Sziasztok! Most estem be a melóból,de itt a kávé hidegen is finom. Öcsyke nem az a fajta aki ül,hanem aki beleültet! Legalábbis remélem.

Jó reggelt!!Kv fogyasztva..... frissítve !Öcsyke mi történt hogy nem tudsz leülni???
fáj???

Jó reggelt! Kávé, kakaó, esetleg macikávé? Egyre zizibb mindenki, én meg csak mosolygok mindenkire
És ugyanaz jár a fejünkben, a másiknak elmentek otthonról
Elvileg ma még meló, aztán pihi egy kicsit. Sokáig úgy sem tudok ülni a seggemen, valami nagyon fontosat kitalálok magamnak.
Szép napot

Elvileg ma még meló, aztán pihi egy kicsit. Sokáig úgy sem tudok ülni a seggemen, valami nagyon fontosat kitalálok magamnak.
Szép napot

jó reggelt!!!
este végre a forró köveké a főszerep
Szép napot mindenkinek!!

Jó reggelt! Igyunk egy jó napindító kávét, egy olyan nap indítására amikor csak nagyjából tudod mi lesz, annyira sok a változó. Ilyenkor a legbiztosabb pont amibe kapaszkodok az a kávés csésze
Néha felesleges nagyot húzni az evezővel, csak kicsit korrigálni kell az irányon. Ez már hajrá a javából, kitartás mindenkinek!
Szép napot

Szép napot

opsz kv reggelre bekészítve!!!
Öcsyke csak hóangyalt sikerült csinálnom a forralt bor miatt
de szép lett és ott maradandó is
Kv frissítve!! ne dolgozzatok sokat!!!Nyakunkon az év vége...

Roptuk! Jó kis mókák ezek, jó érezni, hogy élünk. Nyolcvan évesen már hiába akarunk majd így mulatni, most kell emléket gyártani.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 15:25

Öcsyke,aztán ropjad a "csürdönlögőst"! Érezzétek jól magatokat!
Jó reggelt, időben kell kezdeni a hetet, nehogy lemaradjunk valamiről. Na jó, ma kirándulás lesz Nokiföld felé, csak ezért is megérte felkelni.
Géza hoztál hóembert nekünk?
Szép napot
Géza hoztál hóembert nekünk?
Szép napot

kukucs !Haza értem Narniából..... Tél letudva 15cm hóval
Jól esett minden
forraltbor elfogyott..KV frissítve

Öcsyke,aztán ropjad a "csürdönlögőst"! Érezzétek jól magatokat!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 06:58

Jó reggelt! Milyen jó is vasárnap 5 óra alvás után kávézni kómás fejjel
De fiatalok vagyunk, bírjuk! Megyünk táncpróbánk van, este bálozunk! Az esti szauna kihagyhatatlan volt, majd pihenünk egyszer
Kutyu, már Te is a kályhákat nézed? De csak a csajok után remélrm! Ott fehéret még nem építettem, de sejtem mire gondolhatsz. Nagyon zavaró és nem is nagyon értem, miért ilyen hanyag néhány kolléga. Szerintem nem látják, nem érdekli őket sajnos.
Ma reggel csokigolyót is tettem a kávéba ínyemceknek, ♡Katja kap bele Baileyst is
Szép napot

Kutyu, már Te is a kályhákat nézed? De csak a csajok után remélrm! Ott fehéret még nem építettem, de sejtem mire gondolhatsz. Nagyon zavaró és nem is nagyon értem, miért ilyen hanyag néhány kolléga. Szerintem nem látják, nem érdekli őket sajnos.
Ma reggel csokigolyót is tettem a kávéba ínyemceknek, ♡Katja kap bele Baileyst is

Szép napot

Jó reggelt! Milyen jó is vasárnap 5 óra alvás után kávézni kómás fejjel
De fiatalok vagyunk, bírjuk! Megyünk táncpróbánk van, este bálozunk! Az esti szauna kihagyhatatlan volt, majd pihenünk egyszer
Szép napot

