most volt nyáron a fészkes fenevadak john cleese-zel
és van ugye a hal neve wanda
de ezek nem sorozatok
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:40

De ugye ezt nem Waczak Szállóról irtad ?
Mert az egy egészen másik történet. Jhon Clees-el a főszerepben, aki a Monthy Python oszlopos tagja volt.
Mert az egy egészen másik történet. Jhon Clees-el a főszerepben, aki a Monthy Python oszlopos tagja volt.

nem-nem...ejnye jenó...nem figyelsz...térdelj le!
még az előző hszben írtam, hogy a kúriából hotelt akarnak csinálni, erre írta charlotte, hogy nem ismeri a hotelost, erre idéztem egy rész a memóriámból
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:40
még az előző hszben írtam, hogy a kúriából hotelt akarnak csinálni, erre írta charlotte, hogy nem ismeri a hotelost, erre idéztem egy rész a memóriámból

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:36

mrs slowcomb (?) bekocsizik a városba, és a nagy sebbességnél, amit a lovakból ki lehet hajtani, kilátszik a fehérneműje...meg van benne egy kicsit buzisan beszélő pasi is, aki aztán a lánnyal szűri össze a levet...nem állt sok részből a sorozat, talán 6 db 40-45 perces epizódja volt...asszem rákeresek a neten valahogyan
imádtam benne, ahogyan teregettek...a kötél magasan volt kifeszítve, és aládúcolták egy bottal...amikor terítettek, akkor lengedték az alátámasztást, aztán megemelték a kötelet a bot segítségével...a nagynéném vidéken szerintem még ma is így tereget az udvaron

mrs slowcomb (?) bekocsizik a városba, és a nagy sebbességnél, amit a lovakból ki lehet hajtani, kilátszik a fehérneműje...meg van benne egy kicsit buzisan beszélő pasi is, aki aztán a lánnyal szűri össze a levet...nem állt sok részből a sorozat, talán 6 db 40-45 perces epizódja volt...asszem rákeresek a neten valahogyan
imádtam benne, ahogyan teregettek...a kötél magasan volt kifeszítve, és aládúcolták egy bottal...amikor terítettek, akkor lengedték az alátámasztást, aztán megemelték a kötelet a bot segítségével...a nagynéném vidéken szerintem még ma is így tereget az udvaron
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:29

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hopp, tényleg.
Waczak szálló, Halló halló, Csengetett, mylord és a Fekete vipera!!!
Na meg a Rém rendes család.
Én sem vagyok normális
A szállodás sorozatot nem ismerem.
Ja, és bevallom, hogy a Született feleségeket is néztem.
Én sem vagyok normális

Ja, és bevallom, hogy a Született feleségeket is néztem.
Hopp, tényleg.
Én sem vagyok normális
Ja, és bevallom, hogy a Született feleségeket is néztem. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:22
Én sem vagyok normális

Ja, és bevallom, hogy a Született feleségeket is néztem. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)

moncynak: köszi a fagyit
tényleg imádom...egyébként a múltkor olvastam, hogy a hideg ételek gyomorban történő felmelegítésével (az emészthetőség miatt szükséges) a szervezet 60-valahány kalóriát éget el..vagyis a fagyi nem is hízlal annyira
és diana tényleg NŐ volt
a szexes kérdésre adott válasz: még sose szexeltem udvariasságból, és velem sem szexeltek udvariasságból
amit én magamnak szeretnék tudni: axl w. rose boxeralsója vagy marlene dietrich egyik magasszárú cipője
sorozatokról: általában a mókásakat nézem, mint például a Cheers-et annak idején, vagy a M.A.S.H.-t (kiadtak 3 dvd-t belőle, nem tudom hány rész van rajta, és 6e Ft...sajna)...aztán a Will és Grace...'97 környékén a gyes alatt függően néztem "A farm, ahol élünk"-et
akkor nézek sorozatot, ha megtetszenek a karakterek, és azért, mert egy tetszetős karakterrel mindig új és újabb érdekes dolgok történnek
jah...a NAGY KEDVENC: csengetett, mylord
volt egy másik sorozat, asszem ugyanezen szerzőktől, sem a magyar, sem az angol címe nem jut eszembe(mintha benne lett volna a flavour szó)...kb. 6, egy üzletben dolgozó ember megörököl(?) egy angol vidéki kúriát, amiből hotelt akarnak csinálni...ott lakik egy gazda, meg a lánya, disznókat, meg állatokat tartanak...a lány magyar hangja kökényessy ági volt, és apusnak hívta a papát, ha jól emlékszem...ismeri valaki?
jah..és meg kell említenem a waczak szállót
és a hallo, hallo-t
ezek mind idétlen sorozatok, amin vihorászni lehet...szóval én ezeket szeretem...tuti nem vagyok normális

