Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1910 1911 1912 1913 1914 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10529   2007. 08. 15. szerda 14:48
MmePrune MmePrune VIP Admin
most volt nyáron a fészkes fenevadak john cleese-zel smile és van ugye a hal neve wanda smile de ezek nem sorozatok
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:40
De ugye ezt nem Waczak Szállóról irtad ?
Mert az egy egészen másik történet. Jhon Clees-el a főszerepben, aki a Monthy Python oszlopos tagja volt. wave
#10528   2007. 08. 15. szerda 14:47
nem-nem...ejnye jenó...nem figyelsz...térdelj le!

még az előző hszben írtam, hogy a kúriából hotelt akarnak csinálni, erre írta charlotte, hogy nem ismeri a hotelost, erre idéztem egy rész a memóriámból smile
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:40
Mert az egy egészen másik történet. Jhon Clees-el a főszerepben, aki a Monthy Python oszlopos tagja volt. wave
#10527   2007. 08. 15. szerda 14:40
Jenó Jenó
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 15. szerda 14:36
mrs slowcomb (?) bekocsizik a városba, és a nagy sebbességnél, amit a lovakból ki lehet hajtani, kilátszik a fehérneműje...meg van benne egy kicsit buzisan beszélő pasi is, aki aztán a lánnyal szűri össze a levet...nem állt sok részből a sorozat, talán 6 db 40-45 perces epizódja volt...asszem rákeresek a neten valahogyan smile imádtam benne, ahogyan teregettek...a kötél magasan volt kifeszítve, és aládúcolták egy bottal...amikor terítettek, akkor lengedték az alátámasztást, aztán megemelték a kötelet a bot segítségével...a nagynéném vidéken szerintem még ma is így tereget az udvaron smile
#10526   2007. 08. 15. szerda 14:36
mrs slowcomb (?) bekocsizik a városba, és a nagy sebbességnél, amit a lovakból ki lehet hajtani, kilátszik a fehérneműje...meg van benne egy kicsit buzisan beszélő pasi is, aki aztán a lánnyal szűri össze a levet...nem állt sok részből a sorozat, talán 6 db 40-45 perces epizódja volt...asszem rákeresek a neten valahogyan smile imádtam benne, ahogyan teregettek...a kötél magasan volt kifeszítve, és aládúcolták egy bottal...amikor terítettek, akkor lengedték az alátámasztást, aztán megemelték a kötelet a bot segítségével...a nagynéném vidéken szerintem még ma is így tereget az udvaron smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 08. 15. szerda 14:29
Hopp, tényleg.

Waczak szálló, Halló halló, Csengetett, mylord és a Fekete vipera!!!

Na meg a Rém rendes család.

Én sem vagyok normális nyes

A szállodás sorozatot nem ismerem.

Ja, és bevallom, hogy a Született feleségeket is néztem.
#10525   2007. 08. 15. szerda 14:29
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Hopp, tényleg.

Waczak szálló, Halló halló, Csengetett, mylord és a Fekete vipera!!!

Na meg a Rém rendes család.

Én sem vagyok normális nyes

A szállodás sorozatot nem ismerem.

Ja, és bevallom, hogy a Született feleségeket is néztem.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 15. szerda 14:22
moncynak: köszi a fagyit smile tényleg imádom...egyébként a múltkor olvastam, hogy a hideg ételek gyomorban történő felmelegítésével (az emészthetőség miatt szükséges) a szervezet 60-valahány kalóriát éget el..vagyis a fagyi nem is hízlal annyira hehe
és diana tényleg NŐ volt szomoru1
a szexes kérdésre adott válasz: még sose szexeltem udvariasságból, és velem sem szexeltek udvariasságból

amit én magamnak szeretnék tudni: axl w. rose boxeralsója vagy marlene dietrich egyik magasszárú cipője smile

