Szép napot mindenkinek!(Ma ismét, mint minden áldott vasárnap délig aludtam, nem is tudom miért
) Gyurikám, úgy hiányoltalak, nem voltál itt, mi van veled? Hogy tetszik lenni ma?

Megnéztem főnöx...jó kis csajok...
...főleg a barnahajú...hmmm...
Köszi a kaját + a sert...jól esne a ser most de wárunk wele estig...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 12:23

Köszi a kaját + a sert...jól esne a ser most de wárunk wele estig...

Menj át a tuning topicba, tettem be előzetes képeket! (csajokat is) a F1 -ről!
és egy kis "békeebéd" a rosszabb kedvű barátaimnak + 1 kupa sör a nyári napocska melegének enyhítésére, és az agyi tevékenységek lenyugtatására:

és egy kis "békeebéd" a rosszabb kedvű barátaimnak + 1 kupa sör a nyári napocska melegének enyhítésére, és az agyi tevékenységek lenyugtatására:

Menj át a tuning topicba, tettem be előzetes képeket! (csajokat is) a F1 -ről!

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 12:12

Jó napot!
Wasárnap wan....máá wárom a wersenyt...
Char.:-én olyan fáreadt waok,hogy dugni sincs erőm...
Hipp:-te bal lábbal keltél...
szerintem csak egy ártatlan wicc wót...ne mérgelödj wasárnap...

Jó napot!

A cikket korábban én is olvastam (talán az origon - azt olvasom a leggyakrabban), és nagyon sok igazság van a felmérésben...sőt nem is igazság, hanem realítás, ami nálunk Európában ugyan úgy érvényes, csak talán egy kicsit más sorrendben, de a lényeg ugyan az!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 11:33

