és mindezt tegyük be a kontrasztba?
pont Te hiányolsz engem
hiányzik mi ha észérvekkel rávezetnek arra, h mekkora baromságokat is csinálsz!
vald be neked Kátya is hiányzik!
én bevallom: Nekem nagyon! remélem nem búcsúzásnak szánja amit írt! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 11:59
pont Te hiányolsz engem

hiányzik mi ha észérvekkel rávezetnek arra, h mekkora baromságokat is csinálsz!

vald be neked Kátya is hiányzik!

én bevallom: Nekem nagyon! remélem nem búcsúzásnak szánja amit írt! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)

nem vettem én magamra semmit, csak jelezni kívántam, hogy végre itt vagy a nappaliban!

nem vettem én magamra semmit, csak jelezni kívántam, hogy végre itt vagy a nappaliban!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 11:53

figyejjémá!
ha a középső ujjam mutatom az nem csak Neked szólhat!
mé köll rögtön mindent magadra venni?

figyejjémá!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)

lúfaxt adnám oda a neten bármimet is!
(így is tele vagyunk pofátlan "adat" tolvajokkal!)
csak akkor, ha már személyesen is ismerem és megbízható barátként kezelem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 09:07

csak akkor, ha már személyesen is ismerem és megbízható barátként kezelem...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Még egy kérdés, aztán elhúzok innen.
Tegyük fel, hogy cseten vagy fórumon megismerkedtek valakivel. Milyen körülmények között, feltételek mellett adnátok meg neki teljes neveteket, címeteket? (pl. ha ő is ad címet, fotót, vagy ha régóta leveleztek és szimpatikus, vagy ha ugyanolyan nemű, mint ti, stb.)
Alapvetően bizalommal vagy bizalmatlanul kezelitek az interneten kezdődő kapcsolatokat?
Csalódtatok már valakiben (neten) úgy, hogy visszaélt a bizalmatokkal?
Tegyük fel, hogy cseten vagy fórumon megismerkedtek valakivel. Milyen körülmények között, feltételek mellett adnátok meg neki teljes neveteket, címeteket? (pl. ha ő is ad címet, fotót, vagy ha régóta leveleztek és szimpatikus, vagy ha ugyanolyan nemű, mint ti, stb.)
Alapvetően bizalommal vagy bizalmatlanul kezelitek az interneten kezdődő kapcsolatokat?

na végre, haza evett a fene...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)

nem is tudtam, h mindkét gyönyörűségünk holnap ünnepel!
pillécske volt itten mostanság egyáltalán? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 09:09
pillécske volt itten mostanság egyáltalán? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

surda májfunkciója hiába állna helyre mára, hiszen holnap kettős ünnepünk lesz

neked:
ilyen voltam:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 09:17

ilyen voltam:

Törölt felhasználó (94621)

Surda ecsém! nagy szeretettel köszöntelek újra a nappaliban. Már mindenki aggódott érted, hogy emelted a kijózanító állomások forgalmát.
Fred a piszkos
Fred a piszkos

Surda ecsém! nagy szeretettel köszöntelek újra a nappaliban. Már mindenki aggódott érted, hogy emelted a kijózanító állomások forgalmát.
Fred a piszkos
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 09:14
Fred a piszkos

janek erről a szamárfülről jut eszembe egy kedves ősnappalis: mi lehet a vadorzóval!
számolja még a napokat
remélem nem!
számolja még a napokat

janek erről a szamárfülről jut eszembe egy kedves ősnappalis: mi lehet a vadorzóval!
számolja még a napokat
remélem nem!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
számolja még a napokat

