Jól értelmezted a topicot, tökéletesen illenek bele a képek.
Mail ment. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 11. szombat 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 13:20
Mail ment. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 11. szombat 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Nem tudom kinek az ötlete volt, de gratulálok a nyali-fali topichoz, nagy fantáziát látok benne. Sok sok nyalakodó, konyhás képet kívánok hozzá, és sok jó receptet. Már tettem be nektek oda képet, remélem jól értelmezem a topicot, és odavalók a képek. Jó hétvégét az admin naccságáknak.
Szia Moncy! találj ki Gyurinak egy jó kis büntetést, jót nevettem amikor láttam az elírást, szegény gyerek szerintem még ébredezett amikor írta, kellemes hétvégét neked is.
például ezt:
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 11. szombat 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 14:03
például ezt:

Mondtam már h. mennyire utállak?

Vazze... pasi sorba tesz... na Gyurka... asszem ez ku..va sokba fog Néked kerülni

Vazze... pasi sorba tesz... na Gyurka... asszem ez ku..va sokba fog Néked kerülni

Na... de most bebuktál... hol jár az eszed?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 08:48

Höhöhö...höhö...Moncyt is beírtam...höhöhö...máshol jár a bukóm...höhö...
Bocsánat...téwedés történt...höhö..
Mondtam már h. mennyire utállak?

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)

A körülmények ellenére jó hétvégét Neked, és siess vissza Hozzánk!
A topic Charlotte ötlete, de szerintem itt ez a gondolat már többünk fejében megfordult, pl. gondolj csak a jó kocsonyareceptre, Tom varázslatos kajáira! És igen Te is, meg Moncy is, és az adminlányok is jó sok finomsággal láttok el Minket!
Kitartás! Engem is ez éltet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 11. szombat 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 13:20
A topic Charlotte ötlete, de szerintem itt ez a gondolat már többünk fejében megfordult, pl. gondolj csak a jó kocsonyareceptre, Tom varázslatos kajáira! És igen Te is, meg Moncy is, és az adminlányok is jó sok finomsággal láttok el Minket!
Kitartás! Engem is ez éltet!

Törölt felhasználó (94621)

Nem tudom kinek az ötlete volt, de gratulálok a nyali-fali topichoz, nagy fantáziát látok benne. Sok sok nyalakodó, konyhás képet kívánok hozzá, és sok jó receptet. Már tettem be nektek oda képet, remélem jól értelmezem a topicot, és odavalók a képek. Jó hétvégét az admin naccságáknak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 23:12
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Még egy kérdés:
Van-e olyan topic, amit szívetek szerint nyitnátok, de nem tudjátok, hogy van-e érdeklődés, vagy valami más nem nyitjátok meg mégsem?
Én egy gasztronómiai topicon gondolkodom. Nem azért, mert imádok sütni-főzni, hanem mert olyan jó kajákat lehet látni itt és pl. a munkahelyi cset szobában. De pont azért nem nyitottam meg eddig, mert akkor innen oda kerülnének a jó falatok, és akkor itt nem tudnánk csorgatni a nyálunkat.
Van-e olyan topic, amit szívetek szerint nyitnátok, de nem tudjátok, hogy van-e érdeklődés, vagy valami más nem nyitjátok meg mégsem?
Én egy gasztronómiai topicon gondolkodom. Nem azért, mert imádok sütni-főzni, hanem mert olyan jó kajákat lehet látni itt és pl. a munkahelyi cset szobában. De pont azért nem nyitottam meg eddig, mert akkor innen oda kerülnének a jó falatok, és akkor itt nem tudnánk csorgatni a nyálunkat.

Gyuri ecsém? Alig kihúzta lábát surda, te lettél a kerítőnő, höööö te gyerek, a jövő héten többet legyél, és foglalkozz a csajokkal, nehogy felmondjanak. szia Gyuri, jó hétvégét.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 08:35

Hmmm...ez nm rossz ötlet...
...wájá...hány fijjú is asz??...Tom,Doki,New,Para,Bigjoe,Erdőkerülő,Wilika,Sonkás,Joel,Jenó,Surdi,Hipp,Wadló,Erosz,Moncy,Én...
Nah...egy egész szakasz...kibírnád???

Zelli, neked is köszönöm, sajnos egy darabig csak néha-néha tudok jönni, amit nagyon sajnálok, mert helyettesíteni kéne surdapapát is, majd Gyuri barátom besegít.
Kellemes szombatot neked is. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 11. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 11:55
Kellemes szombatot neked is. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 11. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Rosemary!
Elméletben már volt ilyen kalandom, de alapvetően hetero vagyok!
Jaj most eszembejutott a Haumann, Az indul a bakterházban-" Szereti a tik a meggyet, ketten szeretünk mi egyet!" Hippemet, most hagyom, biztos nem könnyű most Nekije! De azért szeretem nagyon az arany bucikáját!
Jaj most eszembejutott a Haumann, Az indul a bakterházban-" Szereti a tik a meggyet, ketten szeretünk mi egyet!" Hippemet, most hagyom, biztos nem könnyű most Nekije! De azért szeretem nagyon az arany bucikáját!

