Willykém tőlem mindenki olyan zenét halgat amilyet akar és szeret,nekem meg van egy magán véleményem ennyi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 13:23

Törölt felhasználó (24620)

Ilyet nem szabad, ez a legprimitívebb hozzáállás.
Nagyanyám is, mikor bátyám ment koncertre; "Hát, ti már ezeket a je-je-je zenéket hallgatjátok..."
Bátyám Stingre ment.
Mellessleg mit értesz az alatt, hogy ugribugri? Sramlira mint a bakkecskék, úgy pattognak a parasztok.
De van ilyen ugrálás, ezt kicsit tanulni is kell.
Ez a jumpstyle. Igaz, ezt eredetileg valamilyen elektronikus zenére szokás kb így, vagy még jobban.
Ska-zenére meg aztán lehet SKANK-elni
A zenéket nem Lagzilajcsira, meg urgibugrira llehet osztályozni...
Nagyanyám is, mikor bátyám ment koncertre; "Hát, ti már ezeket a je-je-je zenéket hallgatjátok..."
Bátyám Stingre ment.
Mellessleg mit értesz az alatt, hogy ugribugri? Sramlira mint a bakkecskék, úgy pattognak a parasztok.
Ez a jumpstyle. Igaz, ezt eredetileg valamilyen elektronikus zenére szokás kb így, vagy még jobban.

A zenéket nem Lagzilajcsira, meg urgibugrira llehet osztályozni...
Wilika! írtam privátot, majd olvasd el!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 13:24

Úr-isten...
Ha tehetném, a webről kitiltanám a mozgógifeket...
Most ki fogja kiporszívózni a hányást a billentyűzetemből?
Figyelmedbe ajánlanám a #13478 sz.hsz-t és akkor jobban megfogod érteni. Nem pattogni, olvasni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 13:24

Úr-isten...
Úr-isten...
Ilyet nem szabad, ez a legprimitívebb hozzáállás.
Bátyám Stingre ment.
A zenéket nem Lagzilajcsira, meg urgibugrira llehet osztályozni... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 08:47
Bátyám Stingre ment.

A zenéket nem Lagzilajcsira, meg urgibugrira llehet osztályozni... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóóóóóóóreggelt Goldengéééét
Személy szerint én jobban szeretem az igazi magyar mulatós zenéket mint ezeket az ugribugri akármiket.
Gyurikám csak neked

Személy szerint én jobban szeretem az igazi magyar mulatós zenéket mint ezeket az ugribugri akármiket.
Gyurikám csak neked

Nos én ezzel a képpel szeretnék a "giccsparádé" versenyre jelentkezni:
a címe "öregfarkas és a rózsa":

ezt a zsűrielnök megvesztegetésére (gyémántnyaklánc rózsával, ha ez sem lágyítja meg a szívét...)

ezt pedig a "kukkolónak":
a címe "öregfarkas és a rózsa":

ezt a zsűrielnök megvesztegetésére (gyémántnyaklánc rózsával, ha ez sem lágyítja meg a szívét...)

ezt pedig a "kukkolónak":

Legközelebb jövő hét végén jutok géphez,remélem adigra lesz egy gics topic
,de nyithatok én is,de viszont azt sem akarom hogy fagyaszátok,esetleg egy kis tiltás
inkább rátok bizom én támogatom az ötletet
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 10:21

inkább rátok bizom én támogatom az ötletet

köszönöm a megelőlegezett bizalmat...már ami a szopástechnikámba vetett hitedet illeti
igazság szerint gyapi kategóriájában lenne...vagyis csak képek... és gyapinak mindet végig kéne néznie, hogy moderálhasson

igazság szerint gyapi kategóriájában lenne...vagyis csak képek... és gyapinak mindet végig kéne néznie, hogy moderálhasson

köszönöm a megelőlegezett bizalmat...már ami a szopástechnikámba vetett hitedet illeti
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 10:14

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szerintem nagyon jó ötlet, egy giccses topic, hátha fel tudjuk bosszantani a hölgyet, na meg aztán ott lehet ömlengeni ezerrel, senki nem szólhat meg bennünket, ugyebár giccses topic............
na meg a giccsverseny is jó itt a nappaliban, ráadásul a díj is vonzó! (különösen ha a zsűrielnök fog szopni)
na meg a giccsverseny is jó itt a nappaliban, ráadásul a díj is vonzó! (különösen ha a zsűrielnök fog szopni)
Szerintem nagyon jó ötlet, egy giccses topic, hátha fel tudjuk bosszantani a hölgyet, na meg aztán ott lehet ömlengeni ezerrel, senki nem szólhat meg bennünket, ugyebár giccses topic............
na meg a giccsverseny is jó itt a nappaliban, ráadásul a díj is vonzó! (különösen ha a zsűrielnök fog szopni) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 10:11
na meg a giccsverseny is jó itt a nappaliban, ráadásul a díj is vonzó! (különösen ha a zsűrielnök fog szopni) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)

csinálhatnánk egy frankó kis giccs versenyt itt a topicban...a fiúk betesznek egy kiválasztott tutira giccses képet...a lányok meg szavaznak...és valami nyereményt is kitalálunk...mondjuk egy extra szopás
hehe...én leszek a zsüri elnöke
vagy nyissak inkább egy "giccses képek" topicot gyapinál???

