kukucs

Beköszönés

Jó reggelt!! Ez a magyányosok Nappalija??:( bekukk csak kv bekészítve..
kukucs....

Sziasztok!!! Alkatból adodóan én Macira tipellnék vag a Star warsból a Jabbára
de ki hogy érzi
A hercegnő típu szerintem bej ön mindenkinek .D

Szép napot! A mai kávét biztos vártátok péntekista banda
Jelmezben nyerő lehet a doki, aki jó alaposan megvizsgál a sztetoszkópjával? Vagy rendfentartó aki rajtakap és megbilincsel, majd megbüntiz a botjával
Bár a témához a Francia szabadságharc van a legközelebb egy kis hippi hangulattal keverve.

Jelmezben nyerő lehet a doki, aki jó alaposan megvizsgál a sztetoszkópjával? Vagy rendfentartó aki rajtakap és megbilincsel, majd megbüntiz a botjával

Bár a témához a Francia szabadságharc van a legközelebb egy kis hippi hangulattal keverve.
Beköszön!
Ilyen jelmezes bulikon a pasik milyen jelmezeket öltenek?
Csajsziknál vágom a slágert,de a pasik gondolom a Batmanból meg a Tenkes kapitányából kinőttek.A búvárruha szerintem nem praktikus,nehéz kivetkőzni belőle,meg a középkori lovag sem,zörög a lépcsön közlekedéskor és nem lehet csak úgy lehajigálni sem mert könnyen ki lehet b.szni az ablakot vele ha nem figyel az ember
Én a Zorróra tippelek

Ilyen jelmezes bulikon a pasik milyen jelmezeket öltenek?

Én a Zorróra tippelek

Ennyire hosszan elhuzódott az a nyelv lecke LeonKatja ?? Te bírtad ilyen jól az ostromot vagy a jelentkezők voltak kitartóak ennyire??
kv bekészítve ... aki igényli ...

Haliho ♡♡♡
Nappali kitakarítva, összes kávé elfogyasztva.
Hétfőn franciaórát tartottunk, jó nyelvérzékkel rendelkeztek a résztvevők
Nappali kitakarítva, összes kávé elfogyasztva.
Hétfőn franciaórát tartottunk, jó nyelvérzékkel rendelkeztek a résztvevők

kukucs ismét
látom mindenki elvan veszve amunkában??? Kv ujra töltve....

Sziasztok!! kv lefőzve ,letudva... és még lehet a 3dik is lecsúszik délután.... Biológiából segíthetek

Sziasztok én is gyorsan bekukk egy kicsit rég voltam jó látni h még megtelik a nappali élettel
Áhh Katja valami ilyesmit kell elképzelni iskolapad után?
https://www.youtube.com/watch?v=r0YGZCXrjYY
De ha már viszik az ikolatásádat Katja
https://www.youtube.com/watch?v=Wv26yvnn4L4
Áhh Katja valami ilyesmit kell elképzelni iskolapad után?

https://www.youtube.com/watch?v=r0YGZCXrjYY
De ha már viszik az ikolatásádat Katja
https://www.youtube.com/watch?v=Wv26yvnn4L4
Puszpusz Katja is
Hoztam én is rózsaszírmokat szórni mindenhová,segítek a sexy cuccos porszívózáshoz
Iskolapad?Hm..segítek megírni a házit!Lássuk csak miben voltam jó...matek..nem annyira...ének..áhh..történelem...hagyjuk,ez már történelem
Inkább viszem csak az iskolatáskád
Jó jelmezes bulikat!

Hoztam én is rózsaszírmokat szórni mindenhová,segítek a sexy cuccos porszívózáshoz

Iskolapad?Hm..segítek megírni a házit!Lássuk csak miben voltam jó...matek..nem annyira...ének..áhh..történelem...hagyjuk,ez már történelem

Jó jelmezes bulikat!

Sziasztok Kedvesek ♡♡♡
Csak beköszönök, beszórom rózsaszirmokkal a nappalit (majd holnap beugrok pórszívózni, van hozzá szexi cuccom
)
Itt RosenMontag van (nem tudom milyen jelentőségű, mert nem fizetett ünnep, szal nem érdekel
), és jelmezes bulik mindenhol. Na, ez már érdekel, visszaülök az iskolapadba
Csak beköszönök, beszórom rózsaszirmokkal a nappalit (majd holnap beugrok pórszívózni, van hozzá szexi cuccom

Itt RosenMontag van (nem tudom milyen jelentőségű, mert nem fizetett ünnep, szal nem érdekel

Remek napot kívánok én is
Háát...kellett az a lendületadó kv,általában lendületmentesen ébredek

Háát...kellett az a lendületadó kv,általában lendületmentesen ébredek

Jó reggelt, ki az ágyból! Micsoda szuper hétfő! Egy újjabb nap amikor jövőt építhetünk, ehhez főztem a lendületadó kávét is.
Szép napot
Szép napot

Jó reggelt! Vasárnap reggeli lazulás, ágyban kávézgatás...
Kellemes napszakot
Há' még mekkora a péntek,egész nap kétoldali péntek érzés kerülgetett
Hétvégére kicsi meló,annál több pihenés a terv,húzós hétnek nézek elébe,dübörög a gazdaság szerencsére.

Há' még mekkora a péntek,egész nap kétoldali péntek érzés kerülgetett

Jó napot!! Péntekista kv az első letudva... lassan felkerül a második is
öcsyke hétvégi program .. marad a melo kis szaunával fűszerezve...

Jó reggelt! Ha minden igaz péntekista kávé a napi ajánlat, szerintem nem érdemes kihagyni
Hétvégére valami jó program?

Hétvégére valami jó program?