Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1815 1816 1817 1818 1819 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12436   2007. 09. 17. hétfő 23:18
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Megkaptam. Válaszoltam.

Mindenkinek jó éjt, szép álmokat!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 22:30
Küldtem egy privit smile
#12435   2007. 09. 17. hétfő 22:30
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Küldtem egy privit smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 09. 17. hétfő 20:11
Gratulálok én is az évfordulótok alkalmából.

És mi lesz az új pályád? Bizonyára valami szexszel kapcsolatos, gondolom megfertőzött a GG...
hehe
#12434   2007. 09. 17. hétfő 21:09
Nagyon köszönjük a gratulációkat,és a képeket, wave
Amint tudok jövök máskor is fórumozni,Kedves sárl bárcsak igazad lenne nyes
#12433   2007. 09. 17. hétfő 20:59
gazosgyuri gazosgyuri
Én is gratula 2sanyi74... eljen wink ...még legalább 3x ennyit... lookaround
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 17:33
Remélem még találkozunk,ugyanis a mai nap sors forditó volt.Ma reggel közzös megegyezzésel azonali hatályal beadtam a felmondásom,és pályát változtatok,annyiba rossz lesz nekem hogy heti 1 alkalmat jó ha itt tudok lenni.Ja és ma van a 13 házzasági évfordulónk is,ugy hogy emlékezetes nap lesz a mai smile
#12432   2007. 09. 17. hétfő 20:49
Moncy Moncy
Én is csatlakozom a gratulációmmal...
És ha jól emlékszem nejed szeresse a cicusokat..
wink wave

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem még találkozunk,ugyanis a mai nap sors forditó volt.Ma reggel közzös megegyezzésel azonali hatályal beadtam a felmondásom,és pályát változtatok,annyiba rossz lesz nekem hogy heti 1 alkalmat jó ha itt tudok lenni.Ja és ma van a 13 házzasági évfordulónk is,ugy hogy emlékezetes nap lesz a mai smile
#12431   2007. 09. 17. hétfő 20:11
Gratulálok én is az évfordulótok alkalmából.

És mi lesz az új pályád? Bizonyára valami szexszel kapcsolatos, gondolom megfertőzött a GG...
hehe
#12430   2007. 09. 17. hétfő 18:47
X Törölt felhasználó (94621)
Sanyi gratulálok a házassági évfordulótokon, érjetek még meg sokat együtt! eljen
Ezt a rózsát add át a párodnak!

#12429   2007. 09. 17. hétfő 17:33
#12428   2007. 09. 17. hétfő 17:19
A lényeget prunne és tom elmondta és ossztom a véleményüket,Tudomásom szerint a Geréb doktornőt réggebi etikai vétségek miat már eltiltották.Konkrétan mást nem irnék hisz nem ismerem a részleteket
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 08:23
Van egy kérdésem, remélem hogy nem vált ki túl nagy indulatokat és parázs vitát, hanem szépen meg tudjuk beszélni.

Talán tudjátok, hogy nemrég meghalt egy kisbaba otthonszülés közben, mert beakadt a válla és nem tudták a világra segíteni időben. Ilyen eset természetesen kórházban is előfordulhat, csak annak nincs ekkora visszhangja, mivel az otthonszülést nem támogatja annyira az orvosi társadalom.

Mi a véleményetek az otthonszülésről? Legyen a nőknek joga otthon szülni vagy tiltsák be?

Igaz, hogy nem is olyan régen még mindenki otthon szült, de vajon a mai nők képesek erre?

És aki mégis otthon akar szülni, azt kényszerítsék kórházba, vagy saját felelősségre megtehesse?

Mi legyen azzal a doktornővel (Geréb Ágnes), aki a folyamatos támadások ellenére otthon vezet szüléseket?

kerdes
#12427   2007. 09. 17. hétfő 14:47
X Törölt felhasználó (24620)
#12426   2007. 09. 17. hétfő 14:46
tom1019 tom1019 VIP Admin
ne felejtsük el, hogy amíg nem volt lehetőség kórházban szűlni a kismamáknak higiénikus körülmények között (a múltban), addig a gyerekhalandóság nagyságrendivel több, de az anya elvesztése is sokkal magasabb számban volt!
Igaz az átlagéletkor is csak 40-50 év volt!
nyes

én is ellenzem az otthonszülést, ha nincsenek meg a kellő feltételek hozzá (orvos és technikai háttér egy esetleges komplikáció esetén)
azon kívül magánügy
mindenkinek a saját életéről és születendő gyermeke életéről józan belátása szerint kellene döntenie, kivéve, ha szándékosan veszélyezteti saját és magzata életét (pld. ha tud a kockázatokról, esetleges betegségekről, de nem akarja tudomásul venni)! ravasz1
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 09. 17. hétfő 13:37
Mi a véleményetek az otthonszülésről? Legyen a nőknek joga otthon szülni vagy tiltsák be?

véleményemet leírtam...legyen joguk, de kelljen aláírniuk egy nyomtatványt, miszerint felvilágosították őket a kockázatokról, és persze meg is értették...legyen az orvosnál, a védőnőnél, és a háziorvosnál is ilyen aláírott papír

Igaz, hogy nem is olyan régen még mindenki otthon szült, de vajon a mai nők képesek erre?

