vevő vok! amugy eladó
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:54

Szépjóestét! Hát, ha megerőltetem magam, akkor még lehet egy kis nyali-fali a dologból...
Vagy még több is! De a méretben már szinte biztos vagyok, hogy nem kicsi...
De kinoz a csávó, péntek éjjel egy buliban táncoltam vele, és dörzsölgettem a fenekem a farkához, aztán azt súgta a fülembe, hogy, idézem: " Van egy olyan érzésem, hogy te még beleülsz ebbe! " Éreztem, bizony, hogy ágaskodik...
És tetszett az az érzés, szeretem, ha irányithatom a pasikat a farkuknál fogva...

én+ soha nem szeretnék megöregeni vesszen inkább a nyugdij
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:48

Igazából akkorra szeretnék már nm dolgozni...élwezni a nyugdíjam stb....

Szépjóestét! Hát, ha megerőltetem magam, akkor még lehet egy kis nyali-fali a dologból...
Vagy még több is! De a méretben már szinte biztos vagyok, hogy nem kicsi...
De kinoz a csávó, péntek éjjel egy buliban táncoltam vele, és dörzsölgettem a fenekem a farkához, aztán azt súgta a fülembe, hogy, idézem: " Van egy olyan érzésem, hogy te még beleülsz ebbe! " Éreztem, bizony, hogy ágaskodik...
És tetszett az az érzés, szeretem, ha irányithatom a pasikat a farkuknál fogva...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 14:22

Törölt felhasználó (21812)
Admin

És mekkora esélyét látod, hogy beteljesüljön ez a kapcsolat?
Igazából akkorra szeretnék már nm dolgozni...élwezni a nyugdíjam stb....
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)

most dolgozni akarsz vagy nem, sajna már most is itt tarunk
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Én olyan nm akarok lenni...megkergetnének a kutyák...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)

ájál át gázszámlásnak,az akkor is lessz,tuti
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 14. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 22:38

Fűtés...wíz...csatorna lesz...így én nm nagyon félni,hogy lenni munka nélkül...40 éw múlwa...
A gázba nm lenni biztos...bááár...a biogáz...mondjuk a tehenészetből...

A gázba nm lenni biztos...bááár...a biogáz...mondjuk a tehenészetből...

Most nézegettem én is,hüje egy topic
(attól meg bocsánatot kérek ki szereti
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:34
(attól meg bocsánatot kérek ki szereti

hoztam egy képet a cfnm-ből
szerintem ez a pasi borzalmasan néz ki...nem akaroooooooooook sose ilyen nagyon csupasz pasit...le a csupasz pasikkal! éljenek a szőrös farkak!!!

hoztam egy képet a cfnm-ből
szerintem ez a pasi borzalmasan néz ki...nem akaroooooooooook sose ilyen nagyon csupasz pasit...le a csupasz pasikkal! éljenek a szőrös farkak!!!

Én a Te bugyidat wenném meg...és a korbácsodat...
Charlott melltartóit + a harisnyatartóit...
Legutolsó sorozat a Hősök wolt...annak minden részét néztem... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:26

Charlott melltartóit + a harisnyatartóit...

Legutolsó sorozat a Hősök wolt...annak minden részét néztem... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)

jah...az hát...az ó-combú bige az újságíró...és samantha nem vén, csak már nem annyira fiatal...
te mit szoktál nézni? hozé-armandóékat vagy mit??
egyébként ma hallottam, hogy elárverezik diana ruháit, és a befolyt összeget jótékony célra ajánlják fel...ti melyik híres embernek milyen tulajdonát vennétek meg szívesen?
egyébként ma hallottam, hogy elárverezik diana ruháit, és a befolyt összeget jótékony célra ajánlják fel...ti melyik híres embernek milyen tulajdonát vennétek meg szívesen?
Egyetértek. Én is szeretem a sorozatot. És én is Samanthát bírom. Ki mást?
A Charlotte-tól kiver a frász. Hehe. De komolyan... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:15

A Charlotte-tól kiver a frász. Hehe. De komolyan... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)

nem is trééé...nagyon élvezetes tud lenni...főleg samantha, aki minden helyzetben képes szopni
de sarah jessica parkernek ó-combjai vannak

jah...az hát...az ó-combú bige az újságíró...és samantha nem vén, csak már nem annyira fiatal...
egyébként ma hallottam, hogy elárverezik diana ruháit, és a befolyt összeget jótékony célra ajánlják fel...ti melyik híres embernek milyen tulajdonát vennétek meg szívesen? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:20
egyébként ma hallottam, hogy elárverezik diana ruháit, és a befolyt összeget jótékony célra ajánlják fel...ti melyik híres embernek milyen tulajdonát vennétek meg szívesen? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Szamanta egy wén qwa...brrr...melyik az a sarahízé toll márka???
Ő az újságírónő?
Ő az újságírónő?
Szamanta egy wén qwa...brrr...melyik az a sarahízé toll márka???
Ő az újságírónő? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:15
Ő az újságírónő? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)

nem is trééé...nagyon élvezetes tud lenni...főleg samantha, aki minden helyzetben képes szopni

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:13

Te ilyen tréé sorozatokat nézel...höh...höhö..höhöhöhö...pfff...hahaha...ezt nm hicem el...

Te ilyen tréé sorozatokat nézel...höh...höhö..höhöhöhö...pfff...hahaha...ezt nm hicem el...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:04

most megy a tvben a szex és new york...miért nem szól valaki sarah jessica parkernek, hogy ó-combjai vannak??
és ne vegyen fel mini szoknyát

aj-jajjj, katicik effektus!
magadban beszélsz!
segíthetek?...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
magadban beszélsz!
segíthetek?...

menj a dühöngőbe...hülye picsa
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:04

most megy a tvben a szex és new york...miért nem szól valaki sarah jessica parkernek, hogy ó-combjai vannak??

Jah...+ a cybernők...weszek is majd magamnak kettőt..nm..hármat,hogy a kukoricát hántsa...
Nekik a fejük sem fog fájni...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 22:56

Nekik a fejük sem fog fájni...

talán a fonó...és a tengerihántás...meg a közös éneklések

talán a fonó...és a tengerihántás...meg a közös éneklések
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 14. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 22:52

Azon agyaltam milyen régóta wannak jelen a tehenek az emberek életében?! Szerintem 40 éw múlwa is itt lesznek...de wajon mi fogja felwáltani a monitort a billentyűzetet...az egeret???