Úgy szép az élet ha változik időközönként pár dolog

Te is bulizni? Jó mulatást Neked is

szép napot nektek. csak beugrottam, hoztam egy kis zenét a szombat estéhez. vigadjatok ti is.
no meg jókivánalmakat is cipeltem a hátamon.
ismét egy táncos szombat éj...
moncy, az avatarod változott, nem is ismerek rád!

Te Apa... nem lehet h. punci hiányod van??
Mi a csuda bajod van az E-412-es hsz-emmel??
Sztem ezen kívül az elmúlt 7ekben elég sok marhaságot kielemeztünk...
Kapd be a bal mellemet
Ezért ma NINCS KAJA
Mi a csuda bajod van az E-412-es hsz-emmel??
Sztem ezen kívül az elmúlt 7ekben elég sok marhaságot kielemeztünk...
Kapd be a bal mellemet

Ezért ma NINCS KAJA

nem isten, teee! istennő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 04. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 16:11

Törölt felhasználó (24620)

ISTEN VAAAGY!
Senem kicsi senem nagy! Éppen hozzám való vagy!
Hehe, alatta a kommentben hogy rágerjedt a német fószer is. Lefordítottam neki a refrént angolra, hadd örüljön (még ritmikailag is belepasszol
) (és KACSA van a klipben!! legjobb autó a világon.
)
Hehe, alatta a kommentben hogy rágerjedt a német fószer is. Lefordítottam neki a refrént angolra, hadd örüljön (még ritmikailag is belepasszol

mi az "istent" kezdjek a faszoddal, amikor a pinát jobban szeretem?
VIP tagságodat figyelembevévenemtiltalakhamegigéredhogynemcsinálszilyen "faszát"többet!!!
szóbeli feddés!

VIP tagságodat figyelembevévenemtiltalakhamegigéredhogynemcsinálszilyen "faszát"többet!!!

szóbeli feddés!

...aza lesz kendnek minnyá lecsapva ezért a céltalan hozzászólásért.

Baj, hogy ugyanazon szavakkal, ugyan azon problémákat elemezzük? Elsütés, Te hadfi, nem vagyok fából.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 04. szombat 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 16:24
Törölt felhasználó (24620)

Nem csak a tiéd, pár ezren már elsütötték előtted.

kicsit túlliheged ezt az "idegen" nyelvhasználatot!
vannak a köztudatban/közhasználatban olyan "idegen szavak", aminek a jelentését (szótár nélkül is) minden általános műveltségű embernek illik tudni (a példád is az) volt, tehát ne sarkítsuk túl a korábbi figyelemfelhívásunkat!
aztán vannak olyan kevésbé "idegen" nyelvhasználatok, amiket pláne nem kell magyarázni, főleg nem a nőknek...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 14:58
vannak a köztudatban/közhasználatban olyan "idegen szavak", aminek a jelentését (szótár nélkül is) minden általános műveltségű embernek illik tudni (a példád is az) volt, tehát ne sarkítsuk túl a korábbi figyelemfelhívásunkat!
aztán vannak olyan kevésbé "idegen" nyelvhasználatok, amiket pláne nem kell magyarázni, főleg nem a nőknek...

Az utolsó harmadban sajnos a sör már nem elég! Surdinak krónikus punci-hiánya van!
De mielőtt a "macskásember" szólna, az idegen nyelvhasználatomért-nem is idegen, az enyém-(fejbecsapós szmájli) A krónikus= idült, tartósan fennálló!
De mielőtt a "macskásember" szólna, az idegen nyelvhasználatomért-nem is idegen, az enyém-(fejbecsapós szmájli) A krónikus= idült, tartósan fennálló!

