áááá
"csak" a nyugat-balaton a déli parton. előtte egy pár barát meglátogatása!
Te hipp!
ki szólogat itt engem eggyel lejjebb? nem is ösmerem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 10:52
Te hipp!

Törölt felhasználó (94621)

Szép napot mindenkinek!
Ja megnéztem, és még mondja valaki, hogy celebeknek nem szőrös a punájuk. Láttam már róla sok képet, nagyon jó csaj a Demi. El van látva bozonttal rendesen. Feltettem oda egy pár képet az én kedvencemről, az ilyen típusú nők tetszenek. /Penelope Cruz/
Surda hová mentek nyaralni? nekem ebben az évben marad a lakásfelújítás, majd jövőre tervezek egy külföldi túrát.
Kellemes napot mindenkinek.
Ja megnéztem, és még mondja valaki, hogy celebeknek nem szőrös a punájuk. Láttam már róla sok képet, nagyon jó csaj a Demi. El van látva bozonttal rendesen. Feltettem oda egy pár képet az én kedvencemről, az ilyen típusú nők tetszenek. /Penelope Cruz/
Surda hová mentek nyaralni? nekem ebben az évben marad a lakásfelújítás, majd jövőre tervezek egy külföldi túrát.
Kellemes napot mindenkinek.
Ne bántsad, egy titkos imádód, nagyon finom falat.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 11:07

áááá
Te hipp!
Te hipp!

de Te még mindig nem fedted Neki fel saját magad!
mert akkor nagyapónak szólítana!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 11:08

Ne bántsad, egy titkos imádód, nagyon finom falat.

Még szerencséd hogy nem kivántál ilyen rosszat mert akkor ezekkel a leányzokkal mi lenne
Mert há a sőrt még meg tudnám inni utána is

A kép csak illusztráció (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 08:19

A kép csak illusztráció (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sonkás, azért a merényletért, amit elkövettél a hírességek kategóriában kívánom, hogy
izé mit is kívánjak?
ja azt kívánnám, h a tököd száradjon le, de nem kívánom, mert a nappaliban jószándékval állsz hozzám!
krapu! azért az igénytelenségnek is van határa!
vagy úgy értetted, ha 5-6 ezret fizetne neked?
nos én erre csak azt tudom mondani /még a farkas harmadban is!/, ha az ucsó nő lenne a világon akkor se! inkább keresnék magamnak vmi jó kis kutyalányt!
egyébként +:
a 10ezreset Surdinak igértétek
ezért egy hétre kitiltom magam a nappaliból. a jövő héten pedig úgyis nyaralni leszek ...
izé mit is kívánjak?
ja azt kívánnám, h a tököd száradjon le, de nem kívánom, mert a nappaliban jószándékval állsz hozzám!
nos én erre csak azt tudom mondani /még a farkas harmadban is!/, ha az ucsó nő lenne a világon akkor se! inkább keresnék magamnak vmi jó kis kutyalányt!
egyébként +:

ezért egy hétre kitiltom magam a nappaliból. a jövő héten pedig úgyis nyaralni leszek ...
Dehogynem, csak szereti az érett férfiakat, jó ízlése van.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 11:10

Hééééé, kiről is traccsoltok ti itt ketten-hárman??? He????? Hipp megharagszom, és a nyelved nem fogja érzékelni bűntetésből a puncim izét egy ideig, mondjuk egy hétig....
Surdi, te meg végképp nem fogod érzékelni, mostmár nagyon sokat rosszalkodsz...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 11:10

Rosemary, ha nem láttad volna, én rólad csak jókat írok, gyorsan vond vissza a büntetést, mert nem szolgáltam rá. Surdáé maradhat.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 11:19

Hééééé, kiről is traccsoltok ti itt ketten-hárman??? He????? Hipp megharagszom, és a nyelved nem fogja érzékelni bűntetésből a puncim izét egy ideig, mondjuk egy hétig....

hehe valaki szólít!
valaki tiltást akar adni a puncijától!
pedig kerek perec kijelentette ezt mán korábban is!
de nem látom kiről is van szó ... (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 11:19

de nem látom kiről is van szó ... (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)

gyümölcslevest nem eszem!
de a gácsért elfogyasztom! az kárpótol mindenért!
tom, h mik ki nem derülnek?
Ti vad házasságban éltek "anyával"? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 03. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 14:41
de a gácsért elfogyasztom! az kárpótol mindenért!

tom, h mik ki nem derülnek?
Ti vad házasságban éltek "anyával"? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 03. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocs... megkéstem... de itt a lightos ebéd: gyümileves, káposztás tésztával töltött kácsa...
Akinek nem ízlik főzzön magának

Akinek nem ízlik főzzön magának

töltött kápesta!
szőlőlevélbe csavarva???
most vagy én lenni hülye, de nálam itt vmi nagyon nem stimmel!
azért töltött káposzta, mert a káposzta van megtöltve töltelékvel!
a jól elkészítettet imággyam!
wazze a körömpörit se cereted?
akkor mitő nőtté ily nagyra?
ja te ceressed az édességet?!!! nálam + az a booááá
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 03. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 21:05
szőlőlevélbe csavarva???
most vagy én lenni hülye, de nálam itt vmi nagyon nem stimmel!
azért töltött káposzta, mert a káposzta van megtöltve töltelékvel!
a jól elkészítettet imággyam!