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Megdőlt és megerősített mítoszok
A szereposztó dívány mítosza beigazolódott a felmérés során. A nők között jó helyen szerepeltek azok az indokok, amikor valaki azért feküdt le valakivel, hogy előléptessék, ajándékot, ékszert, fizetésemelést vagy új állást kapjon. Az is beigazolódott, hogy a férfiaknak inkább fizikai, míg a nőknek érzelmi motivációik vannak, amikor szexre kerül a sor.
A válaszok gyakoriságából kiderül az is, hogy a férfiaknak valóban csak a dugáson jár az eszük. Szinte minden kategóriában nagyobb százalékban rendelkeztek motivációval, mint a nők, ez utóbbiak talán csak a nőiesnek akartam érezni magam indoknál arattak sikert.
Az a mítosz, miszerint a férfi a kezdeményező fél, és a nő a tiltakozó kapuőr, megdőlni látszik. Ugyanúgy, ahogy az is, hogy a férfiak szíve élettelen fatuskó, ha érzelmekről van szó. Annak ellenére, hogy mindenhol dugnának, az érzelmi alapú közösülésnél nagyjából ugyanolyan motivációk voltak megfigyelhetők, mint a nőknél.
Faktorok és alfaktorok
A kutatás készítői négy nagy csoportra, és azok alcsoportjaira osztották a motivációkat. A lista egyben hierarchikus is.
Fizikai okok:
Stresszoldás
Örömszerzés
Testi vágy
Tapasztalatkeresés
Cél elérése miatt:
Anyagi
Szociális helyzet
Bosszú
Praktikus okok
Érzelmi motivációk:
Szerelem
Önkifejezés
Bizonytalanság:
Önbecsülés növelése
Kötelesség, nyomás
Partner megtartása
A szereposztó dívány mítosza beigazolódott a felmérés során. A nők között jó helyen szerepeltek azok az indokok, amikor valaki azért feküdt le valakivel, hogy előléptessék, ajándékot, ékszert, fizetésemelést vagy új állást kapjon. Az is beigazolódott, hogy a férfiaknak inkább fizikai, míg a nőknek érzelmi motivációik vannak, amikor szexre kerül a sor.
A válaszok gyakoriságából kiderül az is, hogy a férfiaknak valóban csak a dugáson jár az eszük. Szinte minden kategóriában nagyobb százalékban rendelkeztek motivációval, mint a nők, ez utóbbiak talán csak a nőiesnek akartam érezni magam indoknál arattak sikert.
Az a mítosz, miszerint a férfi a kezdeményező fél, és a nő a tiltakozó kapuőr, megdőlni látszik. Ugyanúgy, ahogy az is, hogy a férfiak szíve élettelen fatuskó, ha érzelmekről van szó. Annak ellenére, hogy mindenhol dugnának, az érzelmi alapú közösülésnél nagyjából ugyanolyan motivációk voltak megfigyelhetők, mint a nőknél.
Faktorok és alfaktorok
A kutatás készítői négy nagy csoportra, és azok alcsoportjaira osztották a motivációkat. A lista egyben hierarchikus is.
Fizikai okok:
Stresszoldás
Örömszerzés
Testi vágy
Tapasztalatkeresés
Cél elérése miatt:
Anyagi
Szociális helyzet
Bosszú
Praktikus okok
Érzelmi motivációk:
Szerelem
Önkifejezés
Bizonytalanság:
Önbecsülés növelése
Kötelesség, nyomás
Partner megtartása
Megdőlt és megerősített mítoszok
Faktorok és alfaktorok
Fizikai okok:
Stresszoldás
Örömszerzés
Testi vágy
Tapasztalatkeresés
Cél elérése miatt:
Anyagi
Szociális helyzet
Bosszú
Praktikus okok
Érzelmi motivációk:
Szerelem
Önkifejezés
Bizonytalanság:
Önbecsülés növelése
Kötelesség, nyomás
Partner megtartása
Faktorok és alfaktorok
Fizikai okok:
Stresszoldás
Örömszerzés
Testi vágy
Tapasztalatkeresés
Cél elérése miatt:
Anyagi
Szociális helyzet
Bosszú
Praktikus okok
Érzelmi motivációk:
Szerelem
Önkifejezés
Bizonytalanság:
Önbecsülés növelése
Kötelesség, nyomás
Partner megtartása
Üdvözletem.
Találtam egy érdekes cikket:
237 ok, hogy miért szexelünk
Egy amerikai kutatás azt vizsgálta, milyen motivációkkal rendelkeznek az emberek, mielőtt szexuális aktusra kerül sor. Kiderült, hogy a férfiak tényleg mindig szexelni akarnak, de a nők sem olyan ártatlanok, sőt az is, hogy a szereposztó dívány nem legenda. Néhány elvetemült pedig azért fekszik ágyba, hogy betegségeket terjesszen.
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének!
Nyomtatható változat
hirdetés
Az Austini Egyetem munkatársai egy komoly felmérés során vizsgálták meg az emberek szexuális motivációit. A minta 444 fős volt, a nemek aránya nagyjából 50-50%. A kitöltők életkora 17 és 52 év között mozgott. Igyekeztek minél reprezentatívabb mintával dolgozni, de ezt már az kizárta, hogy főleg az egyetem területén belül készült a felmérés. Ennek ellenére jópár érdekességet találtak.
A leggyakoribb okok
A kilenc - nemektől független - indok, amiért az emberek szexelnek egymással, egy kis gondolkozás után könnyen kitalálható lenne. A legnépszerűbb az általános fizikai vonzódás, ezt követik a testi örömök. A szerelem kifejezése a harmadik helyen van. A negyedik helyen az szerepel, amikor az ember azért szexel, mert úgy érzi, hogy a másik kívánja őt. Ezt követi a kapcsolat elmélyítését szolgáló szex. Az új tapasztalatok és a kíváncsiság csak hatodik helyen jellemző. A hetedik helyen jön az ajándékkosár ékköve, amikor valaki egy ünnepnap emlékezetessé tétele miatt bújik ágyba. Az alkalom szüli a tolvajt-elv is benne van a legnépszerűbb indokok között, vagyis az, hogy az ember akkor szexel, ha megvan rá a lehetőség. A kilencedik a ranglistán az, amikor a dolog csak úgy, egyébként ellenőrizhetetlen körülmények között történik meg.