csinálhatnánk egy frankó kis giccs versenyt itt a topicban...a fiúk betesznek egy kiválasztott tutira giccses képet...a lányok meg szavaznak...és valami nyereményt is kitalálunk...mondjuk egy extra szopás
hehe...én leszek a zsüri elnöke

Beírtam a gogliba h. giccses...
Ezt is kihozta...
De ez sztem inkább k... va jóóó...
Egy tortadísz...
Ezt is kihozta...
De ez sztem inkább k... va jóóó...

Egy tortadísz...

jah...és nem vagyok másnapos

hiába is kiabáltok...már elég régóta fent vagyok
hajnalban még felraktam a buli képeit a gépre és el is küldtem...mi retrózni szoktunk...régi magyar számokkal, edda, bikini, neoton, fonográf stb...lötyögünk hozzá és énekelünk...meg persze iszunk
egyébként én nem szoktam, mert akkor kifáradok hamar...és most sem ittam szerintem sokat, mert bírtam a bulizást végig...talán 4-5 kupica keserű likőr és 3-4 pohár gyümölccsel teli bólé volt...
jah...willynek üzenem, hogy mi már öregek vagyunk, mi már csak eddig bírjuk
megboldogult lánykoromban a vasárnapi első busszal jártam haza

egyébként én nem szoktam, mert akkor kifáradok hamar...és most sem ittam szerintem sokat, mert bírtam a bulizást végig...talán 4-5 kupica keserű likőr és 3-4 pohár gyümölccsel teli bólé volt...
jah...willynek üzenem, hogy mi már öregek vagyunk, mi már csak eddig bírjuk

megboldogult lánykoromban a vasárnapi első busszal jártam haza
Na akkor lássuk az elsőt:
hogy a macska rúgja meg, figyelnek bennünket?

csak nem ő? (ha ilyen szép a szeme akkor nem is bánom)

akkor küldök neki két szál rózsát:

meg egy puszit, lássa nem haragszom:
hogy a macska rúgja meg, figyelnek bennünket?

csak nem ő? (ha ilyen szép a szeme akkor nem is bánom)

akkor küldök neki két szál rózsát:

meg egy puszit, lássa nem haragszom:

Most olyan jó lenne ezeknek a gif-eknek a világában elmélyedni!
De sajnos egy nagyon hivatalos levelet kell megírnom! Sietek vele!
Szeretem a szíves, rózsás, zongorás képeket!
Nem szégyelem!
És minden babának, gyerkőcnek, mamának, papának, barátnak egészséget, boldog életet kívánok!
De sajnos egy nagyon hivatalos levelet kell megírnom! Sietek vele!
Szeretem a szíves, rózsás, zongorás képeket!
Nem szégyelem!

És minden babának, gyerkőcnek, mamának, papának, barátnak egészséget, boldog életet kívánok!

Gondoltam szétnézek a neten "giccses" képért de eszembe jutott hogy itt a topicokban is találni ilyen "giccses" képeket,te szoktad felrakni és nekem például tetszenek
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 09:16

én is igyekszem hozzájárulni a "könyv" szinvonalához (ez tényleg nagyon giccses)
de ki tud még nyálassabb és giccsesebb képet találni a neten?

esetleg ez? pont a nappaliba való:

A giccs egyszerű érzelmi, gondolati sablonokat, kliséket közvetítő termék, a konzumkultúra része, a közhelyesség, sztereotipiák halmozása, túlzások, szinesztézia (hatás többféle érzékre), az elvárásoknak való megfelelés eszközeivel hat. Jellemző rá az eredetiség és különösség hiánya. Az élet minden területén előfordulhat, az esztétika tárgyalja, de nem művészeti kategória, nem rossz, hibás vagy dilettáns alkotás, nem antiművészet, vagy avangard, (bár ez utóbbiak nyiltan merítenek belőle) lételeme a fogyasztás, célja a fogyasztói igények tömeges kielégítése a befogadó érzelmi és gondolati kiszolgáltatottságának kihasználásával.
Egyik magyarázat szerint a német kitschen szóból származik, ami annyit jelentene, hogy az utca sarát összekaparni, a talált anyagokból újat összeállítani, a másik magyarázat szerint a Kitsch az angol sketch németesített változata, azaz vázlatos, odavetett, ki nem dolgozott, holott a giccs sokszor aprólékosan kidolgozott, szinte poentírozott. Ezek a magyarázatok azonban önmagukban nem sokat mondanak a giccs valódi természetéről.A giccs nem minőségi kérdés, ennélfogva a giccset az esztétikai elemzés eszközrendszerével nehezen vizsgálhatjuk.