és diana tényleg NŐ volt

a szexes kérdésre adott válasz: még sose szexeltem udvariasságból, és velem sem szexeltek udvariasságból
amit én magamnak szeretnék tudni: axl w. rose boxeralsója vagy marlene dietrich egyik magasszárú cipője

sorozatokról: általában a mókásakat nézem, mint például a Cheers-et annak idején, vagy a M.A.S.H.-t (kiadtak 3 dvd-t belőle, nem tudom hány rész van rajta, és 6e Ft...sajna)...aztán a Will és Grace...'97 környékén a gyes alatt függően néztem "A farm, ahol élünk"-et

akkor nézek sorozatot, ha megtetszenek a karakterek, és azért, mert egy tetszetős karakterrel mindig új és újabb érdekes dolgok történnek

volt egy másik sorozat, asszem ugyanezen szerzőktől, sem a magyar, sem az angol címe nem jut eszembe(mintha benne lett volna a flavour szó)...kb. 6, egy üzletben dolgozó ember megörököl(?) egy angol vidéki kúriát, amiből hotelt akarnak csinálni...ott lakik egy gazda, meg a lánya, disznókat, meg állatokat tartanak...a lány magyar hangja kökényessy ági volt, és apusnak hívta a papát, ha jól emlékszem...ismeri valaki?

és a hallo, hallo-t
ezek mind idétlen sorozatok, amin vihorászni lehet...szóval én ezeket szeretem...tuti nem vagyok normális

Helyesen Sao Paolo. De imádom Perut,Cuscót,stb.....
Igen bejött Ted Danson, Bruce a "Simlis és szendében", A Taxi Vito-val, A kisebbik Döglesz! Most a "Dumagép"!
Ja és udvariasságból nem szexelek!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:07

Igen bejött Ted Danson, Bruce a "Simlis és szendében", A Taxi Vito-val, A kisebbik Döglesz! Most a "Dumagép"!

Ja és udvariasságból nem szexelek!

Engem a dél-amerikai sorozatokban, nem a sztory fog meg, mert az bíz oltári gyenge, hanem a táj, az életmód. Így lett a mániám Dél-amerika, főként Brasilia, Manaus, Minas, Sao Polo,stb. Évek óta arról álmodom, hogy egszer elmegyek arra a tájra, de nem turistaúton, hanem hosszabb időre, magánúton!

moncynak: köszi a fagyit
tényleg imádom...egyébként a múltkor olvastam, hogy a hideg ételek gyomorban történő felmelegítésével (az emészthetőség miatt szükséges) a szervezet 60-valahány kalóriát éget el..vagyis a fagyi nem is hízlal annyira
és diana tényleg NŐ volt
és a hallo, hallo-t

és diana tényleg NŐ volt

és a hallo, hallo-t

Én pl. néztem a Szex és NY-ot, mert jók voltak a sztorik, tetszettek a hülye helyzetek és Sam ribanc karaktere iszonyú szimpatikus.
Néztem egyszer a Paula és Paulinát, oltári gagyi brazil (vagy milyen) sorozat, és azért néztük, hogy halálra röhögjük magunkat.
Egy időben néztem az X-aktákat is, leginkább az érdekelt, hogy Mulder megdugja-e Scullyt
Aztán néztem a mi is volt a címe ennek a nemrégen vetített sorozatnak, ahol vízben volt valami furcsaság. Ja igen, Rejtélyek városa. Azt azért néztem, mert érdekelt, hogy mi lesz a vége. De aztán olyan szar lett a vége, hogy nagyot csalódtam.
Néztem a Twin Peakset is. Az úgy egy az egyben jó volt.
Néztem egy időben a Lois és Clarkot. Ugyanazért, amiért az X-aktákat
Néztem a Szomszédokat is. Akkoriban szerettem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:00
Néztem egyszer a Paula és Paulinát, oltári gagyi brazil (vagy milyen) sorozat, és azért néztük, hogy halálra röhögjük magunkat.
Egy időben néztem az X-aktákat is, leginkább az érdekelt, hogy Mulder megdugja-e Scullyt

