Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1917 1918 1919 1920 1921 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10387   2007. 08. 13. hétfő 14:19
new1 new1
Csak véletlen,bekavartam magam.
Már kértem,hogy kettőt töröljenek.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:09
Szia New!
Nm értem a Katarinás képeket?? Felwilágosítól?? wink
#10386   2007. 08. 13. hétfő 14:18
gazosgyuri gazosgyuri
Én tüztem...bip-bip... hehe

Mindenki wigyázzon magára és towábbi szép napot...wwrrrrzzzzzz
#10385   2007. 08. 13. hétfő 14:15
zelli zelli
Szia Rózsajány, Szia Nyú, Szia Gyuri!
Az első férjem diplomás, a második szakmunkás, mert imádja a szakmáját.(Állítom, okosabb a tanársegéd voltomnál!) Egyik kapcsolatban sem a végzettség volt a súrlódási pont! wink
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:04
tudod te Rozi,hogy értem.
A végzettségnek sztm.semmi köze a párkapcsolathoz.
Habár valahol olvastam,a nők jobban elfogadják azt,hogy párjuk alacsonyabb iskolai végzettségü.
A magasabb végzettségü férfiak nem kezelik párjukat egyenranguként.
Ott viszont mükszik a kémia hehe
#10384   2007. 08. 13. hétfő 14:09
gazosgyuri gazosgyuri
Szia New!
Nm értem a Katarinás képeket?? Felwilágosítól?? wink
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:04
Habár valahol olvastam,a nők jobban elfogadják azt,hogy párjuk alacsonyabb iskolai végzettségü.
#10383   2007. 08. 13. hétfő 14:04
new1 new1
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 13:42
Te nyúúúú! Nem vagyok én atomfizikus! Világéletemben útáltam a fizikát... hehe
#10382   2007. 08. 13. hétfő 14:03
gazosgyuri gazosgyuri
Az a legzawaróbb különbség ha cekcuálisan teljesen máskép gondolkodunk...wagy ha ha megsértődik és nm beszél...attól falramászon rögwest
és ki tunnék tárazni rajta...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 08. 12. vasárnap 23:00
Kérdés:

Mi az a különbözőség, ami a leginkább zavaró számotokra?

Ilyenre gondolok, hogy az egyik fél dohányzik, a másik nem.

kerdes
#10381   2007. 08. 13. hétfő 14:01
gazosgyuri gazosgyuri
Sziasztok!
Bejugrok majd rohan towább...lehet newet wáltoztatok...mondjuk rohanra...pfff

Mennyi időt töltöttem:
1.nm számoltam...mennyit lógtam a gép elött...
2.sétálás nm wót a héten...idő hiány...
3.felesleges hüleség sem wót a héten..
4.barátokkal folyamatos a kapcs.tartás...tela...sms...skype...mail...
5.erre sem wót idő a héten...(múltról)
6.a jöwőm folyamatosan terwzem és szerwezem...ezzé nincs időm semmire...jóformán...
7.mostanában minden kis carnak tuok örülni...annyit pörgök...
#10380   2007. 08. 13. hétfő 13:42
Rosemary Rosemary
Te nyúúúú! Nem vagyok én atomfizikus! Világéletemben útáltam a fizikát... hehe
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 13:34
De nem atomfizikus vagy? bohoc kerdes
Mer akkor nehéz lessz az életed nyes
#10379   2007. 08. 13. hétfő 13:34
new1 new1
De nem atomfizikus vagy? bohoc kerdes
Mer akkor nehéz lessz az életed nyes
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 13:02
Mondjuk engem a nézetkülönbségek jobban szoktak zavarni, mint valami külső gondja az ielltőnek! Pl. a politikai nézet, olyan emberrel nem tudnék soha együttélni, akinek más a nézete, más a felfogása, szeretem, ha az a pasi akit kinéztem magamnak hasonlit rám, gondolom belsőleg. smile A dohányzás nme zavarna, mivel már hozzászoktam, a családomban mindenki dohányzik rajtam kivül! Inkább az alkoholizmus zavarna nagyon, gyűlölöm az alkoholistákat, és még azokat a pasikat sem kedvelem, akik sűrűn isznak, igyon valamennyit, de ne annyit, hogy érezhető legyen a hatása! Meg mondjuk az is idegesitene, ha nem olyan iskolai végzettsége lenne mint nekem. Legyen magasabb, de ne alacsonyabb végzettségű. smile
#10378   2007. 08. 13. hétfő 13:02
Rosemary Rosemary
Mondjuk engem a nézetkülönbségek jobban szoktak zavarni, mint valami külső gondja az ielltőnek! Pl. a politikai nézet, olyan emberrel nem tudnék soha együttélni, akinek más a nézete, más a felfogása, szeretem, ha az a pasi akit kinéztem magamnak hasonlit rám, gondolom belsőleg. smile A dohányzás nme zavarna, mivel már hozzászoktam, a családomban mindenki dohányzik rajtam kivül! Inkább az alkoholizmus zavarna nagyon, gyűlölöm az alkoholistákat, és még azokat a pasikat sem kedvelem, akik sűrűn isznak, igyon valamennyit, de ne annyit, hogy érezhető legyen a hatása! Meg mondjuk az is idegesitene, ha nem olyan iskolai végzettsége lenne mint nekem. Legyen magasabb, de ne alacsonyabb végzettségű. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 12. vasárnap 23:00
Kérdés:

Mi az a különbözőség, ami a leginkább zavaró számotokra?

Ilyenre gondolok, hogy az egyik fél dohányzik, a másik nem.

kerdes
#10377   2007. 08. 13. hétfő 12:54
Rosemary Rosemary
1.Hát a számitógép előtt elég sok időt töltök, mivel sokat dolgozom rajta, igaz, nem magamnak, hanem anyámnak, mivel nem tudja még kezelni, és hát kellenek neki a szerződésekről iródott bizonylatok blablabla... smile
2. Ritkán szoktam sétálni, általában futok(úszok), nem nagyon szeretem a sétálást, de a barátnőmmel szeretek, mert vele mindig érdekes... nyes
3. Huh, hát ezt nehéz megszámolni időben... nyes Nem tudom, hogy mennyi időt töltök el hülyeségekkel, attól is függ, hogy kinek mi számit hülyeségnek, mert amit én csinálok, az szerintem nem hülyeség... nyes
4. Ez nagyon sok! Naponta találkozgatok a barátokkal, elmegyünk egymáshoz, és Skypeon, MSN-en beszélgetünk! Szóval nagyon sokat vagyok/kommunikálok velük. smile
5. Nem nagyon szoktam álmodozni, inkább a jelenre szoktam gondolni, a múlt már elmúlt, azon már nem kell gondolkozni, esetleg a vicces dolgokra gondolok vissza és jót röhögök magamban rajtuk. nyes
6. Nagyon ritkán gondolkozom a jövőn, csak a tanulás terén szoktam, különben nálam mindig a jelen számit, és aztán a jövő, a mondás szerinte Ember tervez, Isten végez! Szóval nem mindig jó előre tervezni sokmindent, mert aztán majd még elbukunk!
7. Én mindennek tudok örülni, apró dolgoknak is, jóformán mindennap örülök a kis dolgoknak, amik szinte lényegtelenek, más sikerének is csak örülni tudok, nem pedig irigykedni, sosem szoktam másra irigykedni! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 12. vasárnap 23:04
A héten mennyi időt töltöttetek körülbelül:

- a számítógép előtt?

- sétálással szabad levegőn?

- felesleges hülyeségekkel? (és mik voltak ezek?)

- barátokkal való kapcsolattartással (telefon, e-mail, találkozás)?

- emlékezéssel, múltról álmodozással?

- a jövő tervezésével?