Az ötvenes toplista egyik érdekessége, hogy a részeg voltam indok a nőknél szerepel, a férfiaknál egyáltalán nem. Arra, hogy a férfiak inkább vizuális típusok, jó példa, hogy a férfiak listáján egész előkelő helyen van, hogy látta a partnerét meztelenül, és ezért nem tudott ellenállni. Ez a kategória nincs ott a nőknél, cserében megtalálható, hogy felizgatta őket a szexről folyó társalgás, vagy az, hogy partnerüknek jó volt a humorérzéke.
A legritkább okok
A kutatás készítői összegyűjtötték a legritkább indokokat is. Ebből kiderül, hogy az egyik leggyakoribb legritkább indok, hogy valaki azért fekszik le egy másikkal, hogy valamilyen szexuális úton terjedő betegséget továbbítson. A listából még az is látszik, hogy a férfiak inkább drogért, míg a nők inkább pénzért szexelnek.
Érdekes okok
Van olyan, aki azért szexel, hogy megalázottnak érezze magát, vagy mert szívességet tesz valaki másnak, vagy csak véget akar vetni egy kapcsolatnak. Érdekes megfigyelni, hogy a férfiaknak és a nőknek is egyaránt fontos a ritka indokok között, hogy közelebb érezzék magukat Istenhez. Ezen kívül van, aki meg akarja akadályozni, hogy a partnere nyávogjon, vagy csak egy újabb strigulát szeretne.
Találtam egy érdekes cikket:
237 ok, hogy miért szexelünk
Egy amerikai kutatás azt vizsgálta, milyen motivációkkal rendelkeznek az emberek, mielőtt szexuális aktusra kerül sor. Kiderült, hogy a férfiak tényleg mindig szexelni akarnak, de a nők sem olyan ártatlanok, sőt az is, hogy a szereposztó dívány nem legenda. Néhány elvetemült pedig azért fekszik ágyba, hogy betegségeket terjesszen.
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének!
Nyomtatható változat
hirdetés
Az Austini Egyetem munkatársai egy komoly felmérés során vizsgálták meg az emberek szexuális motivációit. A minta 444 fős volt, a nemek aránya nagyjából 50-50%. A kitöltők életkora 17 és 52 év között mozgott. Igyekeztek minél reprezentatívabb mintával dolgozni, de ezt már az kizárta, hogy főleg az egyetem területén belül készült a felmérés. Ennek ellenére jópár érdekességet találtak.
A leggyakoribb okok
A kilenc - nemektől független - indok, amiért az emberek szexelnek egymással, egy kis gondolkozás után könnyen kitalálható lenne. A legnépszerűbb az általános fizikai vonzódás, ezt követik a testi örömök. A szerelem kifejezése a harmadik helyen van. A negyedik helyen az szerepel, amikor az ember azért szexel, mert úgy érzi, hogy a másik kívánja őt. Ezt követi a kapcsolat elmélyítését szolgáló szex. Az új tapasztalatok és a kíváncsiság csak hatodik helyen jellemző. A hetedik helyen jön az ajándékkosár ékköve, amikor valaki egy ünnepnap emlékezetessé tétele miatt bújik ágyba. Az alkalom szüli a tolvajt-elv is benne van a legnépszerűbb indokok között, vagyis az, hogy az ember akkor szexel, ha megvan rá a lehetőség. A kilencedik a ranglistán az, amikor a dolog csak úgy, egyébként ellenőrizhetetlen körülmények között történik meg.
Az ötvenes toplista egyik érdekessége, hogy a részeg voltam indok a nőknél szerepel, a férfiaknál egyáltalán nem. Arra, hogy a férfiak inkább vizuális típusok, jó példa, hogy a férfiak listáján egész előkelő helyen van, hogy látta a partnerét meztelenül, és ezért nem tudott ellenállni. Ez a kategória nincs ott a nőknél, cserében megtalálható, hogy felizgatta őket a szexről folyó társalgás, vagy az, hogy partnerüknek jó volt a humorérzéke.
A legritkább okok
A kutatás készítői összegyűjtötték a legritkább indokokat is. Ebből kiderül, hogy az egyik leggyakoribb legritkább indok, hogy valaki azért fekszik le egy másikkal, hogy valamilyen szexuális úton terjedő betegséget továbbítson. A listából még az is látszik, hogy a férfiak inkább drogért, míg a nők inkább pénzért szexelnek.
Érdekes okok
Van olyan, aki azért szexel, hogy megalázottnak érezze magát, vagy mert szívességet tesz valaki másnak, vagy csak véget akar vetni egy kapcsolatnak. Érdekes megfigyelni, hogy a férfiaknak és a nőknek is egyaránt fontos a ritka indokok között, hogy közelebb érezzék magukat Istenhez. Ezen kívül van, aki meg akarja akadályozni, hogy a partnere nyávogjon, vagy csak egy újabb strigulát szeretne.
nehogymáááá sértödéssel teljen ez a szép vasárnap!
mondom, hogy BÉKE! (Zommbiee-san!)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 10:31
mondom, hogy BÉKE! (Zommbiee-san!)

