Jó reggelt !A mai túlélős kv bekészítve

Persze, hogy túlélted, valakinek el kell mesélnie, különben hiába fáradtál
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 06. 28. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 16:53

Hát kellett ma a kitartós kv....par nap pihi után ma kezdtem,a sittysutty nem volt velem..
Szerencsére túléltem

Szerencsére túléltem

Hát kellett ma a kitartós kv....par nap pihi után ma kezdtem,a sittysutty nem volt velem..
Szerencsére túléltem

Szerencsére túléltem

Öcsyke jó pihenést Nektek !!A sitty-sutty sajnos akkor is képben van ha nem dolgozik az ember :( de végre szerda
és ebben a borongos időben a szauna jól fog esni

Jó reggelt! Aki dolgozik, annak kitartós kávé, a lazítósóknak időnyújtós a napi ajánlat. Mi ma már csomagolunk, lelépünk egy hétre
A sitty-suttyot itt hagyjuk a dolgozóknak és a szép asszonyokra is legyen gondotok ám

Köszi a segítséget, a jobb oldal már tiszta lehet port törölni a bal oldalon is
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 06. 27. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Ugye, hogy nem is a hétfő a hibás
Csak a mocskos kapitalisták beáldozták szegényt
Ami bíztató, kávé ma is van, lassan a nyárra hangol amikor mindegy a hétfő vagy szerda... Néhány nap meló nélkül

Ami bíztató, kávé ma is van, lassan a nyárra hangol amikor mindegy a hétfő vagy szerda... Néhány nap meló nélkül

Remek reggelt!
Ahogy tartja a mondás,a seggfejhétfő kellemesebb,ha nem munkával töltöd
Én ma átugrom,a sittysuttyot átettem ide hétvégéről,szerintem itt a helye
Ahogy tartja a mondás,a seggfejhétfő kellemesebb,ha nem munkával töltöd

Én ma átugrom,a sittysuttyot átettem ide hétvégéről,szerintem itt a helye

Jó reggelt! Most is a felhők fölött maradt a napsütés, de a kakas szerint reggel van. Kávét intéztem, strandidőt is, a csajokat nektek kell
Szép napot

Szép napot

halihó!! borongos ra sikerült nagyon ez a mai nap....
Jó reggelt! Kávé van, a formás jég elfogyott, vagy elolvadt
Aki kimaradt az lemaradt
Kellemes pihenést mára

Kellemes pihenést mára

Jó reggelt!! Meo-zás miatt kérnék a a gyártott jégről és a mintául szolgáló cickórol is képet.... !!!! kvt hanyagolhatjuk....
Vidám reggelt,remek napot!
Cicijeges kávé van még?
Cicijeges kávé van még?

Tökéletes. Azazhogy TÖKÉLETES!!!! A kövét már hagyom is.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 06. 23. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 14:30

A tegnapi kávé sem hült ki ebben a melegben
A kávét jéggel vagy fagyival gondoltad? Ciciforma jegeket gyártottam, 75d jó lesz? Erről tudtam mintát venni itthon

A tegnapi kávé sem hült ki ebben a melegben
A kávét jéggel vagy fagyival gondoltad? Ciciforma jegeket gyártottam, 75d jó lesz? Erről tudtam mintát venni itthon
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 06. 23. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 08:31

Sziasztok,szép napot mindenkinek! Öcsyke,jegeskávéra nem lehet nevezni,amikor ilyen meleg van? Vagy csak igyam az előző napról megmaradtat?

Szép napot mindenknek ! Kv letudva fagyit és jégkását is bekészítettem.... Mindenkinek a saját döntésére bízom ki mit nyal.... ( Én inkább puncit ) de jelenleg csak a melo...... marad...
Sziasztok,szép napot mindenkinek! Öcsyke,jegeskávéra nem lehet nevezni,amikor ilyen meleg van? Vagy csak igyam az előző napról megmaradtat?

Jó reggelt! Éjszaka gyorsan letudva, kávé lefőzve várja a péntekistákat