köszönjük szépen Neked is /már ha rám is gondoltál-amit nagyon remélek! de ugyebár előtte és utánna egy héttel érvényes és nálam is benne vagy az egy hétbe!/!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 18:54
Törölt felhasználó (7767)

Boldog születésnapot kivánok az ünnepelteknek!

Szervusztok!
Beköszöntött az ősz, ma reggel már dér volt.
Kellemes napot mindenkinek!
Beköszöntött az ősz, ma reggel már dér volt.
Kellemes napot mindenkinek!

legalább megkísérelhetnéd, h elvedd a szűzességem!
ja és az előbbi hsz-edről jut eszembe: én is el szoktam felejteni köszönni!
csatlakozom: Ahoi mindenkinek! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 18:42

ja és az előbbi hsz-edről jut eszembe: én is el szoktam felejteni köszönni!
csatlakozom: Ahoi mindenkinek! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Pille!
Zelli!
Charlotte!
Sok sok boldogságot!
Ennyi szűzet... hiába no... unalmas téli estéken sokan fogantak
Rajtatok kívül egy héten belül 4 kollega, 2 barátnő, 2 közeli ismerős ünnepel még e héten
Zelli!
Charlotte!
Sok sok boldogságot!

Rajtatok kívül egy héten belül 4 kollega, 2 barátnő, 2 közeli ismerős ünnepel még e héten

Jó reggelt!
Tegnap éjjel nem volt net, most meg időm nincs. Délben próbálom pótolni a visszaolvasást.
Szép napot! Puszi
És KÖSZÖNÖM MINDENKINEK a köszöntést. Drágák vagytok!
Tegnap éjjel nem volt net, most meg időm nincs. Délben próbálom pótolni a visszaolvasást.
Szép napot! Puszi
És KÖSZÖNÖM MINDENKINEK a köszöntést. Drágák vagytok!

Jó reggelt nappalisok!
Jó reggelt!Péntek van itt a hétvége!
Jó reggelt!Péntek van itt a hétvége!

Még jó hogy én bika vagyok.. volt egy ismerősöm aki nyilas...
Najó, abbahagyom,
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 21. péntek 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 21. péntek 07:12

Najó, abbahagyom,

Reggelt...
Miket nm olwasok én itt...ennyi szűz aki nm is szűz...
Mindenkinek aki szűz (miwan?!)...boldog szülinapot...nah...
Surdi:-nm ösmerem az ország összes szerelőjét...
...mit szeretnél...lemenjek megcsináljam???..a konwektorod...csak találj ki walami rejtjelezős szöweget,hogy az asszonykád elött is...tudjunk beszélni a G.G.-ről!!!

Surdi!
Muszáj tolnom a melót...küldök mailt hétwégén...rendesen becopattak...má mint engem...a sokat megélt weteránt...el sem hiszem...bah...nah mind1 ez wanni...
Muszáj tolnom a melót...küldök mailt hétwégén...rendesen becopattak...má mint engem...a sokat megélt weteránt...el sem hiszem...bah...nah mind1 ez wanni...

Reggelt...
...mit szeretnél...lemenjek megcsináljam???..a konwektorod...csak találj ki walami rejtjelezős szöweget,hogy az asszonykád elött is...tudjunk beszélni a G.G.-ről!!!

sziasztok!
boldog szülinapot! minden kedves lakótársnak,
(amúgy én is szeptemberi vagyok,de már nem szűz
)
és Ő is most 25 éves
boldog szülinapot
boldog szülinapot! minden kedves lakótársnak,
(amúgy én is szeptemberi vagyok,de már nem szűz

és Ő is most 25 éves

boldog szülinapot

most ugyanazt csinálom, mint surdi!
isten éltessen minden szeptemberit a nappaliban!

isten éltessen minden szeptemberit a nappaliban!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Boldog születésnapot kivánok az ünnepelteknek!

megvámolni??? az abszintokat? huh! rá is ülök izibe, meg ne vámold!
de ha szépen kérsz, töltök neked is.
(ööö... még mindig mindenki mindenkié?
)
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

de ha szépen kérsz, töltök neked is.
(ööö... még mindig mindenki mindenkié?

köszönöm, surda!
nem is tudom... mit kezdjek ennyi abszinttal? igazán üldögélhetnétek most mellettem. no, nem baj. ha majd egyszer találkozunk, akkor koccinthatunk, addig félrerakom .
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 14:13

Én először az elveszett bárányunknak Pillécskének hozok ajándékot. A kedvencével kedveskedem Neki!
a mindenit!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 14:03

hello evribádi
itten van pár fotográfia...a két ünnepeltnek...remélem ők tudják majd, melyik kié
az egyik:

és a másik:

itten van pár fotográfia...a két ünnepeltnek...remélem ők tudják majd, melyik kié

az egyik:

és a másik:

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK AZ ÜNNEPELTEKNEK!

Most képzeld el amikor két szűz találkozik!
Olyan kis tapasztalatlanok vagyunk!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan kis tapasztalatlanok vagyunk!

de nem rajta mullott mi?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Drága Yanek, Tőlem még biztosan szűz a Surdipapi!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)

surdapapa is szüz?
akkor ő is éljen!

Köszönöm Moncy! Köszönöm Katicika!
Igen, akkoriban csak egy tv volt, ha jól emlékszem, hétfőn nem is volt adás. Lehet, hogy egy ilyen napon fogantam. Erről jutott eszembe, hogy Petőfi annyira örült a forradalomnak, hogy még aznap este megfogant Zoltánka!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 18:42
Igen, akkoriban csak egy tv volt, ha jól emlékszem, hétfőn nem is volt adás. Lehet, hogy egy ilyen napon fogantam. Erről jutott eszembe, hogy Petőfi annyira örült a forradalomnak, hogy még aznap este megfogant Zoltánka!

Pille!
Zelli!
Charlotte!
Sok sok boldogságot!
Zelli!
Charlotte!
Sok sok boldogságot!