sorozatokról: általában a mókásakat nézem, mint például a Cheers-et annak idején, vagy a M.A.S.H.-t (kiadtak 3 dvd-t belőle, nem tudom hány rész van rajta, és 6e Ft...sajna)...aztán a Will és Grace...'97 környékén a gyes alatt függően néztem "A farm, ahol élünk"-et smile smile smile
akkor nézek sorozatot, ha megtetszenek a karakterek, és azért, mert egy tetszetős karakterrel mindig új és újabb érdekes dolgok történnek smile
jah...a NAGY KEDVENC: csengetett, mylord smile
volt egy másik sorozat, asszem ugyanezen szerzőktől, sem a magyar, sem az angol címe nem jut eszembe(mintha benne lett volna a flavour szó)...kb. 6, egy üzletben dolgozó ember megörököl(?) egy angol vidéki kúriát, amiből hotelt akarnak csinálni...ott lakik egy gazda, meg a lánya, disznókat, meg állatokat tartanak...a lány magyar hangja kökényessy ági volt, és apusnak hívta a papát, ha jól emlékszem...ismeri valaki?
jah..és meg kell említenem a waczak szállót smile
és a hallo, hallo-t
ezek mind idétlen sorozatok, amin vihorászni lehet...szóval én ezeket szeretem...tuti nem vagyok normális smile
#10524   2007. 08. 15. szerda 14:29
zelli zelli
Helyesen Sao Paolo. De imádom Perut,Cuscót,stb..... wink
Igen bejött Ted Danson, Bruce a "Simlis és szendében", A Taxi Vito-val, A kisebbik Döglesz! Most a "Dumagép"! finom
Ja és udvariasságból nem szexelek! wink
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:07
Engem a dél-amerikai sorozatokban, nem a sztory fog meg, mert az bíz oltári gyenge, hanem a táj, az életmód. Így lett a mániám Dél-amerika, főként Brasilia, Manaus, Minas, Sao Polo,stb. Évek óta arról álmodom, hogy egszer elmegyek arra a tájra, de nem turistaúton, hanem hosszabb időre, magánúton!
wink
#10523   2007. 08. 15. szerda 14:22
moncynak: köszi a fagyit smile tényleg imádom...egyébként a múltkor olvastam, hogy a hideg ételek gyomorban történő felmelegítésével (az emészthetőség miatt szükséges) a szervezet 60-valahány kalóriát éget el..vagyis a fagyi nem is hízlal annyira hehe
és diana tényleg NŐ volt szomoru1
a szexes kérdésre adott válasz: még sose szexeltem udvariasságból, és velem sem szexeltek udvariasságból

amit én magamnak szeretnék tudni: axl w. rose boxeralsója vagy marlene dietrich egyik magasszárú cipője smile

sorozatokról: általában a mókásakat nézem, mint például a Cheers-et annak idején, vagy a M.A.S.H.-t (kiadtak 3 dvd-t belőle, nem tudom hány rész van rajta, és 6e Ft...sajna)...aztán a Will és Grace...'97 környékén a gyes alatt függően néztem "A farm, ahol élünk"-et smile smile smile
akkor nézek sorozatot, ha megtetszenek a karakterek, és azért, mert egy tetszetős karakterrel mindig új és újabb érdekes dolgok történnek smile
jah...a NAGY KEDVENC: csengetett, mylord smile
volt egy másik sorozat, asszem ugyanezen szerzőktől, sem a magyar, sem az angol címe nem jut eszembe(mintha benne lett volna a flavour szó)...kb. 6, egy üzletben dolgozó ember megörököl(?) egy angol vidéki kúriát, amiből hotelt akarnak csinálni...ott lakik egy gazda, meg a lánya, disznókat, meg állatokat tartanak...a lány magyar hangja kökényessy ági volt, és apusnak hívta a papát, ha jól emlékszem...ismeri valaki?
jah..és meg kell említenem a waczak szállót smile
és a hallo, hallo-t
ezek mind idétlen sorozatok, amin vihorászni lehet...szóval én ezeket szeretem...tuti nem vagyok normális smile
#10522   2007. 08. 15. szerda 14:16
Én pl. néztem a Szex és NY-ot, mert jók voltak a sztorik, tetszettek a hülye helyzetek és Sam ribanc karaktere iszonyú szimpatikus.

