erre már te is elökerülsz!mi?pont mikor már nekem mennem kell.
de milyen szex? na jó elárulom.
Hát Jó SZEX.
no üdv néktek,lépnem kell
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:45
de milyen szex? na jó elárulom.
Hát Jó SZEX.
no üdv néktek,lépnem kell

Törölt felhasználó (21812)
Admin

SZEX!
Üdv mindenkinek a fedélzeten!
Kicsit el voltam havazva a hétvégén (na meg egy legénybúcsú is rásegített
), így aztán most nézelődök, mi is történt a hétvégén...
Kicsit el voltam havazva a hétvégén (na meg egy legénybúcsú is rásegített

Szép napot!
- a szgép előtt? melótól függ... napi 4-8 + itthon 1-1,5 óra...
- sétálással szabad levegőn? hetente 3-4x egy-egy órákat...
- felesleges hülyeségekkel? (és mik voltak ezek?) változó... most a legutóbbi: 1,5 óra kocsimosás, eső előtt 4 órával...
- barátokkal való kapcsolattartással (telefon, e-mail, találkozás)? ha naponta nem is sikerül találkozunk, azért egy hogy vagyos napi 10-15 perces telefon, v. sms váltás van...
- emlékezéssel, múltról álmodozással? múltról felesleges...
- a jövő tervezésével? alkalmi... van úgy h. eszembe sem jut mi lesz holnapután... de most a felújítás kapcsán azért a napi 1-2 óra kijutott...és ez most sűrűsödni is fog...bár ember tervez isten végez...
- apró dolgoknak örüléssel? hááát méretfüggő

- a szgép előtt? melótól függ... napi 4-8 + itthon 1-1,5 óra...
- sétálással szabad levegőn? hetente 3-4x egy-egy órákat...
- felesleges hülyeségekkel? (és mik voltak ezek?) változó... most a legutóbbi: 1,5 óra kocsimosás, eső előtt 4 órával...
- barátokkal való kapcsolattartással (telefon, e-mail, találkozás)? ha naponta nem is sikerül találkozunk, azért egy hogy vagyos napi 10-15 perces telefon, v. sms váltás van...
- emlékezéssel, múltról álmodozással? múltról felesleges...
- a jövő tervezésével? alkalmi... van úgy h. eszembe sem jut mi lesz holnapután... de most a felújítás kapcsán azért a napi 1-2 óra kijutott...és ez most sűrűsödni is fog...bár ember tervez isten végez...
- apró dolgoknak örüléssel? hááát méretfüggő

SZEX!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:28

aha a surlódási pont!
ami egyértelmü.
egyépként erre gonoltam.Megértés,szeretet és és??
Na mondjatok még

Na mondjatok még
Ezt így nehéz, mert ami a jó kapcsolathoz kell, az a felsoroltak elegye! Hogy a kémiánál maradjunk!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)

zelli!??? a legfontosabb,??
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:33
A fizikai súrlódással, és a kémiai tényezőkkel nem is volt gond!
Folytatom a felsorolásod.....bizalom, őszinteség, kompromisszumkészség, stb.....

Folytatom a felsorolásod.....bizalom, őszinteség, kompromisszumkészség, stb.....

Folytatom a felsorolásod.....bizalom, őszinteség, kompromisszumkészség, stb..... (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

aha a surlódási pont!
ami egyértelmü.
Na mondjatok még

Na mondjatok még
aha a surlódási pont!
ami egyértelmü.
Na mondjatok még (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:15

Na mondjatok még (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Rózsajány, Szia Nyú, Szia Gyuri!
Az első férjem diplomás, a második szakmunkás, mert imádja a szakmáját.(Állítom, okosabb a tanársegéd voltomnál!) Egyik kapcsolatban sem a végzettség volt a súrlódási pont!
Az első férjem diplomás, a második szakmunkás, mert imádja a szakmáját.(Állítom, okosabb a tanársegéd voltomnál!) Egyik kapcsolatban sem a végzettség volt a súrlódási pont!

Akkor az új neved tán "gyalogkakukk"?
Bip, bip.....
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:18

Bip, bip.....

