Jó reggelt! Még mindig zúg a fülem. Félek h. tartós halláskárosodást szereztem...
:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 01:17
:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Lotyó nedves bugyival rázta a fejét 4 kurvajó metálbandára. KONCERTEN VOLTAM!!!
És közben azon gondolkodtam, hogyan fogom leírni nektek azt a katarzist, amit átéltem. Aztán rájöttem, hogy nem tudom nektek átadni az érzést, mert ti hétfőn olvassátok egy számítógép előtt, és ott nehéz beleélni magatokat egy vasárnap éjszakai buli hangulatába. Na mindegy.
Vegyétek életetek legjobb orgazmusát, szorozzátok meg tízzel, én annyira jól éreztem ma magam
És közben azon gondolkodtam, hogyan fogom leírni nektek azt a katarzist, amit átéltem. Aztán rájöttem, hogy nem tudom nektek átadni az érzést, mert ti hétfőn olvassátok egy számítógép előtt, és ott nehéz beleélni magatokat egy vasárnap éjszakai buli hangulatába. Na mindegy.
Vegyétek életetek legjobb orgazmusát, szorozzátok meg tízzel, én annyira jól éreztem ma magam

Szép jó reggelt mindenkinek!
Igazán rendesek vagytok, Prune neked külön köszönöm.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazán rendesek vagytok, Prune neked külön köszönöm.

Jóreg!
Hétfő...uuuutálom...jól telt a wasárnap...F1...kártya parti...beboroztam...hmm..háh
Remélem mindenkinek jól telt és qwára kipihent...
Hétfő...uuuutálom...jól telt a wasárnap...F1...kártya parti...beboroztam...hmm..háh

Remélem mindenkinek jól telt és qwára kipihent...

Tán a tutajos volt a dobozban?
Látod.. Charlotte-nak egy koncert... Neked a tutajos látványa... Nekem meg a XII. hegedűszonáta
És a hiba nem Bennünk van.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Látod.. Charlotte-nak egy koncert... Neked a tutajos látványa... Nekem meg a XII. hegedűszonáta

És a hiba nem Bennünk van.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Két pohárral is igényt tartok... Nem csak együttéreztem Veled, hanem Veletek együtt éltem át- meg...
Jóóó reggelt nappalisok.. ma bocsi de nincs reggeli
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 21:12

Jóóó reggelt nappalisok.. ma bocsi de nincs reggeli

Törölt felhasználó (94621)

Szevasztok, köszöntöm az összes nappalist, ma este ünnepélyesen elfogyasztok egy kis pezsgőt, mivel vége a felújításnak, már csak a poreltakarítás maradt. Tudtam, hogy egyszer mindennek vége.
EGÉSZSÉGETEKRE! mgosztom veletek, akik együttéreztek velem!

jóregg mindenkinek
elfogadom, majd legközelebb kedves charlotte
itt még mindenki alukál

ébresztő
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 01:14

elfogadom, majd legközelebb kedves charlotte

itt még mindenki alukál

ébresztő

Admin

Nem te is, hanem csak te írtál mindegyikre egyszavas választ.
És yanek pedig az összesre írt egy szót, elnézést, hogy kihagytam a méltatásból.
És yanek pedig az összesre írt egy szót, elnézést, hogy kihagytam a méltatásból.
Lotyó nedves bugyival rázta a fejét 4 kurvajó metálbandára. KONCERTEN VOLTAM!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem te is, hanem csak te írtál mindegyikre egyszavas választ.
És yanek pedig az összesre írt egy szót, elnézést, hogy kihagytam a méltatásból. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 18:09
És yanek pedig az összesre írt egy szót, elnézést, hogy kihagytam a méltatásból. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem az egész napom az pedig férfiaknál nem szokás,csak a bátrak vallják be mint én.
Kedves sárl én is csak egy szavasakat irtam
ROSEMARYYYYYYY töbsztör nem tudsz?
Erotika parádé?egyszerüen nincs rá módom,itt a GG ugy is van bőven

Kedves sárl én is csak egy szavasakat irtam

ROSEMARYYYYYYY töbsztör nem tudsz?
Erotika parádé?egyszerüen nincs rá módom,itt a GG ugy is van bőven
Jó éjszakát mindenkinek

Csak ontod szádból ma az ocsmányságot
Kivülről oly vagy mint egy kőszikla
De belül aki igazán szeret
Tudja hogy szavaid mit takar
S ezért érzéseid mely belülről fakad
Záprozhat mint a kő
Mire ránk hull szeretedtől meg puhul (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Kivülről oly vagy mint egy kőszikla
De belül aki igazán szeret
Tudja hogy szavaid mit takar
S ezért érzéseid mely belülről fakad
Záprozhat mint a kő
Mire ránk hull szeretedtől meg puhul (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
lotyó! te is nedves bugyival ülsz a tv előtt?

Prune, még nem kapcsoltam ki, te is tündér vagy, köszönöm, de most már kezdek vidám lenni, kikapcs.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor varázsolod magad vissza?
Őszintén,hirtelen ez a kép akadt a kezeim közé
yanek77 "csúcsfokozat" az biztos hogy ez volt a legfrappánsabb
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 21:29
Őszintén,hirtelen ez a kép akadt a kezeim közé
yanek77 "csúcsfokozat" az biztos hogy ez volt a legfrappánsabb

Köszönöm Sanyi, bár a képet sokan ismerik(-jük) de a szándék az nemes. Most akkor egy kicsit elvarázsolom magam, mert ezzel tartoztam magamnak. Szevasztok.
egy ilyen pezsgőzést neked hipp!...a tündérkéddel
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 21:12

Szevasztok, köszöntöm az összes nappalist, ma este ünnepélyesen elfogyasztok egy kis pezsgőt, mivel vége a felújításnak, már csak a poreltakarítás maradt. Tudtam, hogy egyszer mindennek vége.

mert messze vólt és csúz és köszvény bántott
jó estét nappali
na egy kérdés
milyennek tartjátok az idéni erotika parádét a tavalyihoz mérve?(hipp képeit láttam az előbb)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 17:36

na egy kérdés

Admin

No egy utolsó kérdés mára:
Ti miért NEM mentetek el az Erotika parádéra?
Kellemes estét mindenkinek!
Ti miért NEM mentetek el az Erotika parádéra?

Kellemes estét mindenkinek!
Köszönöm Sanyi, bár a képet sokan ismerik(-jük) de a szándék az nemes. Most akkor egy kicsit elvarázsolom magam, mert ezzel tartoztam magamnak. Szevasztok.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
kedves charlotte elkerülte a figyelmedet hogy eggyetlen szóval válaszoltam nagybetüssel elsőnek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 17:10

Admin

Hát ez a feladat szépsége! A nehézsége.
Senkinek nem egyszerű egy szóban megírni valamit, látod hogy tökéletesen csak Sanyinak sikerült.

Senkinek nem egyszerű egy szóban megírni valamit, látod hogy tökéletesen csak Sanyinak sikerült.

Kedves egészségedre, (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)