elméletileg képesek, gyakorlatilag régebben is belehaltak a szülésbe nők ezrei

És aki mégis otthon akar szülni, azt kényszerítsék kórházba, vagy saját felelősségre megtehesse?

lásd fent...első válaszom

Mi legyen azzal a doktornővel (Geréb Ágnes), aki a folyamatos támadások ellenére otthon vezet szüléseket?

nem ismerem a körülményeket
#12425   2007. 09. 17. hétfő 13:37
MmePrune MmePrune VIP Admin

véleményemet leírtam...legyen joguk, de kelljen aláírniuk egy nyomtatványt, miszerint felvilágosították őket a kockázatokról, és persze meg is értették...legyen az orvosnál, a védőnőnél, és a háziorvosnál is ilyen aláírott papír

elméletileg képesek, gyakorlatilag régebben is belehaltak a szülésbe nők ezrei

lásd fent...első válaszom

nem ismerem a körülményeket
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Van egy kérdésem, remélem hogy nem vált ki túl nagy indulatokat és parázs vitát, hanem szépen meg tudjuk beszélni.

Talán tudjátok, hogy nemrég meghalt egy kisbaba otthonszülés közben, mert beakadt a válla és nem tudták a világra segíteni időben. Ilyen eset természetesen kórházban is előfordulhat, csak annak nincs ekkora visszhangja, mivel az otthonszülést nem támogatja annyira az orvosi társadalom.

kerdes
#12424   2007. 09. 17. hétfő 13:31
MmePrune MmePrune VIP Admin
nekem van véleményem erről smile
de majd biztos mgkövez érte valaki hehe
utálom ezt a szülés körüli túllihegést...utálom, hogy hónapokkal előtte az a téma, hogy megkeresd a megfelelő szülésznőt...lehet, hogy azon a napon menstruál, és tökre undok lesz veled a szülésnél...utálom az egésznek a túlmisztifikálását...utálom, hogy a terhesrendelésen ott ülnek az apukák, és tördelik a kezüket, és azt mondják: "kicsim, jól vagy?"...utálom ezt a "vissza a múltba" elméletet, ami az otthonszülést illeti...a szülés egy olyan esemény, ami nem előre kiszámítható, és ráadásul elég sok mocsokkal jár...akarna a fene otthon takarítani...és persze lehet veszélyes is, az orvosi ellátás pedig nem tart ott, hogy pillanatok alatt kéznél legyen speciális segítség, speciális eszközökkel (amit szerintem el sem lehet várni)...nem akarnék soha otthon szülni...arról nem is beszélve, hogy szükség van arra a kis pihenésre, amit a kórházi bentlét biztosít

és tulajdonképpen meggondolatlanul azt írom, hogy megérdemli az a nő, aki így járt...ha meg átgondolom, és megpróbálok intelligensen viselkedni, akkor meg ezt: mf3
mindent utálok, ami ellenkezik az elveimmel mf2

kerdes
#12423   2007. 09. 17. hétfő 12:08
nekem aztán apple gépet ne hozzál nyes
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 12:02
Hoznék én Neked is Villi, de sajna üdítőset nem találtam. Állítólag nem is gyártanak hehe
#12422   2007. 09. 17. hétfő 12:02
erdokerulo erdokerulo
Hoznék én Neked is Villi, de sajna üdítőset nem találtam. Állítólag nem is gyártanak hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 09. 17. hétfő 11:53
Hö-hö, első értelmes használati módja egy Apple terméknek nyes
#12421   2007. 09. 17. hétfő 11:53
Hö-hö, első értelmes használati módja egy Apple terméknek nyes
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 11:51
Szebb napot mindenkinek!
Meghoztam Surdának az ajándékot. Isten éltessen Spapa!

#12420   2007. 09. 17. hétfő 11:52
az a baj, hogy ez nem csak a SAJÁT felelőssége. :(
alapból nekem semmi bajom vele, apám is a szemközti házban született smile
De tény, hogy egy kórházban (ELVILEG :( ) minden megvan, amire szükség lehet, és mindenki ott van. Egy otthonszüléshez, ha nem egyszerűen "kicsusszan" a gyerek, akkor kevés lehet egy lábos víz, meg egy nővérke (sarkítva).
Az sem utolsó ugyan, hogy otthon, minden bizonnyal nyugodtabb a kismama, és még csak haza sem kell menni szülés után. smile
Nehéz kérdés, na.

kerdes
#12419   2007. 09. 17. hétfő 11:51
erdokerulo erdokerulo
Szebb napot mindenkinek!
Meghoztam Surdának az ajándékot. Isten éltessen Spapa!

#12418   2007. 09. 17. hétfő 10:13
gazosgyuri gazosgyuri
Tanát...süllyedt... wink ...szép napot... wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 09:39
Megyünk ki a játszótérre. Nagyon szép idő van.

Ha frusztrál titeket a mai kérdés, ugorjátok nyugodtan át, nem muszáj beszélni róla...

Pussz, szép délelőttöt!
#12417   2007. 09. 17. hétfő 09:39
Megyünk ki a játszótérre. Nagyon szép idő van.

Ha frusztrál titeket a mai kérdés, ugorjátok nyugodtan át, nem muszáj beszélni róla...

Pussz, szép délelőttöt!

... 1815 1816 1817 1818 1819 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48756db
Utolsó üzenet: tegnap 15:21

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!