Nem csak a tiéd, pár ezren már elsütötték előtted.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 04. szombat 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 16:20

Ez qurva jó volt, bár ismerem Őket! Szeretem, amit csinálnak. Nekem a művészetben a lényeg: Csak szívből jöjjön! Ez is régebbi mottóm, van néhány!
Ez qurva jó volt, bár ismerem Őket! Szeretem, amit csinálnak. Nekem a művészetben a lényeg: Csak szívből jöjjön! Ez is régebbi mottóm, van néhány!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 04. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 15:52

szép napot nektek. csak beugrottam, hoztam egy kis zenét a szombat estéhez. vigadjatok ti is.

ISTEN VAAAGY!
) (és KACSA van a klipben!! legjobb autó a világon.
)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 04. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 15:52

Én nem vagyok, és nem is leszek Surdáé! Épp azért sem! Én a tiéd vagyok, téged bármikor kihozlak magadból, de Surdát...á-á-á nem, rosszkisláyn vagyok ma, és mindent akarok, csak nem Surdát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 04. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 13:47

Törölt felhasználó (94621)

Miért, csak a surdáé minden lány? Te voltál aki éppen felhívta rá a figyelmet, hogy kommuna van. Na és akkor??? meg egyébként is Rosemary pont alám van erősödve, egyszer sikerülne rámásznom, traktorral sem vontatnátok le róla....

Hé Prune! Hajolgatok is, Hippet pedig megvédem a gonosz Surdától...
Én csak Hipp hűséges szolgája vagyok, és élvezem, hogy szolgálhatom őt minden téren...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 04. szombat 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 13:38

hajolgass csak hajolgass...majd meglátod mi sül el...izééé...ki ebből a sok hajolgatásból
bezzeg surdának nem hajolgatsz így
na de majd lesz ebből nemulass...amit ezért hipp kap(surditól)

Surda bocsásd meg öreg barátodnak, az eltévelyedést, kiengesztelésül itt van neked két csaj, akik már helyetted felizgatták egymást, neked már csak a kamaty van vissza. és ha végeztél ezzel a nemes feladattal, eccerűen elhajtod a két némbert és a sör amin hancúroztak a tiéd marad. remélem megbocsátod a bűnömet, és nem vered széjjel a berendezést hétfőn reggel.

Az utolsó harmadban sajnos a sör már nem elég! Surdinak krónikus punci-hiánya van!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 14:42

javaslom hippnek, hogy a hétvége hátralevő részében írott minden hsz-e végére tegyen be egy kari sört surda kedvencei közül, talán(de csak talán!) ez segíteni fog

javaslom hippnek, hogy a hétvége hátralevő részében írott minden hsz-e végére tegyen be egy kari sört surda kedvencei közül, talán(de csak talán!) ez segíteni fog
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 14:38
Bizony itt lesz "nemulass" hétfőn, Hippem! Ha Surdit egy rövid költemény 3 féle fordításával fel lehet paprikázni, meg a mobillal
, akkor ezt a kisajátításos dolgot nehezen fogja feldolgozni!(fetrengős szmájli)

nahát pont erről van szó! hogy kommuna van...de rosemary húzódozik surda ajánlatai elől...és majd meglátja, hogy neked bezzeg hajolgat...anyám...mi lesz itt
EZÉRT MEG ELNÉZÉST, DE BE KELLETT TENNEM...a vége tetszik nagyon
vagyis a vége előtt...a nyakfogós

nahát pont erről van szó! hogy kommuna van...de rosemary húzódozik surda ajánlatai elől...és majd meglátja, hogy neked bezzeg hajolgat...anyám...mi lesz itt
vagyis a vége előtt...a nyakfogós
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 04. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 13:47

Törölt felhasználó (94621)

Miért, csak a surdáé minden lány? Te voltál aki éppen felhívta rá a figyelmet, hogy kommuna van. Na és akkor??? meg egyébként is Rosemary pont alám van erősödve, egyszer sikerülne rámásznom, traktorral sem vontatnátok le róla....

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 04. szombat 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 13:38

hajolgass csak hajolgass...majd meglátod mi sül el...izééé...ki ebből a sok hajolgatásból

(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 04. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)