Sziasztok!
Én mindig termékeny akarok maradni....
A süketséget wálasztanám...pfff...most is néha alkalmi süket waok...
...mondjuk az eléggé zawarna ha nm hallanám a párom nyögéseit,sikolyát...néha meg kimondottan élwezném,hod süki waok...höhöhö
Rózsajány:-remélem jóóól kinyal majd az új szomszéd fiú!!!
Én mindig termékeny akarok maradni....

A süketséget wálasztanám...pfff...most is néha alkalmi süket waok...

Rózsajány:-remélem jóóól kinyal majd az új szomszéd fiú!!!

Hát, saruhoz sajna nem értek, de anyám konyhai robotgépének már feltérképeztem a betegségét, a javítás, még várat magára. Még spéci csavarhúzót is reszeltem hozzá, mert volt benne egy ilyen kacifántos csavar, hogy csak műhelyben lehessen felbontani...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 14. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 15:11

cipész.
olcsóbb új lábbelit vásározni, mintsem javittatni.
elszakadt a sarum!!! és a cipész szabadságon volt két hétig, és visszajött, és kiirta az ajtajára, hogy: betegség miatt zárva, és rohadt mérges vagyok! willy!!! elszakadt a sarum!!! :( sir-sir-sir :(

Szia eros007, ritkán jössz a nappaliba. De jót nevettem, hogy az emberek mennyire nem figyelnek. Egy új topicot nyított egy akárki /mmePrune rögtön le is apacsolta/ és az a címe, hogy:
" Miskolci fiúk lányokat,párokat kertesnek! " na wazze kertészeket keresnek Miskolcon.
Ennyire nem figyelnek még arra sem, hogy mit írnak.
" Miskolci fiúk lányokat,párokat kertesnek! " na wazze kertészeket keresnek Miskolcon.
Ennyire nem figyelnek még arra sem, hogy mit írnak.
Végre egy közös zenei pont
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 19:03

hello, mindenki! volt egy igencsak szexcentrikus hétvégém, az alant lévő zeneszám elég sokszor szólt.
kapjatok kedvet ti is.
(surdi és többiek!, kérlek, ne munka közben!)
zeeeneee...
basszus, nem birom elfelejteni ezt a számot! vagy a "kefeérzést"?
asszem, a következő alkalommal magam mellé kötözöm, bármikor rendelkezésemre álljon.

zeeeneee...
basszus, nem birom elfelejteni ezt a számot! vagy a "kefeérzést"?

Vazi nekem is lenne egy-két címem akiket el kéne takarítani.....
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 08. 14. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 15:27

oké rendel csillagrombolo megadod a cipész üzlet kordinátáját
gerjesztik az ion ágyut

gerjesztik az ion ágyut

oké rendel csillagrombolo megadod a cipész üzlet kordinátáját
gerjesztik az ion ágyut
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 14. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 15:11

gerjesztik az ion ágyut

cipész.
elszakadt a sarum!!! és a cipész szabadságon volt két hétig, és visszajött, és kiirta az ajtajára, hogy: betegség miatt zárva, és rohadt mérges vagyok! willy!!! elszakadt a sarum!!! :( sir-sir-sir :(

cipész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:04

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Tudtok olyan foglalkozásokat mondani, amelyek 30-40 éven belül kihalnak, mert nem lesz rájuk szükség?

van egy barátnőm...együtt jár egy pasival, és szerintem tutira imádják egymást...a pasi azt mondta, hogy legyen a felesége...szerintetek mekkora jelentősége van ennek? fontos a házasság egy kapcsolatban? mennyire komoly egy férfi esetében a lánykérés? (nyilván komoly, de ott belül a lelkében)
én akkor sem akarnék siket lenni, sem vak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 14:22
Admin

Láttam egyszer egy dokumentumfilmet, egy nőnek az a furcsa betegsége volt, hogy a bőrén nem voltak érzékelő receptorok. Mivel nem érezte, hogy valami hideg vagy meleg, durva égési sérülések voltak a kezén (asszem nem is volt egyetlen utolsó ujjperce, mert le kellett amputálni).
És tapintás nélkül nincs szex. A tapintás hiánya nem csak az ujjadra érvényes, hanem az egész testedre. Nem érzed a csókolózáskor a másik száját, nem érzed a simogatását...
És tapintás nélkül nincs szex. A tapintás hiánya nem csak az ujjadra érvényes, hanem az egész testedre. Nem érzed a csókolózáskor a másik száját, nem érzed a simogatását...
És mekkora esélyét látod, hogy beteljesüljön ez a kapcsolat?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:48

Bárcsak kinyalna az új szomszédfiú!
De jó, hogy ideköltözött a szomszédságba ez a fiú!
Miért nem dug már meg?

Miért nem dug már meg?

Láttam egyszer egy dokumentumfilmet, egy nőnek az a furcsa betegsége volt, hogy a bőrén nem voltak érzékelő receptorok. Mivel nem érezte, hogy valami hideg vagy meleg, durva égési sérülések voltak a kezén (asszem nem is volt egyetlen utolsó ujjperce, mert le kellett amputálni).
És tapintás nélkül nincs szex. A tapintás hiánya nem csak az ujjadra érvényes, hanem az egész testedre. Nem érzed a csókolózáskor a másik száját, nem érzed a simogatását... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:56
És tapintás nélkül nincs szex. A tapintás hiánya nem csak az ujjadra érvényes, hanem az egész testedre. Nem érzed a csókolózáskor a másik száját, nem érzed a simogatását... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)

már akkor is vita volt ebből...miért nem akartok lemondani a tapintásról? ha a 3 közül mindenképpen választani kellene, akkor én bizony a tapintás hiányát választanám
már akkor is vita volt ebből...miért nem akartok lemondani a tapintásról? ha a 3 közül mindenképpen választani kellene, akkor én bizony a tapintás hiányát választanám
Bárcsak kinyalna az új szomszédfiú!
Miért nem dug már meg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 12:39

Miért nem dug már meg?

Admin

Fejezzétek be a következő mondatokat:
1) Bárcsak...
2) De jó, hogy...
3) Miért... ?
1) Bárcsak...
2) De jó, hogy...
3) Miért... ?

Inkább a látás lenne, mivel tudjuk, hogy a vak embereknek a hallása megerősödik miután megvakulnak! A tapintásról semmiképp sem mondanék le!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 12:35

Admin

No, akkor te - meg aki még nem válaszolt rá - megkapja egy régi kérdésemet:
Ha a következő érzékek közül az egyikről le kellene mondanod, melyik lenne az? Miért?
- látás
- hallás
- tapintás
Ha a következő érzékek közül az egyikről le kellene mondanod, melyik lenne az? Miért?
- látás
- hallás
- tapintás

A csoda az lenne, ha ezentúl a csupasz punci topicba tennél százával képeket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:33

Törölt felhasználó (94621)

Hehehe, akkor még a "szőrös punci képek" topicot nem is láttad, vannak még csodák..

Hehehe, akkor még a "szőrös punci képek" topicot nem is láttad, vannak még csodák..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:27

Admin

Feltűnően sok képet raksz fel a cumizás topicba, nekem az lett gyanús...

Feltűnően sok képet raksz fel a cumizás topicba, nekem az lett gyanús...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:18

Megint rátapintottál kedves Charlotte, de igen, sőt, nem akarom ragozni.......
De kurva jó kedvem van...
De kurva jó kedvem van...
Kérdésedre a válasz: zongorahangoló, mert előbb-utóbb úgyis agyoncsapják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:04

Admin

Tudtok olyan foglalkozásokat mondani, amelyek 30-40 éven belül kihalnak, mert nem lesz rájuk szükség?

Megint rátapintottál kedves Charlotte, de igen, sőt, nem akarom ragozni.......
De kurva jó kedvem van... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:14
De kurva jó kedvem van... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jaja, van olyan szemüvegem, hogy ha felveszem, látom az emberek belső szerveit, meg a gondolataikat, érzelmeiket.
Te, Hipp, és akkor te most nem vagy nagy bajban?

Te, Hipp, és akkor te most nem vagy nagy bajban?
Jaja, van olyan szemüvegem, hogy ha felveszem, látom az emberek belső szerveit, meg a gondolataikat, érzelmeiket.
Te, Hipp, és akkor te most nem vagy nagy bajban? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:08

Te, Hipp, és akkor te most nem vagy nagy bajban? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Nafene de gyorsan megjelent a két admin naccsága, tudtam, hogy megütközik a nép rajta, aztán jön a kivesézés. Hehe mozog a fantázia, de nem mondok semmit, mert nem akarok célpont lenni.
Csak annyit, hogy kit érdekel a lakásfelújítás, egyszer majd csak elkészül. A többit meg nem árulom el, Charlotte beletaláltál a kérdéseiddel. Sztm te belelátsz az emberekbe....
Csak annyit, hogy kit érdekel a lakásfelújítás, egyszer majd csak elkészül. A többit meg nem árulom el, Charlotte beletaláltál a kérdéseiddel. Sztm te belelátsz az emberekbe....