Sziasztok!Öcsyke a Jó szerda megvolt
Forróság volt Hertelenden
Kutyu nem kell mindent tudnia az asszonynak......Kv bekészítve.... reggelre

Sziasztok! Öcsy,az én asszonyom meg azt mondja,ha más sültsajtjára csorgatom a.....nyálam,levágja a répám!! Utána mi legyen,legyek nyelvész???
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 01. 17. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 17. szerda 09:08

Jó szerdát! Szuper hideg tél, én nem bánom. Kávé-punci-bundáskenyér legyen már mondtam
Bocsi Kutyu, ez olyan mint a szex minden este 8-kor, aki ott van az ott van, aki nincs az nincs. Az asszony megmondta
De ne búsúlj, megvan a recept sütöttem neked frisset!
Bo, van egy olyan sejtésem, a nedves január a közeledben igen kellemesen telhet

Bocsi Kutyu, ez olyan mint a szex minden este 8-kor, aki ott van az ott van, aki nincs az nincs. Az asszony megmondta

Jó szerdát! Szuper hideg tél, én nem bánom. Kávé-punci-bundáskenyér legyen már mondtam
De ne búsúlj, megvan a recept sütöttem neked frisset!

Szép estét mindenkinek!!!KV Bekészítve reggelre!! Huzzatok vastag alsót reggel felénk állítólag -5 fok várható!!!!
Szia Bo,helló srácok! Én nem bánom,ha "nedves"lesz a január! Teszek is érte,rajtam nem múlik. Öcsy,a sültsajtos kenyérből bazira nem hagytál!!!
Jó reggelt! Kávén mi is túl vagyunk, reggeli megvolt
, száraz november után volt egy lucskos december, most jöhet a nedves január

Jó reggelt! Túlélőknek főztem kávét, akár szexel indult a hét, akár nem. Nekem most nyugodtabb napjaim vannak, a kályhák duruzsolnak és ontják magukból a meleget. Ez egy ilyen hosszú hónap...
A kávé készletek kitartanak és tudjuk a szabályt, a puskaport szárazon, a puncit nedvesen
A kávé készletek kitartanak és tudjuk a szabályt, a puskaport szárazon, a puncit nedvesen

JÓ reggelt!! öcsyke egy hétfő reggeli szex szerintem törli a "Qva hétfő "érzést!! ez nekem sajnos nem volt meg..... csak fejben alvás közben

Jó reggelt! Friss ropogós hétfő, ahogy szeretjük
Egy kávé, hogy jól induljon a hét? Vagy van más trükk a tarsolyban? Ki vele! Enyhítő körülmény, ha most bevalljátok
Szép napot

Szép napot

Jó estét!!!Ma isméthasznátveszem a kvnak az éjszakai órákban
Frisset reggelre bekészítem !!!!

Jó estét!
A Dzsintoknikban
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2024. 01. 13. szombat 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szuper, gyorsan beilleszkedtél, reggelire sültsajtos kenyér lesz, nekem ez a másik favorit.
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2024. 01. 13. szombat 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 13. szombat 11:15

Jó reggelt! A kávé és a "bundáskenyér" is megvolt ma, csak utána kicsit elszenderültem
Ma olyan élményem volt, hogy #ejhaamindenitdecsuda! Átraktuk/felújítottuk Esztinéni nagyon leharcolt kályháját. Annyira imádnivaló volt, sütött nekünk bundáskelyeret és főzött hozzá teát. Odavagyok meg vissza

Sziasztok srácok,üdvözlet a Hölgynek!
Bo,azért el ne csapd a hasad!!! Bár van az a Jó,amiből nem árt a sok!
Bo,azért el ne csapd a hasad!!! Bár van az a Jó,amiből nem árt a sok!

Jó reggelt! A kávé és a "bundáskenyér" is megvolt ma, csak utána kicsit elszenderültem
Jó reggelt!
Én tudom hogy hol tartjuk a dzsinnt
Én tudom hogy hol tartjuk a dzsinnt

Sziasztok! No igen, a nappali szentháromsága a széplányok az aranybarnára sült bundáskenyér és a friss kávé
Van még kívánságod Bo? Ha jól emlékszem valamelyik fiókba félreraktunk ilyen esetekre egy dzsinnt, csak meg kell dörzsölni! (Ez egy válasz boing01 üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 11. csütörtök 21:03

Van még kívánságod Bo? Ha jól emlékszem valamelyik fiókba félreraktunk ilyen esetekre egy dzsinnt, csak meg kell dörzsölni! (Ez egy válasz boing01 üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaj, de kis aranyosak vagytok. Köszönöm a kedves szavakat. Perszehogy szeretem, ki tzd ellenállni egy finom kávénak és bundikenyérnek?

Jaj, de kis aranyosak vagytok. Köszönöm a kedves szavakat. Perszehogy szeretem, ki tzd ellenállni egy finom kávénak és bundikenyérnek?

Sziasztok!
Én is bekukucska,ha már ilyen szemrevaló csajszi van a nappalinkban
Üdv nálunk Bo!
Itt mindig van kávé és bundáskenyér,remélem hogy szereted
Én is bekukucska,ha már ilyen szemrevaló csajszi van a nappalinkban

Üdv nálunk Bo!
Itt mindig van kávé és bundáskenyér,remélem hogy szereted