Ez kedwenc...

Önreklám:
Utazásunk képei megtekinthetők a Turisztikai topicban: #253
Utazásunk képei megtekinthetők a Turisztikai topicban: #253

na és éjszakára egy?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 17:42

egy du-i fekete kafe jöhet?

vagy hosszú kávé?

Ébresztő, ma nagyon langyosan írkáltok!

vagy hosszú kávé?

Azt hiszem, ideje lenne egy kicsit felújítani a nappali berendezését.
(elnézést Moncytól és Hipptől, nekik ebből biztosan elegük van)
Ha van valakinek kedvenc bútora, berendezési tárgya, kérem, most hozza be magának.
És hozzatok egy olyan bútort is, amit ti annyira nem szerettek, de úgy gondoljátok, hasznos lesz.
(elnézést Moncytól és Hipptől, nekik ebből biztosan elegük van)
Ha van valakinek kedvenc bútora, berendezési tárgya, kérem, most hozza be magának.
És hozzatok egy olyan bútort is, amit ti annyira nem szerettek, de úgy gondoljátok, hasznos lesz.

1) Mi a véleményetek a házassági szerződésről? Ez jelzi, hogy nem bíznak meg egymásban? Jelzi, hogy nem is igazán szerelmesek? Vagy nincs ilyen jelentése? Ti csinálnátok ilyet, ha most házasodnátok? Mit szólnátok, ha a párotok javasolná, hogy csináljatok ilyet?
----------------------------------------------------------------------
A mai világban teljesen természetes és előrelátó, okos dolognak tartom a házassági szerződéseket, főleg ott, ahol nem lyukas alsóatyó/bugyiban házasodnak össze az emberek.
A házasságok több mint a 60-70 % Mo-gon válással végződik, Európában majdnem listavezetők vagyunk. Sokkal könnyebb és korrektebb az osztozkodás a válásnál, ha előtte mindenki tudja, mit követelhet, ill. vihet magával a válás után. Ráadásul nem kell törvényszerűen a szülőknek sem félteniük csemetéiket, nem kell azon rágódniuk, hogy a gyermekeik hasonló kondíciókkal rendelkező párt válasszon, mert akár az anyagi előnyöket és hátrányokat is el lehet felejteni a szerződés révén, a párkapcsolatok kezdeténél, mert mindenki a vagyonánál marad a válás után is. Más kérdés a házasság ideje alatt megszerzett közös vagyon kérdése, ami nyilván valóan fifti-fifti arányt képez a válás után is. Magyarul: egy csóró fiút is "elvehet" egy gazdag lány nyugodtam, ha éppen szerelmes lesz, nem kell félnie sem neki, sem a szüleinek az utólagos következményektől (vagy fordítva)!
2) Tegyük fel, hogy olyan országba mentek nyaralni, amelynek a nyelvét egyáltalán nem beszélitek.
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) mondat, amit feltétlenül ki kell előre keresni a szótárból, hogy ne legyen baj?
2.
- mi a faxért nem tanultam nyelveket!
- mi a faxért jöttem ide, de ha már itt vagyok, akkor
- hol a picsában van x szálloda?
- hol található a kórház, rendőrség, magyar követség, külképviselet stb.
- mennyibe kerül...?
- hol van a discó, kocsma stb?
- hol lehet Internetezni?
- van e bérgyilkos a városban, aki megszabadít a feleségemtől?
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) SZEXSZEL kapcsolatos mondat, amit ki kell keresni a szótárból?
2/a.
- hol van a vigalmi negyed?
- mennyibe kerül ez, az, amaz....?
- hol található szexshop?
- hol van a swingers klub?
- hol van a gyógyszertár, kórház?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 19:22
----------------------------------------------------------------------
A mai világban teljesen természetes és előrelátó, okos dolognak tartom a házassági szerződéseket, főleg ott, ahol nem lyukas alsóatyó/bugyiban házasodnak össze az emberek.
A házasságok több mint a 60-70 % Mo-gon válással végződik, Európában majdnem listavezetők vagyunk. Sokkal könnyebb és korrektebb az osztozkodás a válásnál, ha előtte mindenki tudja, mit követelhet, ill. vihet magával a válás után. Ráadásul nem kell törvényszerűen a szülőknek sem félteniük csemetéiket, nem kell azon rágódniuk, hogy a gyermekeik hasonló kondíciókkal rendelkező párt válasszon, mert akár az anyagi előnyöket és hátrányokat is el lehet felejteni a szerződés révén, a párkapcsolatok kezdeténél, mert mindenki a vagyonánál marad a válás után is. Más kérdés a házasság ideje alatt megszerzett közös vagyon kérdése, ami nyilván valóan fifti-fifti arányt képez a válás után is. Magyarul: egy csóró fiút is "elvehet" egy gazdag lány nyugodtam, ha éppen szerelmes lesz, nem kell félnie sem neki, sem a szüleinek az utólagos következményektől (vagy fordítva)!