Természetesen, bizonyos feltételek mellett:
1. Kölcsönös szimpátia.
2. Hosszabb ismeretség után.
3. Ő is adjon fotót.
4. Azonos neműnek ha baráttá válik fotót akkor sem, minek?
5. Teljes nevet, címet nagyon meggondolom kinek.
6. Alapvetően bizalmatlanul, láttam varjút karón... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
1. Kölcsönös szimpátia.
2. Hosszabb ismeretség után.
3. Ő is adjon fotót.
4. Azonos neműnek ha baráttá válik fotót akkor sem, minek?
5. Teljes nevet, címet nagyon meggondolom kinek.
6. Alapvetően bizalmatlanul, láttam varjút karón... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

nem Te voltál az az ara akit rajta kaptak!
bár surdi nem volt jelen az esküvődön!
reggelt!
de sajnos elég sok a lemaradásom a melóba, úgyhogy nem lészen időm visszaolvasni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 15:25

bár surdi nem volt jelen az esküvődön!
reggelt!
de sajnos elég sok a lemaradásom a melóba, úgyhogy nem lészen időm visszaolvasni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Üdvözletem.
Esküvőre megyünk a hétvégén és erről eszembe jutott két esküvői sztori:
- egy barátnőm nővére a menyasszonytánc után úgy összeveszett friss urával, hogy a nászéjszakát már külön töltötték és utána rögtön el is váltak.
- egy másik barátnőm meg volt olyan esküvőn, ahol a lakodalom közben az ifjú arát rajtakapták a vécében dugni az ifjú férj testvérével.
Vannak durva dolgok, igaz?
Nektek esküvői történetek?
Esküvőre megyünk a hétvégén és erről eszembe jutott két esküvői sztori:
- egy barátnőm nővére a menyasszonytánc után úgy összeveszett friss urával, hogy a nászéjszakát már külön töltötték és utána rögtön el is váltak.
- egy másik barátnőm meg volt olyan esküvőn, ahol a lakodalom közben az ifjú arát rajtakapták a vécében dugni az ifjú férj testvérével.
Vannak durva dolgok, igaz?
Nektek esküvői történetek?
alapvetően bizalmatlanul...nem adnám meg soha senkinek...max. egy randi után
és csalódtam...itt a gg-n...ha nem is a bizalmammal, de visszaélt avval, hogy tudja ki vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

és csalódtam...itt a gg-n...ha nem is a bizalmammal, de visszaélt avval, hogy tudja ki vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

surda májfunkciója hiába állna helyre mára, hiszen holnap kettős ünnepünk lesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 08:11

Szép jó reggelt mindenkinek!
Szerintem ma lesz surda, talán már helyreállt a májfunkciója.

Na akkor most én jelentkezem párbajsegédnek, szívesen végignézném.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 08:58

Admin

Párbajt? Milyen jellegűt?
Naná, nem vagyok én semmi jónak az elrontója...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Párbajt? Milyen jellegűt?
szépjóreggelt!!
csak nehogy ki keljen venni a fél tüdejét,
hogy elférjen a mája.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 08:11
csak nehogy ki keljen venni a fél tüdejét,
hogy elférjen a mája.

Szép jó reggelt mindenkinek!

A legkedvesebb piámat adom hozzá:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 08:44

Admin

Hoohhhhóóóóóóóó akkor ma buli vaaaaaaaaan!
Vén kecske is megnyalja a sót! Ide adod a sótartódat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 08:26

Admin

Ismeritek azt a mesét, amikor az öreg király annak a lányának akarja adni a királyságát, aki őt legjobban szereti?
A legnagyobb lány valami olyasmit mond, hogy "szeretlek, mint nyári melegben a hűs szellőt".
A középső valami ilyesmit, hogy "szeretlek, mint a galamb a friss búzamagot".
A legkisebb pedig azt, hogy "szeretlek, mint az emberek a sót".
És persze az öreg király kiakad és elzavarja.
Ha valakinek el szeretnétek mondani, hogy mennyire szeretitek (tételezzük fel, hogy nagyon), akkor milyen hasonlatot mondanátok?
A legnagyobb lány valami olyasmit mond, hogy "szeretlek, mint nyári melegben a hűs szellőt".
A középső valami ilyesmit, hogy "szeretlek, mint a galamb a friss búzamagot".
A legkisebb pedig azt, hogy "szeretlek, mint az emberek a sót".
És persze az öreg király kiakad és elzavarja.
Ha valakinek el szeretnétek mondani, hogy mennyire szeretitek (tételezzük fel, hogy nagyon), akkor milyen hasonlatot mondanátok?