- apró dolgoknak örüléssel?

kerdes
#10376   2007. 08. 13. hétfő 12:45
zelli zelli
Sziasztok! Jó napot!
Nem igazán jó a közérzetem, sajnos kevesebbet jövök most fel!
Charlotte-nak összefoglalva válaszolok!
Egy kapcsolatban jobban zavarnak a jelentős nézetkülömbségek, mint a külsőségek!
-A hét második felében jóval kevesebbet gépeztem, mint szoktam!
-Nem nagyon mozdultam ki a múlt héten!
-Felesleges hülyeségekkel nem szeretek foglakozni!
-Kapcsolattartásra telefonon, MSN-en keresztül kb. 3 óra időtartamban szakítottam időt!
-A múlton felesleges már rágodnom, inkább a jövő tervezésére fordítok sok időt!
- Az apró örömöket szoktam Magamnak gyűjtögetni, de ezt az élményt a "bürokrácia" nehézfejűsége, rugalmatlansága a múlt héten lerombolta!
Te Willy, ilyen trancsírozóst nem szoktam álmodni, bár szeretem a horrort, de üldözésest igen! Hol Én kergetek, hol Engem kergetnek! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 08. 13. hétfő 11:34
nem gyenge hallgatás van ma :P
#10375   2007. 08. 13. hétfő 12:42
Rosemary Rosemary
Sziasztok! Végre már vagytok egy páran a nappaliban, tegnap egésznap nem volt senki...Enyje-benyje, elhanyagoljuk a nappalit, he?! nyes Charlotte, válaszolok, de csak azért, mert tetszenek a kérdéseid, és egyébként nekem nincs semmi takargatni valóm, és a magánszvérámnak is van határa, de azt még messze nem érintik a kérdések... smile Na szóval!
A kalandokat nem számoltam, de volt elég sok, akkoriban jóformán azon voltam, hogy mindent kipróbáljak, egyszer él az ember... Maradtak barátok, jópáran megmaradtak, csak azok nem, akik mondjuk kirándulás vagy nyaralás alkalmával voltak. Ja meg még azt is hozzáfűzöm, hogy a baráti társoságomból is lefeküdtem egy-két csávóval, de nem változtatott semmit sem a viszonyunkon, miután megtörtént, megbeszéltünk mindent, hogy mittomén, ez egyszer volt blablabla... smile A kaland szó nálam azt takarja, ha fejetlenül belemegyek egy-egy dugásba, márpedig én ilyen vagyok, nem gondolkozom azon, hogy most ez jó e vagy sem, saját élvezet és semmi más... smile Viszont nem vagyok az a tipus aki tönkretesz egy házzasságot vagy egy párkapcsolatot, arra azért vigyázok! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 12. vasárnap 22:59
A kapura lőnit értelmeztem félre...

Na kapsz még egy kérdést, mert érdekel bővebben az egyik válaszod. Persze nem muszáj válaszolni, ha már a magánszférádba taposok.

Szóval amikor 6 hónapig csak kalandok voltak, akkor ennyi idő alatt mennyi kalandra sikerült szert tenned? És volt olyan kaland, amiből barátság maradt vagy mindegyik véget ért?
Mit takar nálad a kaland szó?
#10374   2007. 08. 13. hétfő 11:34
X Törölt felhasználó (24620)
nem gyenge hallgatás van ma :P
#10373   2007. 08. 13. hétfő 10:19
X Törölt felhasználó (94621)
Szervusztok! Charlotte, ne haragudj de most nem válaszolok a kérdéseidre sok a munka, ráadásul itt minden repül.
Kellemes hetet kívánok mindenkinek.
#10372   2007. 08. 13. hétfő 01:05
fúh, nekem nagyon fura álmom volt...
kevésre emlékszek belőle, de tudom, hogy volt olyan jelenet, hogy hárman bicikliztünk (egy biciklin) haza, és elgázoltunk egy ember, akinek a feje valahogy megakadt a kalapomban, ami a hónom alatt volt, de csak akkor vettem észre, hogy egy levált fej van a kalapomban, mikor nem tudtam rendesen felvenni. Olyankor kiesett a fej, és elgurult, de féltem, hogy a véres csimbókok közt talának egy-egy hajszálat is tőlem, ami a kalapomból ragadt át, és beazonosítanak gyilkosként.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 11. szombat 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 07:56
Szia Tom! Neked is jó reggelt!
Láttam a topicot, ez beteges!
Amúgy ma egészen jól aludtam, és többet is ,mint szoktam, szerencsére! Most nem álmodtam! wink De szoktam vadakat álmodni! hehe
#10371   2007. 08. 13. hétfő 01:00
Hidd el, a Gyűrűk ura, egy "minőségi dolog", csak elvész a mai napok orkos-elfes fasságaiban. Akkoriban mikor íródott, még talán nem folyt a csapból is az idegbeteg fantasy-világ.