Aztán néztem a mi is volt a címe ennek a nemrégen vetített sorozatnak, ahol vízben volt valami furcsaság. Ja igen, Rejtélyek városa. Azt azért néztem, mert érdekelt, hogy mi lesz a vége. De aztán olyan szar lett a vége, hogy nagyot csalódtam.
Néztem a Twin Peakset is. Az úgy egy az egyben jó volt.
Néztem egy időben a Lois és Clarkot. Ugyanazért, amiért az X-aktákat

Néztem a Szomszédokat is. Akkoriban szerettem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Asszonyság? Ez tök úgy hangzik, mint az Isaurából a dagadt néger szakácsnő megszólítása. Hihi
Te talán nem is tudod, ki az Isaura.
Na, ha már tegnap előkerültek a sorozatok, és kiderült, hogy azért nézünk sorozatokat, válaszoljatok a következő kérdésre (ha van kedvetek):
Miért néztek egy adott sorozatot? Mi fog meg benne?
Na, ha már tegnap előkerültek a sorozatok, és kiderült, hogy azért nézünk sorozatokat, válaszoljatok a következő kérdésre (ha van kedvetek):

Ezeket a nyálas sorozatokat nagyon nem szeretem, egyáltalán nem tud lekötni. Ha már tv-zek ami nálam ritka, akkor a Spektrumot, vagy National Geograficot nézem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:00
Admin

Asszonyság? Ez tök úgy hangzik, mint az Isaurából a dagadt néger szakácsnő megszólítása. Hihi

Engem a dél-amerikai sorozatokban, nem a sztory fog meg, mert az bíz oltári gyenge, hanem a táj, az életmód. Így lett a mániám Dél-amerika, főként Brasilia, Manaus, Minas, Sao Polo,stb. Évek óta arról álmodom, hogy egszer elmegyek arra a tájra, de nem turistaúton, hanem hosszabb időre, magánúton!

(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 15. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 13:11

Sziasztok! Én is befutottam mostmár! És ugyan mi az első dolgom, minthogy válaszoljak dárga Sárlot asszonyság kérdéseire...
Na szóval: a tanár-diák szexet nem itélem el, sőt...
Mivel én is voltam már hasonló helyzetben...Hmmm, orvos-beteg, szex az még elfogadható, de az állandó viszony, hát...
Zenész-rajongó: halálos bénaság, csak kihasználná a rajongót az illető zenész, szerintem nagyon beteg az a lány/fiú aki képes viszonyt kezdeni egy idegennel.
Főnök-beosztott: Hát ha érdekből megy az egész, akkor az nagyon gáz.
Filmrendező-szinésznő: áááááááááááá, ha a szinésznő nagyobb sikert szeretne, akkor rááll az ilyesmire. Sajnos.

Filmrendező-szinésznő: áááááááááááá, ha a szinésznő nagyobb sikert szeretne, akkor rááll az ilyesmire. Sajnos.

Sziasztok! Én is befutottam mostmár! És ugyan mi az első dolgom, minthogy válaszoljak dárga Sárlot asszonyság kérdéseire...
Na szóval: a tanár-diák szexet nem itélem el, sőt...
Mivel én is voltam már hasonló helyzetben...Hmmm, orvos-beteg, szex az még elfogadható, de az állandó viszony, hát...
Zenész-rajongó: halálos bénaság, csak kihasználná a rajongót az illető zenész, szerintem nagyon beteg az a lány/fiú aki képes viszonyt kezdeni egy idegennel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 08:24