Néztem egyszer a Paula és Paulinát, oltári gagyi brazil (vagy milyen) sorozat, és azért néztük, hogy halálra röhögjük magunkat.

Egy időben néztem az X-aktákat is, leginkább az érdekelt, hogy Mulder megdugja-e Scullyt nyes

Aztán néztem a mi is volt a címe ennek a nemrégen vetített sorozatnak, ahol vízben volt valami furcsaság. Ja igen, Rejtélyek városa. Azt azért néztem, mert érdekelt, hogy mi lesz a vége. De aztán olyan szar lett a vége, hogy nagyot csalódtam.

Néztem a Twin Peakset is. Az úgy egy az egyben jó volt.

Néztem egy időben a Lois és Clarkot. Ugyanazért, amiért az X-aktákat nyes

Néztem a Szomszédokat is. Akkoriban szerettem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:00
Asszonyság? Ez tök úgy hangzik, mint az Isaurából a dagadt néger szakácsnő megszólítása. Hihi
Te talán nem is tudod, ki az Isaura.

Na, ha már tegnap előkerültek a sorozatok, és kiderült, hogy azért nézünk sorozatokat, válaszoljatok a következő kérdésre (ha van kedvetek):

Miért néztek egy adott sorozatot? Mi fog meg benne?

kerdes
#10521   2007. 08. 15. szerda 14:16
X Törölt felhasználó (94621)
Ezeket a nyálas sorozatokat nagyon nem szeretem, egyáltalán nem tud lekötni. Ha már tv-zek ami nálam ritka, akkor a Spektrumot, vagy National Geograficot nézem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:00
Asszonyság? Ez tök úgy hangzik, mint az Isaurából a dagadt néger szakácsnő megszólítása. Hihi

Na, ha már tegnap előkerültek a sorozatok, és kiderült, hogy azért nézünk sorozatokat, válaszoljatok a következő kérdésre (ha van kedvetek):

kerdes
#10520   2007. 08. 15. szerda 14:07
zelli zelli
Engem a dél-amerikai sorozatokban, nem a sztory fog meg, mert az bíz oltári gyenge, hanem a táj, az életmód. Így lett a mániám Dél-amerika, főként Brasilia, Manaus, Minas, Sao Polo,stb. Évek óta arról álmodom, hogy egszer elmegyek arra a tájra, de nem turistaúton, hanem hosszabb időre, magánúton!
wink
#10519   2007. 08. 15. szerda 14:00

kerdes
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 15. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 13:11
Sziasztok! Én is befutottam mostmár! És ugyan mi az első dolgom, minthogy válaszoljak dárga Sárlot asszonyság kérdéseire... nyes Na szóval: a tanár-diák szexet nem itélem el, sőt... nyes nyes nyes Mivel én is voltam már hasonló helyzetben...Hmmm, orvos-beteg, szex az még elfogadható, de az állandó viszony, hát... smile Zenész-rajongó: halálos bénaság, csak kihasználná a rajongót az illető zenész, szerintem nagyon beteg az a lány/fiú aki képes viszonyt kezdeni egy idegennel.
Főnök-beosztott: Hát ha érdekből megy az egész, akkor az nagyon gáz. duma
Filmrendező-szinésznő: áááááááááááá, ha a szinésznő nagyobb sikert szeretne, akkor rááll az ilyesmire. Sajnos. gonosz3
#10518   2007. 08. 15. szerda 13:11
Rosemary Rosemary
Sziasztok! Én is befutottam mostmár! És ugyan mi az első dolgom, minthogy válaszoljak dárga Sárlot asszonyság kérdéseire... nyes Na szóval: a tanár-diák szexet nem itélem el, sőt... nyes nyes nyes Mivel én is voltam már hasonló helyzetben...Hmmm, orvos-beteg, szex az még elfogadható, de az állandó viszony, hát... smile Zenész-rajongó: halálos bénaság, csak kihasználná a rajongót az illető zenész, szerintem nagyon beteg az a lány/fiú aki képes viszonyt kezdeni egy idegennel.
Főnök-beosztott: Hát ha érdekből megy az egész, akkor az nagyon gáz. duma
Filmrendező-szinésznő: áááááááááááá, ha a szinésznő nagyobb sikert szeretne, akkor rááll az ilyesmire. Sajnos. gonosz3
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 08:24
Az alábbi párosítások közül melyiket tudjátok elfogadni, melyiket ítélitek el?