2) Tegyük fel, hogy olyan országba mentek nyaralni, amelynek a nyelvét egyáltalán nem beszélitek.
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) mondat, amit feltétlenül ki kell előre keresni a szótárból, hogy ne legyen baj?
2.
- mi a faxért nem tanultam nyelveket!
- mi a faxért jöttem ide, de ha már itt vagyok, akkor
- hol a picsában van x szálloda?
- hol található a kórház, rendőrség, magyar követség, külképviselet stb.
- mennyibe kerül...?
- hol van a discó, kocsma stb?
- hol lehet Internetezni?
- van e bérgyilkos a városban, aki megszabadít a feleségemtől?
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) SZEXSZEL kapcsolatos mondat, amit ki kell keresni a szótárból?
2/a.
- hol van a vigalmi negyed?
- mennyibe kerül ez, az, amaz....?
- hol található szexshop?
- hol van a swingers klub?
- hol van a gyógyszertár, kórház?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

És ráadásul 3 kérdés vár megválaszolásra...
Köszönöm a választ. Nekem úgy tűnik, hogy lesznek itt ellenvélemények. (legalábbis remélem
)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 20:40

1.házassági szerződés...Én támogatom...abszolúte nm hülyeség...ha wki szeret ezen nm akad ki...ismerek ilyen párt a férfi 63 a nő 38 éwes...nagyon jóóó a kapcsolatuk
Ha párom állna elő wele azon nm lepödnék meg és egy rossz szawam se lenne...nm azzé wagyok wele...ha így szeretné...ámen...
2.Elengedhetetlen mondatok külföldön...
a,-hol a bánatos p.csába waok appukám...
b,-merre lenni hotel...
c,-ismered kannát...
d,-goldengate szexportál...wasz...
e,-hol itt a tenger...
szex mondatok???-egy elég lenne...
1.kisjány widzsázz..kisjány a budzsira widzsázzz...

Ha párom állna elő wele azon nm lepödnék meg és egy rossz szawam se lenne...nm azzé wagyok wele...ha így szeretné...ámen...

b,-merre lenni hotel...
c,-ismered kannát...
e,-hol itt a tenger...

Melyik smájli???Melyik is??
...ez a kettő nm gyere be...ezek olan kakukk tojások szerintem...

Úúúúúúúúúúúúúú....wúh-wúh...úúúúúúúúúúúúúúúhhhhh....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
1.házassági szerződés...Én támogatom...abszolúte nm hülyeség...ha wki szeret ezen nm akad ki...ismerek ilyen párt a férfi 63 a nő 38 éwes...nagyon jóóó a kapcsolatuk
b,-merre lenni hotel...
c,-ismered kannát...
e,-hol itt a tenger...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 23:41

b,-merre lenni hotel...
c,-ismered kannát...
e,-hol itt a tenger...

Admin

Jó estét (a holnapiaknak Jó reggelt)!
Megérkeztünk.
Holnap majd teszek be képeket, hogy merre jártunk.
Jó volt
Puszi mindenkinek.
Ja, és kérdések:
1) Mi a véleményetek a házassági szerződésről? Ez jelzi, hogy nem bíznak meg egymásban? Jelzi, hogy nem is igazán szerelmesek? Vagy nincs ilyen jelentése? Ti csinálnátok ilyet, ha most házasodnátok? Mit szólnátok, ha a párotok javasolná, hogy csináljatok ilyet?
Megérkeztünk.
Holnap majd teszek be képeket, hogy merre jártunk.
Jó volt

Puszi mindenkinek.
Ja, és kérdések:

Na... ki lehet ballagni és meglesni a holdat

Csöpp-csöpp-csöpp...nyál...nyál...nyál...

Jóóó estét! Igen, Hipp egyetértek, az olyan éjjellátó szemüveg, amit most én átnevezek Emberbelátó szemüvegnek.
Akinek tiszta a lelkiismerete, annak nem jelent gondot, ha Charlotte megszakelja a dolgokat benne, de akinek nem tiszta, az...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 15:00

Törölt felhasználó (94621)

Hej kedves Charlotte, mondom én te belelátsz az emberekbe. Tudom van olyan szemüveged. Vadulás, kikötözés, fenekelés??? biztos beleférne az időmbe.

Üdwölet!
Szemét???Nm szemét...csak lecsapott egy wiccre...én is kaptam...és direkt elöre szóltam a Dokinak...ezt neked Surdi...
Mindzsó wqálaszolok csomó kérdés...
...pusszantalak Char...

Szemét???Nm szemét...csak lecsapott egy wiccre...én is kaptam...és direkt elöre szóltam a Dokinak...ezt neked Surdi...

Mindzsó wqálaszolok csomó kérdés...

...pusszantalak Char...

És ráadásul 3 kérdés vár megválaszolásra...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)

vagy hosszú kávé?

vagy hosszú kávé?

Csak azt tudnám, honnan a francból szeded ezeket a jó .gifeket, én is ismerős vagyok a neten, de szerintem neked haverjaid is vannak, vagy valaki segít gyűjteni. Na majd rákapcsolok.

vagy hosszú kávé?

vagy hosszú kávé?

vagy hosszú kávé?

vagy hosszú kávé?

Hej kedves Charlotte, mondom én te belelátsz az emberekbe. Tudom van olyan szemüveged. Vadulás, kikötözés, fenekelés??? biztos beleférne az időmbe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 13:51

Ezt smileyt, mert akkor jönnek a korbácsosok:

nos!
további jaó szórakázást!
további jaó szórakázást!

melyikünknek lenne az az ellenére, ha Te vagy Szilva tennéd ezt velünk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 14:18
Admin

Miért érzem úgy, hogy neked tulajdonképpen nincs is ellenedre egy kis vadulás, kikötözés, fenekelés?

Miért érzem úgy, hogy neked tulajdonképpen nincs is ellenedre egy kis vadulás, kikötözés, fenekelés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 13:51

Ezt smileyt, mert akkor jönnek a korbácsosok: