Tilos a dohányzás!! Vagy rosszúl tudom ?? Javítsatok ki
Tűzre Vízre vigyázzatok!! kv bekészítve az éjjelre....

Én is megégettem kicsit,de nem Nockedlivel,esküszöm!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 06. 07. szerda 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 19:00

Napot!
Én vagyok,csak reggel megégettem a számat a kávéval,aztán így keveset beszélek

Napot!

Esküszöm csak egy Csajszit csábítottam el innen,a többi megkeseredett a dinka pasiktól(nem az itteniektől)!!!!
Na tessék,ezért hanyagoltam a nappalit. Elvittem innen a csajokat,a pasik meg persze berágtak. Annyira,hogy már ők se jönnek.

Jó estét
vagy Szép reggelt ?? Mindenki döntse el maga...
kv kell kicsit még

Sziasztok! Engem nem zavar,a ráncos herezacskóm,úgyhogy tuti nem kezelem hideg kávéval!! Igazat szólsz Öcsyke! Az Orgazmus mindenre hatékony kisimító dolog!!! Ki a francnak jut eszébe élvezéskor,bármi negatívum??? Esetleg utána. Ajjajj,mindjárt akarni fogja újra!!

Jó reggelt! Akkor jöhet a sikeres keddi kávé, a hétfőn begyakorolt mozdulattal
Nem vagyok egy guru, de ha valaki hozza a saját maximumát az sosem kevés. Persze ehhez kell, hogy teszteljük és terheljük magunkat, néha komfort zónán kívül is, hogy tudjuk mi az a maximum
Ne csak elfáradjunk kicsit... Ezért szeretem a szaunát is, jól kihozza a határokat. Szauna mesterként pláne és nem csak belőlem
A kávé hidegen ránctalanít állítólag. Bár én inkább az orgazmust ajánlom a hölgyelnek, tapasztalatom szerint utána kisimulnak
Szép napot

Nem vagyok egy guru, de ha valaki hozza a saját maximumát az sosem kevés. Persze ehhez kell, hogy teszteljük és terheljük magunkat, néha komfort zónán kívül is, hogy tudjuk mi az a maximum

A kávé hidegen ránctalanít állítólag. Bár én inkább az orgazmust ajánlom a hölgyelnek, tapasztalatom szerint utána kisimulnak

Szép napot

Sziasztok! A maradékot meg én ittam meg ,hidegen. Öcsyke,elég ha második alkalommal vagy tökéletes!! Elsőre elég a majdnem!!

Qva hétfő letudva :( Ma több kv kellett....
Jó reggelt! No igen, élni tudni kell, tartja a mondás! Nem gondolnám, hogy mindent elsőre jól csinálok, de hogy azon vagyok az tuti
A hétfő reggeli kávé is ezért adja azt az érzést, hogy minden rendben, szép emlékek a hétvégéről adnak lendületet egy új és igéretesen jó hét megkezdéséhez! Ebből a kávéból tettem ki nektek is és mint mindíg, fogyasszátok felelőséggel!
Szép napot

Szép napot

Jó reggelt!! Napot! Úgy látom öcsyke te tudsz élni.... Én nyalogatom... a sebeimet..... korán értem haza.... ma reggel.... pihennem kell még

Jó reggelt! A limonádét Géza frissen facsarja, amint ránkpírít a nap! Addig is egy jó kávé a strandkirálynőknek ajánlva, dobogtassák meg a szívünket!
Ha jól megy akkor délután napfürdő, csak mi és a duna
Ha jól megy akkor délután napfürdő, csak mi és a duna

Itt a csajszik a kávét is Baleys-el extrázzák
Én melegben a nagy cicik árnyékába menekülök fröccsözni
Persze megdolgozom érte
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2023. 06. 03. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 03. szombat 13:48

Én melegben a nagy cicik árnyékába menekülök fröccsözni

Sziasztok! Végre nyárias idő van !! Limonádét készítettem ebben a melegben!! Aki akar betétet vodkát ajánlom... kv-t rakjátok félre vag igyátok jegesen

Sziasztok! Végre nyárias idő van !! Limonádét készítettem ebben a melegben!! Aki akar betétet vodkát ajánlom... kv-t rakjátok félre vag igyátok jegesen

Sziasztok! Katja én tudtam,hogy a trópusok szép,dehogy ennyire???

Kellemes reggelt!
Hát na...a trópusi üdvözlet...azanyámot..hmm..
,csudás
Köszike!
Jelentkezem naptej felelősnek! Félóránként szívesen átkenegetlek,ahogy látom rittyen a napfény rendesen
Hát na...a trópusi üdvözlet...azanyámot..hmm..

Köszike!
Jelentkezem naptej felelősnek! Félóránként szívesen átkenegetlek,ahogy látom rittyen a napfény rendesen

Jó reggelt! Pótolhatatlan forró trópusi üdvözlet mellett a kávé talán már nem is fontos. Köszönjük Szépen Katja!
Nem is tudom miért keltem fel ilyen korán, megyek is és gyakorlom a fejemből kinézést
Később még benézek
Nem is tudom miért keltem fel ilyen korán, megyek is és gyakorlom a fejemből kinézést

Később még benézek

Haliho Kedvesek,
Hoztam nektek trópusi üdvözletet
Pusz
Hoztam nektek trópusi üdvözletet

Pusz

Öcsy,te barnulj,mi sárgák vagyunk az irígységtől!