1) Tanár - diák szerelem / szexuális kapcsolat
2) Orvos - beteg szerelem / szexuális kapcsolat
3) Zenész - rajongó szerelem / szexuális kapcsolat
4) Főnök - beosztott szerelem / szexuális kapcsolat
5) Filmrendező - színésznő szerelem / szexuális kapcsolat

(több párosítás hirtelen nem jut eszembe, mondjatok még!)

kerdes
#10517   2007. 08. 15. szerda 13:02
Már megérte a tegnapi, ha ez a büntetés érte.
nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 15. szerda 08:42
Szevasztok, szép délelőttöt!
Válasz Charlotte kérdéseire:
Szerintem is mindegyik elfogadható, tud az élet ennél különbet is produkálni.
Egy viszont kimaradt belőle:
admincsajok-hipp
meg lesztek mindketten dugva, a tegnapiért, ugye nem kell részleteznem miért???

nyes nyes

#10516   2007. 08. 15. szerda 12:59
Úgy emlékszem, hogy nem.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 15. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 09:55
Na... Nappalisok...Én meg e kérdés válaszaira lennék kíváncsi...

szexeltél csupán udvariasságból??

Én válaszom: igen...
#10515   2007. 08. 15. szerda 12:53
Jimmy Hendrix gitárpengetőjét és a péniszéről készült gipszmintát
vigyor5
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 14. kedd 23:26
jah...az hát...az ó-combú bige az újságíró...és samantha nem vén, csak már nem annyira fiatal...
te mit szoktál nézni? hozé-armandóékat vagy mit??

egyébként ma hallottam, hogy elárverezik diana ruháit, és a befolyt összeget jótékony célra ajánlják fel...ti melyik híres embernek milyen tulajdonát vennétek meg szívesen?
#10514   2007. 08. 15. szerda 11:25
X Törölt felhasználó (24620)
Jesszusom, ilyen hülyes...
basszus... asszem de.

ÚRISTEN...

Jah, mikor én még érintetlen valék (vagy nem érintettem még, vagy hogy mondják) akkor komoly egy hetes kapcsolat után, kénytelen voltam ráállni, mert az illető leány már baromira nyúzott a hátunk mögött hagyott hét közben, hogy ugyan feküdjünk már le, micsoda férfi vagyok, hogy nem döntöm második szóra a falnak...

Baromira nem akartam (vagy legalábbis erőst féltem a dologtól), szar volt, a történet többi részét, meg talán ismerik egyesek.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 15. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 09:55

#10513   2007. 08. 15. szerda 10:29
Moncy Moncy
Ja... míg el nem felejtem... Admin acconyságnak hoztam nyalni valót wink

#10512   2007. 08. 15. szerda 09:55
Moncy Moncy

#10511   2007. 08. 15. szerda 09:52
Moncy Moncy
Jaaaa okés akkor... de gondoltam a korodra... és ugyebár ama bizonyos pánikra... nyes wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 15. szerda 09:25
Áááááááááá Moncy nem tudom mire gondolsz, de nem vagyok én olyan...........

#10510   2007. 08. 15. szerda 09:25
X Törölt felhasználó (94621)
Áááááááááá Moncy nem tudom mire gondolsz, de nem vagyok én olyan...........

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 15. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 09:21
Te hipp... Tán nem kikacsingatsz? wow2

Ne bacogatásnak vedd... wink

... 1910 1911 1912 1913 1914 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!