Admin

Az alábbi párosítások közül melyiket tudjátok elfogadni, melyiket ítélitek el?
1) Tanár - diák szerelem / szexuális kapcsolat
2) Orvos - beteg szerelem / szexuális kapcsolat
3) Zenész - rajongó szerelem / szexuális kapcsolat
4) Főnök - beosztott szerelem / szexuális kapcsolat
5) Filmrendező - színésznő szerelem / szexuális kapcsolat
(több párosítás hirtelen nem jut eszembe, mondjatok még!)
1) Tanár - diák szerelem / szexuális kapcsolat
2) Orvos - beteg szerelem / szexuális kapcsolat
3) Zenész - rajongó szerelem / szexuális kapcsolat
4) Főnök - beosztott szerelem / szexuális kapcsolat
5) Filmrendező - színésznő szerelem / szexuális kapcsolat
(több párosítás hirtelen nem jut eszembe, mondjatok még!)

Már megérte a tegnapi, ha ez a büntetés érte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 08:42

Törölt felhasználó (94621)

Szevasztok, szép délelőttöt!
Válasz Charlotte kérdéseire:
Szerintem is mindegyik elfogadható, tud az élet ennél különbet is produkálni.
Egy viszont kimaradt belőle:
admincsajok-hipp
meg lesztek mindketten dugva, a tegnapiért, ugye nem kell részleteznem miért???
Válasz Charlotte kérdéseire:
Szerintem is mindegyik elfogadható, tud az élet ennél különbet is produkálni.
Egy viszont kimaradt belőle:
admincsajok-hipp
meg lesztek mindketten dugva, a tegnapiért, ugye nem kell részleteznem miért???

Úgy emlékszem, hogy nem.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 15. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 09:55

Na... Nappalisok...Én meg e kérdés válaszaira lennék kíváncsi...
szexeltél csupán udvariasságból??
Én válaszom: igen...
Jimmy Hendrix gitárpengetőjét és a péniszéről készült gipszmintát
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:26

jah...az hát...az ó-combú bige az újságíró...és samantha nem vén, csak már nem annyira fiatal...
te mit szoktál nézni? hozé-armandóékat vagy mit??
egyébként ma hallottam, hogy elárverezik diana ruháit, és a befolyt összeget jótékony célra ajánlják fel...ti melyik híres embernek milyen tulajdonát vennétek meg szívesen?
te mit szoktál nézni? hozé-armandóékat vagy mit??
egyébként ma hallottam, hogy elárverezik diana ruháit, és a befolyt összeget jótékony célra ajánlják fel...ti melyik híres embernek milyen tulajdonát vennétek meg szívesen?
Jesszusom, ilyen hülyes...
basszus... asszem de.
ÚRISTEN...
Jah, mikor én még érintetlen valék (vagy nem érintettem még, vagy hogy mondják) akkor komoly egy hetes kapcsolat után, kénytelen voltam ráállni, mert az illető leány már baromira nyúzott a hátunk mögött hagyott hét közben, hogy ugyan feküdjünk már le, micsoda férfi vagyok, hogy nem döntöm második szóra a falnak...
Baromira nem akartam (vagy legalábbis erőst féltem a dologtól), szar volt, a történet többi részét, meg talán ismerik egyesek. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 15. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 09:55
basszus... asszem de.
ÚRISTEN...
Jah, mikor én még érintetlen valék (vagy nem érintettem még, vagy hogy mondják) akkor komoly egy hetes kapcsolat után, kénytelen voltam ráállni, mert az illető leány már baromira nyúzott a hátunk mögött hagyott hét közben, hogy ugyan feküdjünk már le, micsoda férfi vagyok, hogy nem döntöm második szóra a falnak...
Baromira nem akartam (vagy legalábbis erőst féltem a dologtól), szar volt, a történet többi részét, meg talán ismerik egyesek. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 15. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja... míg el nem felejtem... Admin acconyságnak hoztam nyalni valót

Jaaaa okés akkor... de gondoltam a korodra... és ugyebár ama bizonyos pánikra...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 09:25

Törölt felhasználó (94621)

Áááááááááá Moncy nem tudom mire gondolsz, de nem vagyok én olyan...........

Áááááááááá Moncy nem tudom mire gondolsz, de nem vagyok én olyan...........
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 15. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)