Jó reggelt! Sziasztok! Hippem, látom végre egy kicsit koncentrálsz majd a nappalira is, nem csak a munkára...
Charlotte, soha nem tenném meg a sterilizációt, nekem elég egy gyerek is, esetleg kettő, vagy még a harmadikat is bevállalnám, de ha már jön még, akkor csak jöjjön, nem fog zavarni, ha lesz több is...
De úgy fognak hiányozni a kérdéseid ha elmész...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 08:59

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Két nap múlva mi is elhúzunk nyaralni, addig viszont rengeteg a dolgom.
De egy kérdésre még futja.
Tegyük fel, hogy már van annyi gyereketek, amennyire vágytatok (vagy mondjuk még eggyel több is). Ha már nem akartok több gyereket, választanátok-e a fogamzásgátlás módjának a végleges sterilizációt?
Tegyük fel, hogy már van annyi gyereketek, amennyire vágytatok (vagy mondjuk még eggyel több is). Ha már nem akartok több gyereket, választanátok-e a fogamzásgátlás módjának a végleges sterilizációt?

sziasztok!
miféle kérdés ez,? tudod milyen konzervativ vagyok.
tökéletesen elég nekem az a probléma ha a szám száraz
tehát a válaszom: nem,no,nyet,nájn.....
(ha a ondóvezeték átvágására gondoltál) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
miféle kérdés ez,? tudod milyen konzervativ vagyok.
tökéletesen elég nekem az a probléma ha a szám száraz

tehát a válaszom: nem,no,nyet,nájn.....
(ha a ondóvezeték átvágására gondoltál) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt!

Hmm... gyerekek...
Egy busznyit szeretnék! Vagy még többet! Egymagam megállítani a népességfogyást!
Sterilizáció? Talán. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy busznyit szeretnék! Vagy még többet! Egymagam megállítani a népességfogyást!

Sterilizáció? Talán. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt!

Szia Charlotte!
Örülök, hogy azért néha látlak itt a nappaliban, tudom neked is sok a dolgod. Látom mentek nyaralni, legyen jó időtök, és érezzétek jól magatok.
A kérdésedre válaszolva, én nem tenném illetve nem engedném, természetellenes, visszafordíthatatlan, és mivel az élet útjai kifürkészhetetlenek, szamárságnak tartom, amikor ezenkívül már létezik nagyon sok más megoldás.
Legyen szép napod. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülök, hogy azért néha látlak itt a nappaliban, tudom neked is sok a dolgod. Látom mentek nyaralni, legyen jó időtök, és érezzétek jól magatok.
A kérdésedre válaszolva, én nem tenném illetve nem engedném, természetellenes, visszafordíthatatlan, és mivel az élet útjai kifürkészhetetlenek, szamárságnak tartom, amikor ezenkívül már létezik nagyon sok más megoldás.
Legyen szép napod. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt!

Jó reggelt!

Szia Gyuri!
Most láttam a merényletedet a "mai hangulatom" topicban, wazze ha megjön surda te ne kerülj a szeme elé.......
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 14. kedd 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 07:41
Most láttam a merényletedet a "mai hangulatom" topicban, wazze ha megjön surda te ne kerülj a szeme elé.......

Jó reggel...reggelt!
Mindenki keljen fel pozitíwan...reggeli torna indul...Te is Wilika fiam...ki az ágyból...w küldjek egy mail-t???
Nah...lassan indulok a dogomra...hál istennek holnaptól megyek (ünk) 3 napra pihenni Kisszékelybe...juj de faxa lesz...szét alszom a bukóm...meg lustizok wégre...wow...

Mindenki keljen fel pozitíwan...reggeli torna indul...Te is Wilika fiam...ki az ágyból...w küldjek egy mail-t???

Nah...lassan indulok a dogomra...hál istennek holnaptól megyek (ünk) 3 napra pihenni Kisszékelybe...juj de faxa lesz...szét alszom a bukóm...meg lustizok wégre...wow...

Szervusztok!
Megint túl vagyok egy fárasztó napon, most egy darabig pihi, és a jövő héttől folytatódik a munka. Surdapapa hiányzik a nappaliból, nincs karmester. Kellemes napot mindenkinek.
Körülbelül így néz ki nálam minden:
/természetesen a fotó csak illusztráció/
Megint túl vagyok egy fárasztó napon, most egy darabig pihi, és a jövő héttől folytatódik a munka. Surdapapa hiányzik a nappaliból, nincs karmester. Kellemes napot mindenkinek.
Körülbelül így néz ki nálam minden:
/természetesen a fotó csak illusztráció/

Jó reggelt!
nekem meg volt a reggeli torna!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 14. kedd 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 07:41
nekem meg volt a reggeli torna!

Jó reggel...reggelt!