wazze a körömpörit se cereted?
akkor mitő nőtté ily nagyra?
ja te ceressed az édességet?!!! nálam + az a booááá

Tötött kápocta jöhet minden mennyiségben...de nm az a szőlőlewélbe csawart...
Körömpöri....boooááá

Körömpöri....boooááá
ááááááááá!
lehet ezt: booááá

ide kellett volna tennem!
más: Giza ángyom!
hisz az előző meglepiddel se végeztem még ezidáig! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 03. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 21:10
lehet ezt: booááá

ide kellett volna tennem!
más: Giza ángyom!
hisz az előző meglepiddel se végeztem még ezidáig! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 03. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Jó estét!
Tisztelt Igazgatónő!
Nekem ízlik a nappalis kaja! A töltött káposztát is imádom jó tejfölösen! De nem vörös húsokkal, hanem szárnyashúsból! De ezt már mondtam a kocsonyánál!
Tisztelt Igazgatónő!
Nekem ízlik a nappalis kaja! A töltött káposztát is imádom jó tejfölösen! De nem vörös húsokkal, hanem szárnyashúsból! De ezt már mondtam a kocsonyánál!

én mondtam sonka! hogy balhéééé lesz!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 08:19

Sonkás, azért a merényletért, amit elkövettél a hírességek kategóriában kívánom, hogy
izé mit is kívánjak?
egyébként +:
izé mit is kívánjak?
egyébként +:

ja tudom nem szerencsés egy lerágott témán újra csámcsogni, de ez a dioxinos ügy olyan, mint amikor azért csesztetnek mé nem permetezem a gyümölcsfákat?
ez a válaszom: a biokertészkedés híve vagyok! azaz bionempermetezek én!

így se úgy se tudjuk mit eszünk. ha biztosak akarunk lenni a dolgokban termesszük saját magunknak.
aztán legfejjebb 15 év múlva kiderül, h amilyen növényvédőt használtunk ilyen betegséget/olyan rákot okoz.
annyi mindent nem lehet tudni, h betegséget okozhat (ld a mobil/radar egészségkárosító hatásáról a vitát) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendben hipp kedves, örülök neki, ezért a rossz meglátásomért kárpótollak is, az eltiltás visszavonása mellett még extrát is adok, azt csinálhatsz velem amit akarsz... Na mit szólsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 11:21

Rosemary, ha nem láttad volna, én rólad csak jókat írok, gyorsan vond vissza a büntetést, mert nem szolgáltam rá. Surdáé maradhat.

Neked kijelentettem, de hipp... Ő mindent megkap, ha ő is rosszalkodik, akkor nem lesz punci, de úgylátom, hogy ő nagyon jó fiú, ezért még plussz pontot is szerzett nálam...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 11:22

hehe valaki szólít!
de nem látom kiről is van szó ...

de nem látom kiről is van szó ...
Nye röhögjél má anyira rugjon meg a ló
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)

ez nékem való finomság!
meg is melegíttetem az ebédem, ami hasonlóképp néz ám ki!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 04. szombat 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 08:40
meg is melegíttetem az ebédem, ami hasonlóképp néz ám ki!

Legyen igazad!
Hoztam egy kis reggelit, elemezni, vagy megenni
(lehet választani)!
Hoztam egy kis reggelit, elemezni, vagy megenni
(lehet választani)!

Köszönöm hercegnőm, az egész hetemet bearanyoztad a büntetésem visszavonásával, az egész kámaszutrát elpróbáljuk, még ha beledöglök is.

(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 12:37

Neked kijelentettem, de hipp... Ő mindent megkap, ha ő is rosszalkodik, akkor nem lesz punci, de úgylátom, hogy ő nagyon jó fiú, ezért még plussz pontot is szerzett nálam...

a kommuna az nálam azt jelenti, h az enyém minden nő!
de a rózsajány nekem nem is kéne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 04. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 13:47
de a rózsajány nekem nem is kéne!

Miért, csak a surdáé minden lány? Te voltál aki éppen felhívta rá a figyelmet, hogy kommuna van. Na és akkor??? meg egyébként is Rosemary pont alám van erősödve, egyszer sikerülne rámásznom, traktorral sem vontatnátok le róla....

Teee ez mellik filmből van?
ezek wótak az új szoknyanadrágba is! bexarás! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 14:01
ezek wótak az új szoknyanadrágba is! bexarás! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

nahát pont erről van szó! hogy kommuna van...de rosemary húzódozik surda ajánlatai elől...és majd meglátja, hogy neked bezzeg hajolgat...anyám...mi lesz itt
EZÉRT MEG ELNÉZÉST, DE BE KELLETT TENNEM...a vége tetszik nagyon
vagyis a vége előtt...a nyakfogós

EZÉRT MEG ELNÉZÉST, DE BE KELLETT TENNEM...a vége tetszik nagyon