, hogy teherbe essen tőle valaki

Admin

Olvasgattam a hű de kínos topicot. És ghorrag írta bele, hogy egy bulin nagyon berúgott és megdugott egy csajt és a csaj utána terhes lett, de az eset után már egyáltalán nem kommunikáltak, és nem lehetett igazán tudni, hogy a volt barátjától vagy tőle van-e a gyerek.
Fiúknak kérdés:
Fiúknak kérdés:

Még várok 1-2 napot, hogy Gyapi és Sonkás visszajelezzen.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 21:13

Jaj, akkor félreértettem. Azt hittem, hogy a sorszámot kapjuk meg priviben!
Remélem Fortuna kegyes lesz Hozzám!

Fiúknak kérdés:
Fiúknak kérdés:

Voltunk ma a Camponában és Szandi koncert volt.
Lehet, hogy sokan megdobálnak majd, de én mégis leírom, hogy nagyon kellemeset csalódtam benne. Van hangja! Értitek? Tud énekelni!
Azt mázlinak és szerencsés testalkatnak tartom, hogy három gyerek után is olyan a teste mint egy tinilánynak, de az már kivívta az elismerésemet, hogy vasárnap délután 3-kor úgy pörgött a színpadon, hogy egy éjszakai buliban éreztem magam.
És neki sikerült az, ami sokaknak nem. Normális ember maradt és jó anya lett a sztárság ellenére. Jó tudom, ez nem amerika, és itt kisebbek a sztárok és kisebb a rájuk nehezedő nyomás, de azért itt is ki lehet siklani...

Lehet, hogy sokan megdobálnak majd, de én mégis leírom, hogy nagyon kellemeset csalódtam benne. Van hangja! Értitek? Tud énekelni!
Azt mázlinak és szerencsés testalkatnak tartom, hogy három gyerek után is olyan a teste mint egy tinilánynak, de az már kivívta az elismerésemet, hogy vasárnap délután 3-kor úgy pörgött a színpadon, hogy egy éjszakai buliban éreztem magam.
És neki sikerült az, ami sokaknak nem. Normális ember maradt és jó anya lett a sztárság ellenére. Jó tudom, ez nem amerika, és itt kisebbek a sztárok és kisebb a rájuk nehezedő nyomás, de azért itt is ki lehet siklani...

Jaj, akkor félreértettem. Azt hittem, hogy a sorszámot kapjuk meg priviben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 21:10

Admin

Mert te még akkor frissiben válaszoltál a fórumban, hogy részt akarsz venni. Privit azok kaptak, akik ritkán vannak fent, és feltételezhető volt, hogy nem olvassák az adott hsz-t.
Mert te még akkor frissiben válaszoltál a fórumban, hogy részt akarsz venni. Privit azok kaptak, akik ritkán vannak fent, és feltételezhető volt, hogy nem olvassák az adott hsz-t.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem kaptam semilyen privit ebben a témában!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 21:03

na, megkaptam, csak a gépem vacakolt, ok Charlotte benne vok, de hánykor lessz ajándékosztás?
Hát ez úgy megy majd, hogy 6-a környékén, lehetőleg 6-án, de vannak, akik csak hétvégén tudnak jönni, ők természetesen máskor teszik be az ajándékot a nappaliba.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 21:03

na, megkaptam, csak a gépem vacakolt, ok Charlotte benne vok, de hánykor lessz ajándékosztás?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 20:51

Attól tartok, hogy sajna nem kaptam meg azt a privit, de mindjárt megnézem mégegyszer a postámat...
Olvasd el a nappali 15484-es hsz-ét! Arról szól a privi.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 20:51

Attól tartok, hogy sajna nem kaptam meg azt a privit, de mindjárt megnézem mégegyszer a postámat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 18:44
Admin

Joe, olvastad a privimet a mikulásos ajándékozós játékról? Ha szeretnél részt venni, léci jelezd!
Húú gyerekek, egy kicsit lemaradtam... elmentem vásárolni bocs....
Egyébként az ivásra mindig van jó alkalom...
pl egy üveg whiskey felbontása nálam már egy jó alkalom
Egyébként az ivásra mindig van jó alkalom...
pl egy üveg whiskey felbontása nálam már egy jó alkalom

további bujálkodásban gazdag egész hétre szóló tömény szex élményekett kivánok

Egy őszinte vallomás amitt csak neked súgok.a feleségemre
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)