erre csak annyit,ha te viccelödtél volna velem hasonlóképpen,nem kaptam volna fel a vizet...
megigérem,hogy ilyesmiröl többet nem írok!

erre csak annyit,ha te viccelödtél volna velem hasonlóképpen,nem kaptam volna fel a vizet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 09:39

Törölt felhasználó (94621)

Szeretem az olyan embereket, akik azt hiszik van humorérzékük ha mások rovására viccelődnek, akit nem is ismernek. Az egyik te vagy, és most én sem vicceltem, van mikor engem is elhagy a humorérzékem.
Ő dugjon meg mindkettőtöket:

BÉKE! a seggetekbe...
BÉKE! a seggetekbe...

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Hippem, ma Én se teszek eleget munkaköri kötelességeimnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 08:26
Hippem, ma Én se teszek eleget munkaköri kötelességeimnek!

Szervusztok, jó reggelt mindenkinek!
Az éjjel álmomban az összes nappalis csajt megdugtam, csoda, hogy így ébredtem?

Moncy kérem, nem tesz eleget a munkaköri kötelességének, az este is éhesen maradtunk.

Moncy kérem, nem tesz eleget a munkaköri kötelességének, az este is éhesen maradtunk.
Szeretem az olyan embereket, akik azt hiszik van humorérzékük ha mások rovására viccelődnek, akit nem is ismernek. Az egyik te vagy, és most én sem vicceltem, van mikor engem is elhagy a humorérzékem.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 09:21

jóreggelt mindenkinek!
ha így nézel ki,akkor inkább téged dugtak meg...de a fiúk!!!

jóreggelt mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 08:26

Szép jó reggelt!

A lányom pont ilyen krémtúrót szokott enni.
Zelli! A tej és a tejföl összetevőit nem kell feltüntetni (ideális esetben) hiszen nincs bennük más, mint tej. (Persze vannak a reggeli italnak csúfolt turbósított tejek, na olyat soha nem iszom...)
Úgy látom ma éjjel/holnap hajnalban meglesz a 10000.
(na, ezt az utolsó mondatot az elmúlt egy óra nulla aktivitása után módosítom: vasárnap délelőtt lesz meg a 10000) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 03. péntek 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 23:06

Zelli! A tej és a tejföl összetevőit nem kell feltüntetni (ideális esetben) hiszen nincs bennük más, mint tej. (Persze vannak a reggeli italnak csúfolt turbósított tejek, na olyat soha nem iszom...)
Úgy látom ma éjjel/holnap hajnalban meglesz a 10000.
(na, ezt az utolsó mondatot az elmúlt egy óra nulla aktivitása után módosítom: vasárnap délelőtt lesz meg a 10000) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 03. péntek 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Micsoda egy finnyás banda vagytok...
Na egy jó aktuális téma...
Hisztek az E-412 mizériában?
Benyitottatok a kamrába és a hűtőbe h. átnézzétek miben van e méreg?
A Millis krémtúróban van...

Na egy jó aktuális téma...
Hisztek az E-412 mizériában?

Benyitottatok a kamrába és a hűtőbe h. átnézzétek miben van e méreg?

A Millis krémtúróban van...

igazad van!
puncihiányom van, és bekapom mindkét melledet!
vitatkozzatok,
ha jól esik E és PH értékekről vitatkozni a szex helyett, akkor tegyétek azt!
jó mulatást hozzá!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 04. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 16:40
puncihiányom van, és bekapom mindkét melledet!

vitatkozzatok,
ha jól esik E és PH értékekről vitatkozni a szex helyett, akkor tegyétek azt!
jó mulatást hozzá!

Te Apa... nem lehet h. punci hiányod van??
Mi a csuda bajod van az E-412-es hsz-emmel??
Sztem ezen kívül az elmúlt 7ekben elég sok marhaságot kielemeztünk...
Kapd be a bal mellemet
Ezért ma NINCS KAJA
Kapd be a bal mellemet

Ezért ma NINCS KAJA

Úgy szép az élet ha változik időközönként pár dolog

Te is bulizni? Jó mulatást Neked is

szép napot nektek. csak beugrottam, hoztam egy kis zenét a szombat estéhez. vigadjatok ti is.
no meg jókivánalmakat is cipeltem a hátamon.
ismét egy táncos szombat éj...
moncy, az avatarod változott, nem is ismerek rád!

no meg jókivánalmakat is cipeltem a hátamon.
ismét egy táncos szombat éj...
moncy, az avatarod változott, nem is ismerek rád!

Te Apa... nem lehet h. punci hiányod van??
Kapd be a bal mellemet
Ezért ma NINCS KAJA
Kapd be a bal mellemet

Ezért ma NINCS KAJA

nem isten, teee! istennő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 04. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 16:11

Törölt felhasználó (24620)

ISTEN VAAAGY!
Senem kicsi senem nagy! Éppen hozzám való vagy!
Hehe, alatta a kommentben hogy rágerjedt a német fószer is. Lefordítottam neki a refrént angolra, hadd örüljön (még ritmikailag is belepasszol
) (és KACSA van a klipben!! legjobb autó a világon.
)
Senem kicsi senem nagy! Éppen hozzám való vagy!
Hehe, alatta a kommentben hogy rágerjedt a német fószer is. Lefordítottam neki a refrént angolra, hadd örüljön (még ritmikailag is belepasszol