Rendes vagy Rosemary, rám is férne egy kis vigasztalás. Minden a feje tetején áll, abban bízom, hogy egyszer mindennek vége, talán ennek is.
Kellemes hétvégét mindenkinek. (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 11. szombat 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 11:12
Kellemes hétvégét mindenkinek. (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 11. szombat 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerbusztok emberek! Ma relativ szép napunk van ugye? No látom, hogy egy rövid ideig nyugtom lesz Surdától...
Szegény Hippem, most rossz passzban van, úgy megvigasztalnám...
Zelli, legyen leszbi kalandod, azt mondják, hogy élvezetes, nekem még nincs tapasztalatom, ezért akartam Moncyval szerezni némit...

Szia Rosemary!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 11. szombat 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 11:12

Szerbusztok emberek! Ma relativ szép napunk van ugye? No látom, hogy egy rövid ideig nyugtom lesz Surdától...
Zelli, legyen leszbi kalandod, azt mondják, hogy élvezetes, nekem még nincs tapasztalatom, ezért akartam Moncyval szerezni némit...

Bár még leszbi-kalandom nem volt!
De Moncy erre már Rózsajánynál is berágott!
Így nagy valószínűséggel nem fogom Moncyt leszbosziként letámadni!

De Moncy erre már Rózsajánynál is berágott!
Így nagy valószínűséggel nem fogom Moncyt leszbosziként letámadni!

Bocsánat...téwedés történt...höhö.. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 08:42
Bocsánat...téwedés történt...höhö.. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Moncy lány!
Valószínűleg kibírnám, úgyis a felsoroltak egy részének nem jövök be. Bár optikai tuning után lehet! Vagy vödröt húzok a fejemre!

Moncy lány!
Valószínűleg kibírnám, úgyis a felsoroltak egy részének nem jövök be. Bár optikai tuning után lehet! Vagy vödröt húzok a fejemre!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 08:35

...wájá...hány fijjú is asz??...Tom,Doki,New,Para,Bigjoe,Erdőkerülő,Wilika,Sonkás,Joel,Jenó,Surdi,Hipp,Wadló,Erosz,Moncy,Én...

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 08:30

Á, Hipp már lecserélt Rózsajányra!
Szóval az egész Kámaszutrát végiggyakorolnám, Veletek, egy kis gangbang, stb!

Á, Hipp már lecserélt Rózsajányra!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 08:27

Milen indiszkréció????
Mindenki tuggyya,hogy Hipp-ről + Surdiról álmodsz...
Cask arra lettem wóna kiwáncsi,hogy mi az a "wad" álom...

Milen indiszkréció????

Na de ezt az indiszkréciót!
A lényeg, hogy konkrét, létező személyhez kapcsolódnak ezek az álmok! Biztosan virágot ültetünk, meg bélyeeggyűjteményt nézünk ezekben az álmokban.
De tényleg van vagy 5000 bélyegem. Mire a végére érnénk, már fel is ébrednénk!

A lényeg, hogy konkrét, létező személyhez kapcsolódnak ezek az álmok! Biztosan virágot ültetünk, meg bélyeeggyűjteményt nézünk ezekben az álmokban.

De tényleg van vagy 5000 bélyegem. Mire a végére érnénk, már fel is ébrednénk!

Elmesélsz egy ilyen wad álmot a kedwünkért???
Lécci...lécci...lécci...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 11. szombat 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 07:56
Lécci...lécci...lécci...

Szia Tom! Neked is jó reggelt!
Láttam a topicot, ez beteges!
Amúgy ma egészen jól aludtam, és többet is ,mint szoktam, szerencsére! Most nem álmodtam!
De szoktam vadakat álmodni!
Amúgy ma egészen jól aludtam, és többet is ,mint szoktam, szerencsére! Most nem álmodtam!

Szia Tom! Neked is jó reggelt!
De szoktam vadakat álmodni!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 11. szombat 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 07:49

Szia Zelli!
Láttad milyen új topicot nyitott wki a zéjjel?
Néha nm hicem el mennyi abberált wan...
Hogy aludtál?Wad buja álmok?Mesélj...
Láttad milyen új topicot nyitott wki a zéjjel?
Néha nm hicem el mennyi abberált wan...

Hogy aludtál?Wad buja álmok?Mesélj...