A giccs egyszerű érzelmi, gondolati sablonokat, kliséket közvetítő termék, a konzumkultúra része, a közhelyesség, sztereotipiák halmozása, túlzások, szinesztézia (hatás többféle érzékre), az elvárásoknak való megfelelés eszközeivel hat. Jellemző rá az eredetiség és különösség hiánya. Az élet minden területén előfordulhat, az esztétika tárgyalja, de nem művészeti kategória, nem rossz, hibás vagy dilettáns alkotás, nem antiművészet, vagy avangard, (bár ez utóbbiak nyiltan merítenek belőle) lételeme a fogyasztás, célja a fogyasztói igények tömeges kielégítése a befogadó érzelmi és gondolati kiszolgáltatottságának kihasználásával.
Egyik magyarázat szerint a német kitschen szóból származik, ami annyit jelentene, hogy az utca sarát összekaparni, a talált anyagokból újat összeállítani, a másik magyarázat szerint a Kitsch az angol sketch németesített változata, azaz vázlatos, odavetett, ki nem dolgozott, holott a giccs sokszor aprólékosan kidolgozott, szinte poentírozott. Ezek a magyarázatok azonban önmagukban nem sokat mondanak a giccs valódi természetéről.A giccs nem minőségi kérdés, ennélfogva a giccset az esztétikai elemzés eszközrendszerével nehezen vizsgálhatjuk.

Ha hiszed ha nem, nekem tetszik, még akkor is ha giccses. Nem érdekel a kritizáló véleménye, most majd keresek valami jó"csöpögős" képet a neten, és azért is beteszem. Meg a hölgynek is ha sokat pattog. (ja és a zongorás gif meg nagyon cééééééééép!!!)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 09:16

én is igyekszem hozzájárulni a "könyv" szinvonalához (ez tényleg nagyon giccses)

neked meg szólt hogy ez egy karinthyfrici írásból vett idézet?]kiszeraméra
a többire csak a wilikás spangli és a sramli késztetet hogy testvérkéit amik mind a közel multig és elszórottann most is mind használtak a magyar nyelvbe itt felsorakoztasam, reméltem nem zavar túlságba
szép napot[#smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 08:03

Jó reggelt!
Bulisok alszanak!
yanek hozza szokásos fax formáját, inkább neki sem ártana egy kis alvás még...
(szólt márneked vazzzeg, hogy ez meg magyar honlap?, szerintem igen!)
Gyönörű (kicsit hideg) napra ébredtünk, használjátok ki az ősz legszebb napjait, ami esetleg még hátra van belőlle, és ne a gép előtt tespedjetek (majd csak este)!
ez nagyon tetszett (a bulik főnyereménye, egyenlőre csók nélkül):
Bulisok alszanak!
yanek hozza szokásos fax formáját, inkább neki sem ártana egy kis alvás még...

Gyönörű (kicsit hideg) napra ébredtünk, használjátok ki az ősz legszebb napjait, ami esetleg még hátra van belőlle, és ne a gép előtt tespedjetek (majd csak este)!
ez nagyon tetszett (a bulik főnyereménye, egyenlőre csók nélkül):

Nem is giccses csak hangulat kérdése,csupán mi férfiak nem valjuk be hogy nekünk is tetszik csak az olyan ciki.
Zelikém az ugri bugrira táncolni fárasztó az biztos,jó pörgös a zenéje
Prunne drága másnaposságra fél deci háziszilva tuti hatásos
Ja és senki nefeledje 5 nap múlva TOMunk tölti 20 életévét
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 09:01
Zelikém az ugri bugrira táncolni fárasztó az biztos,jó pörgös a zenéje

Prunne drága másnaposságra fél deci háziszilva tuti hatásos

Ja és senki nefeledje 5 nap múlva TOMunk tölti 20 életévét

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép reggelt nappalisok!
Beteszek egy giccses képet, hátha bekerülök abba az elrettentő könyvbe. Persze nagyon nem érdekel, én a szívemet adom, mások meg kritizálják.
Ezt a lányoknak, meg valakinek, aki úgyis tudni fogja:
Beteszek egy giccses képet, hátha bekerülök abba az elrettentő könyvbe. Persze nagyon nem érdekel, én a szívemet adom, mások meg kritizálják.
Ezt a lányoknak, meg valakinek, aki úgyis tudni fogja:

Nem mondod h. láttad h. milyen néven mentettem le???
Lebuktam
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Lebuktam