Jó reggel...reggelt!

szia Pillém!
július 28.-án cserbenhagyásos gázolást követtél el ellenem...
a sok kufircolás közben egy üzenetnyi idöt szakíts máááááár!!!!
puszi (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 19:03
július 28.-án cserbenhagyásos gázolást követtél el ellenem...
a sok kufircolás közben egy üzenetnyi idöt szakíts máááááár!!!!
puszi (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)

hello, mindenki! volt egy igencsak szexcentrikus hétvégém, az alant lévő zeneszám elég sokszor szólt.
kapjatok kedvet ti is.
(surdi és többiek!, kérlek, ne munka közben!)
zeeeneee...
basszus, nem birom elfelejteni ezt a számot! vagy a "kefeérzést"?
asszem, a következő alkalommal magam mellé kötözöm, bármikor rendelkezésemre álljon.

zeeeneee...

ahha
én is petőfit hallgatok mostanában...egész jó a music rajta
(javítottam a linkedet...máskor ne mosolyogj bele
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 23:41

(javítottam a linkedet...máskor ne mosolyogj bele

Törölt felhasználó (24620)

Hohó, Petőfin mennyit nyomják...
De én most Péterfy Bori számába vagyok szerelmes.
labamba
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
De én most Péterfy Bori számába vagyok szerelmes.

hello, mindenki! volt egy igencsak szexcentrikus hétvégém, az alant lévő zeneszám elég sokszor szólt.
kapjatok kedvet ti is.
zeeeneee...
asszem, a következő alkalommal magam mellé kötözöm, bármikor rendelkezésemre álljon.

zeeeneee...

hát velük meg a számaikra bárki szívesen bogozódna!!!!!!!

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)

kapjatok kedvet ti is.
zeeeneee...

zeeeneee...

Jó éjt Nektek!
Majd jövünk, mikor tudunk. Sokan lesznek itt hiányban!
Majd jövünk, mikor tudunk. Sokan lesznek itt hiányban!

kapjatok kedvet ti is.
zeeeneee...

zeeeneee...

A héten mennyi időt töltöttetek körülbelül:
- a számítógép előtt?
többet, mint kéne
- sétálással szabad levegőn?
abból meg kevesebbet, mint kéne
- felesleges hülyeségekkel? (és mik voltak ezek?)
irtó sokat, bár amikor csinálom rettentően fontos feladatnak tűnik
- barátokkal való kapcsolattartással (telefon, e-mail, találkozás)?
találkozás szinte semmi, mail rendszeres volt a héten is, telefon kevés...nincs az a pénz, amit ne tudnék elpofázni
- emlékezéssel, múltról álmodozással?
nem jellemző...tudatosan nem...egyszer-kétszer jutott eszembe a héten valami régi esemény
- a jövő tervezésével?
sokat, de inkább csak gondolkodom rajta...nagy terveket nem szövögetek
- apró dolgoknak örüléssel?
minden apró dolognak örülök, de nem tudnék most egyet sem mondani...asszem a heti nagy élményem pár formás csigaház megtalálása volt
meg, hogy sikerült csuhé-barbiet készítenem
- a számítógép előtt?
többet, mint kéne
- sétálással szabad levegőn?
abból meg kevesebbet, mint kéne
- felesleges hülyeségekkel? (és mik voltak ezek?)
irtó sokat, bár amikor csinálom rettentően fontos feladatnak tűnik

- barátokkal való kapcsolattartással (telefon, e-mail, találkozás)?
találkozás szinte semmi, mail rendszeres volt a héten is, telefon kevés...nincs az a pénz, amit ne tudnék elpofázni

- emlékezéssel, múltról álmodozással?
nem jellemző...tudatosan nem...egyszer-kétszer jutott eszembe a héten valami régi esemény
- a jövő tervezésével?
sokat, de inkább csak gondolkodom rajta...nagy terveket nem szövögetek
- apró dolgoknak örüléssel?
minden apró dolognak örülök, de nem tudnék most egyet sem mondani...asszem a heti nagy élményem pár formás csigaház megtalálása volt

Doki! Olvastam a legénybúcsut, akkor eléggé félresikerült a dolog, annyi baj legyen. A lényeg, hogy jól éreztétek magatok.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:52

Üdv mindenkinek a fedélzeten!
Kicsit el voltam havazva a hétvégén (na meg egy legénybúcsú is rásegített
), így aztán most nézelődök, mi is történt a hétvégén...
Kicsit el voltam havazva a hétvégén (na meg egy legénybúcsú is rásegített

Attól, hogy lyány vagyok szerethetem az ilyeneket!
Dokinéni akartam lenni, oda meg kell a reál! És jók voltak a tanárok is! 10 év orosz után, kb. Én is ennyire emlékszem!
Já nye znáju!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 15:59
Dokinéni akartam lenni, oda meg kell a reál! És jók voltak a tanárok is! 10 év orosz után, kb. Én is ennyire emlékszem!

Törölt felhasználó (94621)

Zelli ne hülyéskedj már, én is érettségiztem oroszból és akkor mi van????????
Annyit tudok oroszul, hogy nyet, meg pár cifra káromkodást.

Zelli ne hülyéskedj már, én is érettségiztem oroszból és akkor mi van????????
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 15:56

Drága Hippem, fizikából érettségiztem! És szeretem a reál tantárgyakat!( Igaz ez már régen volt.) Na, de jó, akkor a gyakorlatra helyezem a hangsúlyt!

Drága Hippem, fizikából érettségiztem! És szeretem a reál tantárgyakat!( Igaz ez már régen volt.) Na, de jó, akkor a gyakorlatra helyezem a hangsúlyt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 15:50

Törölt felhasználó (94621)

Az idáig rendben is van, csak súrlódási energiáról, meg erőről te ne értekezzél, mert ez nem nőnek való téma, te meg úgysem szeretted a fizikát. A gyakorlati részét műveld, abból nem fogsz megbukni. Apropó valamelyik hsz.-edben olvastam, hogy szerelmes vagy. Beújítottál valakit, de jó neked. Itt kérem nem lehet csak úgy felmondani, csak maradj a beosztásodban.
ha mégegyszer lehetnék........
ha mégegyszer lehetnék........