Szép napot

Szia Öcsyke! Ma Veszprémben jártam,ülőgarnitúrét vittem. Volt ott egy fehér cserépkályha,de biztos nem Te raktad,mert egyik-mésik csempe csálé volt kicsit. De működött azért. Én is kipakolok a teherautóból,át a másikba,mert az enyém szerelőhöz megy hétfőn. Ezt a kipakolást kihagytam volna. Kösz a kávét!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 12. 14. szombat 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 14. szombat 07:44

Jó reggelt szombatisták! Bízom benne maradt szabitok és azzal töltitek a napot amivel szeretnétek. Én például kirámolom a teherautóból a heti munka maradékait
Kávé frissen és illatosan vár mindenkit.
Csajsziknak rajzoltam jégvirágot az éjjel, talán még nem olvadt el.
Szép napot

Szép napot

Jó reggelt szombatisták! Bízom benne maradt szabitok és azzal töltitek a napot amivel szeretnétek. Én például kirámolom a teherautóból a heti munka maradékait
Szép napot

Szép napot

Az a helyzet, hogy igazán nem tudok haragudni rájuk. Csúnyán hangozhat, de tényleg meg vannak vezetve, nem a saját életét és döntéseit kőveti a tömeg. Egész évben alkalmazkodik, még a nyaraláson is, mert akkor megy amikor elengedni méltóztatik, aztán a karácsonyt a kezébe veszi és megharcol érte, hogy elkölthesse a januári fizetését is. Miért nem megy haza, gyújt gyertyát és kényezteti élete párját aki erre úgy is jobban vágyik?
Sziasztok! Úgy látom,nem csak az én hócipőm van tele az évvégi őrülettel. Öcsyke,mikor beszopod a dugót,gondolj a kamionosokra! Azok nem is mehetnek menekülőutakra. A pesti közlekedés egyébként tényleg agyrém. Nagyrészt abba őszültem bele. Várom már a munkanélküli napokat,ki fogom bírni meló nélkül.
Jó reggelt! A Noki kukizás is jó program lett volna, de meló volt. Persze ha csak azon múlt volna, simán otthagytam volna a kályhát és kéményt, hogy Nokiba bújhassak
Péntek, de sajnos az emberek év végi karácsonyi mindent bele könyöklős hajrája miatt nincs nyugalom. Jövőre lehet kiveszem szabira a december elejét. Budapest elesett... állandó dugó, ha van dolgod amihez szerszámot is kell vigyél... hát készülj fel, ma te fogsz szopni
Kitartás, már úton a megváltó, égni fog minden gyertya és lenyugszik a nyáj a picsába
Na ez kicsit nyers volt, de na...
Szép napot

Péntek, de sajnos az emberek év végi karácsonyi mindent bele könyöklős hajrája miatt nincs nyugalom. Jövőre lehet kiveszem szabira a december elejét. Budapest elesett... állandó dugó, ha van dolgod amihez szerszámot is kell vigyél... hát készülj fel, ma te fogsz szopni

Kitartás, már úton a megváltó, égni fog minden gyertya és lenyugszik a nyáj a picsába

Na ez kicsit nyers volt, de na...
Szép napot

Úgy látszik belefeledkeztek a Nokedlee-szaggatásba! Fene a jó dolgukat!
Nokedliznek?? Össze tojásozzák a Nokedlit ??Hm 3masoznak ??
egészségükre
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 12. 11. szerda 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 13:07

Gézám,totál igazad van,én sem csak kedden imádom őket! A folyamat pedig örökké izgasson minket! A forralt bor jókor jött,köszi! Öcsyke,Crazy!!! Nokedliztok???

Gézám,totál igazad van,én sem csak kedden imádom őket! A folyamat pedig örökké izgasson minket! A forralt bor jókor jött,köszi! Öcsyke,Crazy!!! Nokedliztok???
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 11:37

Kutyu14cm ne keverd bele a napokat a cickó kedvtelésbe
az nem nap függő szerintem hanem az folyamatosan jelen van az emberben
forralt bort készítettem, ha valakinek nem elég édes csurgasson bele mézet.....