Jó reggelt! Még mindig zúg a fülem. Félek h. tartós halláskárosodást szereztem...
:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 01:17
:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
Lotyó nedves bugyival rázta a fejét 4 kurvajó metálbandára. KONCERTEN VOLTAM!!!
És közben azon gondolkodtam, hogyan fogom leírni nektek azt a katarzist, amit átéltem. Aztán rájöttem, hogy nem tudom nektek átadni az érzést, mert ti hétfőn olvassátok egy számítógép előtt, és ott nehéz beleélni magatokat egy vasárnap éjszakai buli hangulatába. Na mindegy.
Vegyétek életetek legjobb orgazmusát, szorozzátok meg tízzel, én annyira jól éreztem ma magam
És közben azon gondolkodtam, hogyan fogom leírni nektek azt a katarzist, amit átéltem. Aztán rájöttem, hogy nem tudom nektek átadni az érzést, mert ti hétfőn olvassátok egy számítógép előtt, és ott nehéz beleélni magatokat egy vasárnap éjszakai buli hangulatába. Na mindegy.
Vegyétek életetek legjobb orgazmusát, szorozzátok meg tízzel, én annyira jól éreztem ma magam
Szép jó reggelt mindenkinek!
Igazán rendesek vagytok, Prune neked külön köszönöm.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 21:33
Igazán rendesek vagytok, Prune neked külön köszönöm.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
egy ilyen
ch
4.jpg" alt="" />
pe
neked hipp!...a tündérkéddel alf
zs alf
gő alf
zést
alf
am alf
pa alf
gnesunsetyo

milyennek tartjátok az idéni erotika parádét a tavalyihoz mérve?(hipp képeit láttam az előbb)
GG-ufsz

nnnnnxy