Látom vág az eszed mint a borotva
Nem hiába egy korosztály vagyunk
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hiába egy korosztály vagyunk

talán még nem voltak tökönrúgva!
nem is lesznek
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 19:49

Szeva gyurikám,Amugy tudod hogy miért mondják a nők hogy a legfájdalmasabb dolog a szülés?????

Szópárbaj?nagyon szivesen,de ellőte mit tölthetek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 14. péntek 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 19:47

Törölt felhasználó (94621)

Szavasz Gyuri! hát látod ezt a fiatal emberkét, beront ide és lekecskéz bennünket. Én meg meg fogom vele etetni a sztetoszkópját, ha még egy ilyen dobása lesz. Egyszer nyal Tomnak, utána meg lekecskézi. Ha tudná, hogy én mennyi vagyok nekem meg mit mondana? Tartok tőle, hogy lesz a polgártárssal még egy-két szópárbajom.

Szeva gyurikám,Amugy tudod hogy miért mondják a nők hogy a legfájdalmasabb dolog a szülés?????
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 14. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Szavasz Gyuri! hát látod ezt a fiatal emberkét, beront ide és lekecskéz bennünket. Én meg meg fogom vele etetni a sztetoszkópját, ha még egy ilyen dobása lesz. Egyszer nyal Tomnak, utána meg lekecskézi. Ha tudná, hogy én mennyi vagyok nekem meg mit mondana? Tartok tőle, hogy lesz a polgártárssal még egy-két szópárbajom.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 14. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Neked is szép estét,te még sértegetni is úgy tudsz hogy nem lehet rád haragudni
Amugy megtudhatnád hogy mindenki olyan idős amilyennek érzed magad.
Tudod hol kezdődik a férfiaknál az öregség???????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 14. péntek 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 19:34

Amugy megtudhatnád hogy mindenki olyan idős amilyennek érzed magad.
Tudod hol kezdődik a férfiaknál az öregség???????

Te 2xsanyi! tudd ám mit beszélsz! Tom még fiatalember, én meg jóval idősebb, és kikérem magamnak a vén kecske titulust. Baxon meg téged egy talicska majom. Több tiszteletet, mert a tökönrúgás borzalmai utól fognak érni.
Na. Kellemes estét.
Na. Kellemes estét.
sztem sem vén kecske
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 19:26

A végén kiderül hogy a fősuli mellet sárl korepetál
ja csajoknak tomot javasolnám tanárnak,csak birja szuszal a vén kecske

Te 2xsanyi! tudd ám mit beszélsz! Tom még fiatalember, én meg jóval idősebb, és kikérem magamnak a vén kecske titulust. Baxon meg téged egy talicska majom. Több tiszteletet, mert a tökönrúgás borzalmai utól fognak érni.
Na. Kellemes estét.
Na. Kellemes estét.
Befejezted a fősulit és már megugrik 70%-ra...ne keseregj...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 14. péntek 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 19:01

Törölt felhasználó (24620)

az eredményem alapján, nyugdíjas koromra elérem a 65%-ot. :(
most 20 vagyok
most 20 vagyok
Na. Kellemes estét. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 19:26
Na. Kellemes estét. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Na itt nem akarok veled találkozni

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 14. péntek 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)

most 20 vagyok
most 20 vagyok
Ha meg koszalsz itt 2 evet,meglesz a 65 !

most 20 vagyok
most 20 vagyok
most 20 vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 14. péntek 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 18:43
most 20 vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 14. péntek 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)

meg sem merem mondani az enyémet... o_O :(
meg sem merem mondani az enyémet... o_O :(
kép ami rólad kialakult
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 14. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 15:41

Törölt felhasználó (21812)
Admin

No lassan eltolom a bicajt. Hétvégén nem leszek. Hiányozni fogtok.
Egy utolsó kérdés persze van:
Ma azt írta nekem valaki innen a gg-ről, hogy csúnyábbnak képzelt, mint amilyen vagyok.
Mi alapján képzelünk el vajon valakit a hsz-eit olvasva? Ha kedves, akkor biztosan szép? Ha szexiseket ír, akkor biztosan nagy lepedőakrobata?
Bizonyára mindannyiótokban él egy kép mindenkiről, akivel itt találkozott, aztán egyszercsak jön egy fénykép, és megdöbbenünk.
Pozitívat vagy negatívat csalódunk...
Érdekes, nem?
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Ma azt írta nekem valaki innen a gg-ről, hogy csúnyábbnak képzelt, mint amilyen vagyok.
Mi alapján képzelünk el vajon valakit a hsz-eit olvasva? Ha kedves, akkor biztosan szép? Ha szexiseket ír, akkor biztosan nagy lepedőakrobata?
Bizonyára mindannyiótokban él egy kép mindenkiről, akivel itt találkozott, aztán egyszercsak jön egy fénykép, és megdöbbenünk.
Érdekes, nem?

Embertől függ ki hogy tud a sorok közt olvasni,ahozz hogy valakit megismerjünk igy fórumon keresztül sok időnek kell eltelni,a személyes komunikáció sose fogja pótolni a interneten való irogatást,nem a külső számit hanem amit leir annak a lélektani mondani valója,természetesen egy idő után lehet a személyes leirtakhoz egy bizonyos külsőt,viselkedési formát csatolni.Személy szerint én több egy fél éve itt vagyok jó pár emberrel beszélgetünk itt is és privibe is,soha nem csatoltam gondolatban külsőséget a belső leirtakhoz,inkább e komunikácio lehetőségeket kihasználva próbálom őket megismerni,illetve megismertetni magam.
Arany mondás"lakva ismeri meg az ember a másikat"
Arany mondás"lakva ismeri meg az ember a másikat"
Embertől függ ki hogy tud a sorok közt olvasni,ahozz hogy valakit megismerjünk igy fórumon keresztül sok időnek kell eltelni,a személyes komunikáció sose fogja pótolni a interneten való irogatást,nem a külső számit hanem amit leir annak a lélektani mondani valója,természetesen egy idő után lehet a személyes leirtakhoz egy bizonyos külsőt,viselkedési formát csatolni.Személy szerint én több egy fél éve itt vagyok jó pár emberrel beszélgetünk itt is és privibe is,soha nem csatoltam gondolatban külsőséget a belső leirtakhoz,inkább e komunikácio lehetőségeket kihasználva próbálom őket megismerni,illetve megismertetni magam.
Arany mondás"lakva ismeri meg az ember a másikat" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 14. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 15:41
Arany mondás"lakva ismeri meg az ember a másikat" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 14. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Érdekes, nem?
Érdekes, nem?

HIPP barátom nyalni csak a csajokat szoktam
Amugy meg hiába tagadja a macskusz ember,neki is jól esik a dicséret
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 14. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 14:31

Amugy meg hiába tagadja a macskusz ember,neki is jól esik a dicséret

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 14. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Te meg mi a lúfaszt nayalsz neki állandóan? vannak itt csajok, miért nem azoknak nyalsz?
Te 2xsanyi még félreérti valaki, aztán annyi neked! Mi köze az admini munkának a szexhez? he?
Jobban tud bennünket bacogatni?
Te 2xsanyi még félreérti valaki, aztán annyi neked! Mi köze az admini munkának a szexhez? he?
Jobban tud bennünket bacogatni?

Érdekes, nem?
Érdekes, nem?