A Harry Potter sem rossz, csak túl nagy a felhajtás körülötte... azokat akik ott ülnek hajnalban a bolt ajtajában a kiadás napján, én is is nyugodt szívvel lőném tarkóba.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 10. péntek 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 10. péntek 09:37
ezeket ceretem!

ezeket 1000*, mint eccer koptert, vagy gyűrűk urát.
#10370   2007. 08. 13. hétfő 00:50
Persze hogy kaptál.
Legaljasabb és undorítóbb dolog, ha megcsalnak valakit.
Ha valami nem műkszik, akkor meg kell mondani, és bontani a vonalat, nem pedig össze-vissza félre.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 10. péntek 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 10. péntek 09:04
Szia Charlotte! Igen, volt már olyan eset, hogy én azt mondtam, hogy abban nincs semmi rossz, ha valaki megcsalja a párját, és még mellé bedobtam, hogy ilyen az élet, mindenki úgy kezeli a helyzetet, ahogy neki megfelel, nekem semmi közöm nincs hozzá, még érintett sem vagyok az ügyben, igy nem érdekel! Nahát mondhatom, hogy kaptam is aztán! Forditva még nem volt! Nekem is volt egynéhány botrányom, de arról most inkább nem beszélnék! vigyor5
#10369   2007. 08. 13. hétfő 00:46
így, hogy még a végén odafűzted, hogy ne hergeljem, már igenis idegesít!
Hogy jövök én a témához, és mit nyugtatgatsz, mikor nem is vagyok ideges?
He?
Heeee?
HEEEEEE?!

Mellesleg én tartottam egyszer botrányosnak, hogy egy barátnőm könyékig el akart tűnni a gatyámban egy teázó közepén, aztán ő jött nekem, hogy "hát ő ilyet még nem látott, hogy pasi vissztautasítsa..."
anyád
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 10. péntek 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 10. péntek 09:00
Jó reggelt!

Mára az alábbi témát találtam ki: SZEXBOTRÁNY
(jelenlegi politikusokét hagyjuk)

Mi/Ki(k) jut eszetekbe először erről a szóról?

Volt már olyan, hogy egy esetet sokan botrányosnak tartottak, de ti nem? És fordítva?

(Wilika, ne hergeld fel magad nagyon a kérdésen!)

kerdes
#10368   2007. 08. 13. hétfő 00:40
1) Mit tagadtatok meg magatoktól legutóbb? Miért?
Foggalmam sincs, nem rémlik ilyesmi.

2) Miért sírtatok legutoljára?
Szinte idejét se tudom már, pedig volt, hogy nagyon akartam. Talán körülbelül 3 éve, mikor a kutyánkat el kellett altatni. Illetve nagyapám temetésén.

3) Mihez lenne most leginkább kedvetek?
Már nagyon várom a gólyatábort, de barátaimmal is szívesen ízlelgetném az új vízipipadohányaimat.

4) Miért járnak a lányok kettesével a vécére szórakozóhelyen?
Nem csak szórakozóhelyeken, ez mindenütt így van, de mi fiúk is szoktuk. Ez amolyan csapatszellem lehet.

5) Mi volt a leghosszabb idő, amit szingliként éltetek (nyilván az első szerelem lezajlása óta)?
Azannya, ilyenen még nem is gondolkodtam. Talán 10 hónap... ajha, ezt én sem gondoltam volna... (de én nem voltam se yuppi, szingli meg pláne nem, egyszerűen nem volt senkim :P )

6) Mi jut eszetekbe erről a képről?
1. Jajamá...
2. Egy-két balta még elfért volna a képen. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 12. vasárnap 00:16
Kérdések (csak hogy a vasárnapotokat is elrontsam hehe )

1) Mit tagadtatok meg magatoktól legutóbb? Miért?

2) Miért sírtatok legutoljára?

3) Mihez lenne most leginkább kedvetek?

4) Miért járnak a lányok kettesével a vécére szórakozóhelyen?

5) Mi volt a leghosszabb idő, amit szingliként éltetek (nyilván az első szerelem lezajlása óta)?

6) Mi jut eszetekbe erről a képről?

... 1917 1918 1919 1920 1921 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!