Én tüztem...bip-bip...
Mindenki wigyázzon magára és towábbi szép napot...wwrrrrzzzzzz

Csak véletlen,bekavartam magam.
Már kértem,hogy kettőt töröljenek. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Már kértem,hogy kettőt töröljenek. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tüztem...bip-bip...

Szia Rózsajány, Szia Nyú, Szia Gyuri!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:04

tudod te Rozi,hogy értem.
A végzettségnek sztm.semmi köze a párkapcsolathoz.
Habár valahol olvastam,a nők jobban elfogadják azt,hogy párjuk alacsonyabb iskolai végzettségü.
A magasabb végzettségü férfiak nem kezelik párjukat egyenranguként.
Ott viszont mükszik a kémia
Habár valahol olvastam,a nők jobban elfogadják azt,hogy párjuk alacsonyabb iskolai végzettségü.

Szia New!
Nm értem a Katarinás képeket?? Felwilágosítól??
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:04
Nm értem a Katarinás képeket?? Felwilágosítól??

(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 13:42

Te nyúúúú! Nem vagyok én atomfizikus! Világéletemben útáltam a fizikát...

Az a legzawaróbb különbség ha cekcuálisan teljesen máskép gondolkodunk...wagy ha ha megsértődik és nm beszél...attól falramászon rögwest
és ki tunnék tárazni rajta... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 12. vasárnap 23:00
és ki tunnék tárazni rajta... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Kérdés:
Mi az a különbözőség, ami a leginkább zavaró számotokra?
Ilyenre gondolok, hogy az egyik fél dohányzik, a másik nem.

Sziasztok!
Bejugrok majd rohan towább...lehet newet wáltoztatok...mondjuk rohanra...pfff
Mennyi időt töltöttem:
1.nm számoltam...mennyit lógtam a gép elött...
2.sétálás nm wót a héten...idő hiány...
3.felesleges hüleség sem wót a héten..
4.barátokkal folyamatos a kapcs.tartás...tela...sms...skype...mail...
5.erre sem wót idő a héten...(múltról)
6.a jöwőm folyamatosan terwzem és szerwezem...ezzé nincs időm semmire...jóformán...
7.mostanában minden kis carnak tuok örülni...annyit pörgök...
Bejugrok majd rohan towább...lehet newet wáltoztatok...mondjuk rohanra...pfff
Mennyi időt töltöttem:
1.nm számoltam...mennyit lógtam a gép elött...
2.sétálás nm wót a héten...idő hiány...
3.felesleges hüleség sem wót a héten..
4.barátokkal folyamatos a kapcs.tartás...tela...sms...skype...mail...
5.erre sem wót idő a héten...(múltról)
6.a jöwőm folyamatosan terwzem és szerwezem...ezzé nincs időm semmire...jóformán...
7.mostanában minden kis carnak tuok örülni...annyit pörgök...
Te nyúúúú! Nem vagyok én atomfizikus! Világéletemben útáltam a fizikát...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)

De nem atomfizikus vagy?
Mer akkor nehéz lessz az életed
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 13:02

Mer akkor nehéz lessz az életed

Mondjuk engem a nézetkülönbségek jobban szoktak zavarni, mint valami külső gondja az ielltőnek! Pl. a politikai nézet, olyan emberrel nem tudnék soha együttélni, akinek más a nézete, más a felfogása, szeretem, ha az a pasi akit kinéztem magamnak hasonlit rám, gondolom belsőleg.
A dohányzás nme zavarna, mivel már hozzászoktam, a családomban mindenki dohányzik rajtam kivül! Inkább az alkoholizmus zavarna nagyon, gyűlölöm az alkoholistákat, és még azokat a pasikat sem kedvelem, akik sűrűn isznak, igyon valamennyit, de ne annyit, hogy érezhető legyen a hatása! Meg mondjuk az is idegesitene, ha nem olyan iskolai végzettsége lenne mint nekem. Legyen magasabb, de ne alacsonyabb végzettségű.

