Csak bequkk :( Sajnos melo van megint :( De igy nem lesz sitty -sutty ... vagy csak nekm tűnik ugy ??

Boldog reggelt,remek napot!
Mai kávé spec,a sittysutty űző! Mivel 7vége.
No,tartalmas hétvégét mindenkinek
Mai kávé spec,a sittysutty űző! Mivel 7vége.
No,tartalmas hétvégét mindenkinek

Jó reggelt !A mai túlélős kv bekészítve

Persze, hogy túlélted, valakinek el kell mesélnie, különben hiába fáradtál
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 06. 28. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 16:53

Hát kellett ma a kitartós kv....par nap pihi után ma kezdtem,a sittysutty nem volt velem..
Szerencsére túléltem

Szerencsére túléltem

Hát kellett ma a kitartós kv....par nap pihi után ma kezdtem,a sittysutty nem volt velem..
Szerencsére túléltem

Szerencsére túléltem

Öcsyke jó pihenést Nektek !!A sitty-sutty sajnos akkor is képben van ha nem dolgozik az ember :( de végre szerda
és ebben a borongos időben a szauna jól fog esni

Jó reggelt! Aki dolgozik, annak kitartós kávé, a lazítósóknak időnyújtós a napi ajánlat. Mi ma már csomagolunk, lelépünk egy hétre
A sitty-suttyot itt hagyjuk a dolgozóknak és a szép asszonyokra is legyen gondotok ám

Köszi a segítséget, a jobb oldal már tiszta lehet port törölni a bal oldalon is
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 06. 27. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Ugye, hogy nem is a hétfő a hibás
Csak a mocskos kapitalisták beáldozták szegényt
Ami bíztató, kávé ma is van, lassan a nyárra hangol amikor mindegy a hétfő vagy szerda... Néhány nap meló nélkül

Ami bíztató, kávé ma is van, lassan a nyárra hangol amikor mindegy a hétfő vagy szerda... Néhány nap meló nélkül

Remek reggelt!
Ahogy tartja a mondás,a seggfejhétfő kellemesebb,ha nem munkával töltöd
Én ma átugrom,a sittysuttyot átettem ide hétvégéről,szerintem itt a helye
Ahogy tartja a mondás,a seggfejhétfő kellemesebb,ha nem munkával töltöd

Én ma átugrom,a sittysuttyot átettem ide hétvégéről,szerintem itt a helye

Jó reggelt! Most is a felhők fölött maradt a napsütés, de a kakas szerint reggel van. Kávét intéztem, strandidőt is, a csajokat nektek kell
Szép napot

Szép napot

halihó!! borongos ra sikerült nagyon ez a mai nap....
Jó reggelt! Kávé van, a formás jég elfogyott, vagy elolvadt
Aki kimaradt az lemaradt
Kellemes pihenést mára

Kellemes pihenést mára

Jó reggelt!! Meo-zás miatt kérnék a a gyártott jégről és a mintául szolgáló cickórol is képet.... !!!! kvt hanyagolhatjuk....
Vidám reggelt,remek napot!
Cicijeges kávé van még?
Cicijeges kávé van még?

Tökéletes. Azazhogy TÖKÉLETES!!!! A kövét már hagyom is.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 06. 23. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 14:30

A tegnapi kávé sem hült ki ebben a melegben
A kávét jéggel vagy fagyival gondoltad? Ciciforma jegeket gyártottam, 75d jó lesz? Erről tudtam mintát venni itthon

A tegnapi kávé sem hült ki ebben a melegben
A kávét jéggel vagy fagyival gondoltad? Ciciforma jegeket gyártottam, 75d jó lesz? Erről tudtam mintát venni itthon
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 06. 23. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 08:31

Sziasztok,szép napot mindenkinek! Öcsyke,jegeskávéra nem lehet nevezni,amikor ilyen meleg van? Vagy csak igyam az előző napról megmaradtat?

Szép napot mindenknek ! Kv letudva fagyit és jégkását is bekészítettem.... Mindenkinek a saját döntésére bízom ki mit nyal.... ( Én inkább puncit ) de jelenleg csak a melo...... marad...