Mondjuk engem a nézetkülönbségek jobban szoktak zavarni, mint valami külső gondja az ielltőnek! Pl. a politikai nézet, olyan emberrel nem tudnék soha együttélni, akinek más a nézete, más a felfogása, szeretem, ha az a pasi akit kinéztem magamnak hasonlit rám, gondolom belsőleg.
A dohányzás nme zavarna, mivel már hozzászoktam, a családomban mindenki dohányzik rajtam kivül! Inkább az alkoholizmus zavarna nagyon, gyűlölöm az alkoholistákat, és még azokat a pasikat sem kedvelem, akik sűrűn isznak, igyon valamennyit, de ne annyit, hogy érezhető legyen a hatása! Meg mondjuk az is idegesitene, ha nem olyan iskolai végzettsége lenne mint nekem. Legyen magasabb, de ne alacsonyabb végzettségű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 12. vasárnap 23:00

Admin

Kérdés:

1.Hát a számitógép előtt elég sok időt töltök, mivel sokat dolgozom rajta, igaz, nem magamnak, hanem anyámnak, mivel nem tudja még kezelni, és hát kellenek neki a szerződésekről iródott bizonylatok blablabla...
2. Ritkán szoktam sétálni, általában futok(úszok), nem nagyon szeretem a sétálást, de a barátnőmmel szeretek, mert vele mindig érdekes...
3. Huh, hát ezt nehéz megszámolni időben...
Nem tudom, hogy mennyi időt töltök el hülyeségekkel, attól is függ, hogy kinek mi számit hülyeségnek, mert amit én csinálok, az szerintem nem hülyeség...
4. Ez nagyon sok! Naponta találkozgatok a barátokkal, elmegyünk egymáshoz, és Skypeon, MSN-en beszélgetünk! Szóval nagyon sokat vagyok/kommunikálok velük.
5. Nem nagyon szoktam álmodozni, inkább a jelenre szoktam gondolni, a múlt már elmúlt, azon már nem kell gondolkozni, esetleg a vicces dolgokra gondolok vissza és jót röhögök magamban rajtuk.
6. Nagyon ritkán gondolkozom a jövőn, csak a tanulás terén szoktam, különben nálam mindig a jelen számit, és aztán a jövő, a mondás szerinte Ember tervez, Isten végez! Szóval nem mindig jó előre tervezni sokmindent, mert aztán majd még elbukunk!
7. Én mindennek tudok örülni, apró dolgoknak is, jóformán mindennap örülök a kis dolgoknak, amik szinte lényegtelenek, más sikerének is csak örülni tudok, nem pedig irigykedni, sosem szoktam másra irigykedni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 12. vasárnap 23:04

2. Ritkán szoktam sétálni, általában futok(úszok), nem nagyon szeretem a sétálást, de a barátnőmmel szeretek, mert vele mindig érdekes...

3. Huh, hát ezt nehéz megszámolni időben...

4. Ez nagyon sok! Naponta találkozgatok a barátokkal, elmegyünk egymáshoz, és Skypeon, MSN-en beszélgetünk! Szóval nagyon sokat vagyok/kommunikálok velük.

5. Nem nagyon szoktam álmodozni, inkább a jelenre szoktam gondolni, a múlt már elmúlt, azon már nem kell gondolkozni, esetleg a vicces dolgokra gondolok vissza és jót röhögök magamban rajtuk.

6. Nagyon ritkán gondolkozom a jövőn, csak a tanulás terén szoktam, különben nálam mindig a jelen számit, és aztán a jövő, a mondás szerinte Ember tervez, Isten végez! Szóval nem mindig jó előre tervezni sokmindent, mert aztán majd még elbukunk!
7. Én mindennek tudok örülni, apró dolgoknak is, jóformán mindennap örülök a kis dolgoknak, amik szinte lényegtelenek, más sikerének is csak örülni tudok, nem pedig irigykedni, sosem szoktam másra irigykedni!

Admin

A héten mennyi időt töltöttetek körülbelül:
- a számítógép előtt?
- sétálással szabad levegőn?
- felesleges hülyeségekkel? (és mik voltak ezek?)
- barátokkal való kapcsolattartással (telefon, e-mail, találkozás)?
- emlékezéssel, múltról álmodozással?
- a jövő tervezésével?
- apró dolgoknak örüléssel?
- a számítógép előtt?
- sétálással szabad levegőn?
- felesleges hülyeségekkel? (és mik voltak ezek?)
- barátokkal való kapcsolattartással (telefon, e-mail, találkozás)?
- emlékezéssel, múltról álmodozással?
- a jövő tervezésével?
- apró dolgoknak örüléssel?