Jó reggelt! Valahonnan finom kávé illat jön. Naná, hogy a nappaliból
A hálószobából meg nyögdécselés ha jó az újév.
Köszönjük Peti, nemrég Noki erdeklődött és hozzátok küldtem
Ha egyszer levetkőzöm a swinger szégyenlősségemet akkor számíthattok ránk
Hülye dolog, de bármilyen izgató legyen is a partner, ha a helységben van számomra nem kívánatos ember akkor blokkolva vagyok. Szóval a nagy buli nem az enyém/miénk de köszi, hogy szóltál! (Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2025. 01. 03. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 03. péntek 13:34

Köszönjük Peti, nemrég Noki erdeklődött és hozzátok küldtem

Hülye dolog, de bármilyen izgató legyen is a partner, ha a helységben van számomra nem kívánatos ember akkor blokkolva vagyok. Szóval a nagy buli nem az enyém/miénk de köszi, hogy szóltál! (Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2025. 01. 03. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, ha számotokra érdekes lehet mi swinger bulikat szoktunk tartani és swinger Podcast adásaink is vannak, akit érdekel bátran írjon ránk, és küldöm a weboldalunk elérhetőségét.
Mi házaspár vagyunk már 5 év swingerezéssel a hátunk mögött , és sok kezdő élte meg nálunk az első élményeit és szívesen segítünk másoknak is, hisz mi az etikus non monogámiát képviseljük, mint a megcsalást.
Üdv Swinger Yours
Mi házaspár vagyunk már 5 év swingerezéssel a hátunk mögött , és sok kezdő élte meg nálunk az első élményeit és szívesen segítünk másoknak is, hisz mi az etikus non monogámiát képviseljük, mint a megcsalást.
Üdv Swinger Yours
Hozzátok fordulok, hátha halottatok a nagyvilágban haaonlóról.
Szóval a jakuzzink nagyon furán működik itthon. Finom meleg a víz, isteni beleülni egy fárasztó nap után, de valahogy és ez itt a kérdés, mindíg szex a vége... Minden jakuzzi ilyen, vagy csak a milyénk van így programozva?
Szép napot
Szóval a jakuzzink nagyon furán működik itthon. Finom meleg a víz, isteni beleülni egy fárasztó nap után, de valahogy és ez itt a kérdés, mindíg szex a vége... Minden jakuzzi ilyen, vagy csak a milyénk van így programozva?

Szép napot

Jó reggelt!!
öcsyke Te most panaszkodsz vagy dicsekszel???
sok beszédnek....is nyögés a vége ha jól alakul....
kv frissítve fahéjjal bolondítva kicsit!!!

Sziasztok! Nekünk ugyan nincs jakuzzink,de jópárral azért kapcsolatba kerültem és igensokszor nagy szopás volt......a helyére cipelni. Örülök öcsyke,hogy te az élvezeti részét tapasztahatod!

Jó reggelt és vidám vasárnapot! Kávé a velem ébredőknek, de a tőbbieknek is készítettem be.
Géza fontos a jó dolgokra koncentrálni és ki tudja, lehet varázs jakuzzit szereztem
Kutyu meg tudlak érteni, nekünk sem volt egyszerű feltenni és leszedni a teherautóról
Aztán én egyedül egyiptomi módszerrel vascsöveken gurítottam a helyére
De ha egyszer elkészül a végleges helye akkor szólok és tudsz jönni segíteni átrakni?!
Ma jön valami havazás. Délután egy hógolyó csata?
Géza fontos a jó dolgokra koncentrálni és ki tudja, lehet varázs jakuzzit szereztem

Kutyu meg tudlak érteni, nekünk sem volt egyszerű feltenni és leszedni a teherautóról

Öcsyke,azt tudtam,hogy ügyes pasi vagy,remélem okos is! Nagyon szívesen segítek majd,csak ígérd meg,hogy nem sűllyeszted le a jakuzzit! Jobban jársz,ha kis lépcsőt gyártasz hozzá. Minden el tud romolni,egy masszázsmedi is. Na,az az igazi szívás,ha a szereléshez vissza kell emelni!!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 07:07

Jó reggelt és vidám vasárnapot! Kávé a velem ébredőknek, de a tőbbieknek is készítettem be.
Aztán én egyedül egyiptomi módszerrel vascsöveken gurítottam a helyére
De ha egyszer elkészül a végleges helye akkor szólok és tudsz jönni segíteni átrakni?!

Estét!!Reggeli kv előkészítve!!!Öcsyke csak a jó dolgok éltetnek !!!
2025 első.... letudva végre

Jó reggelt!
Természetesen lépcsős a megoldás. Megvan a jelenet, ahogy a gyönyörű nő leveszi a köntöst, felakasztja kicsit nyújtózik, majd ösztönösen szexin belép a jakuzziba?
Gratulálok Géza, erre iszunk egy kávét!
Ma mindenki óvatosan, sokan lesznek ma első áldozók a munka oltárán, ha valaki csúnyán viselkedik csak mosolyogjatok vissza és mondjátok, Öcsyke üdvözöl
Szép napot
Természetesen lépcsős a megoldás. Megvan a jelenet, ahogy a gyönyörű nő leveszi a köntöst, felakasztja kicsit nyújtózik, majd ösztönösen szexin belép a jakuzziba?

Gratulálok Géza, erre iszunk egy kávét!
Ma mindenki óvatosan, sokan lesznek ma első áldozók a munka oltárán, ha valaki csúnyán viselkedik csak mosolyogjatok vissza és mondjátok, Öcsyke üdvözöl

Szép napot

Jó reggelt! Igazán friss, lendületet és jókedvet támogató kávét valaki?
Géza büszke vagyok rád, amolyan megfolytalak mosolykát sem osztottál ki mutyiba ugye?
Szép napot, nálunk tavaszias a levegő
Géza büszke vagyok rád, amolyan megfolytalak mosolykát sem osztottál ki mutyiba ugye?

Szép napot, nálunk tavaszias a levegő

öcsyke dehogyis nem vagyok olyan !!! Ha valakit elküldök oda akkor egésznak csak aggodóm !! természetesen azért hogy oda ért e.....
kv frissítve

Lassan húzzák a leves nótát, de elötte egy jó kávé méh belefér. Aztán már ebédig csak nem fogok bele semmibe, majd ebéd után

Szép estét !!Forró kövek után édes a pihenés! Még szex nélkül is
reggelre a kv bekészítve!!!

Jó reggelt! Kispénteki kávés hangulat, hétvégi pótszilveszter a kanyarban, ha valakiben maradt egy kis booge...
sajns messze még a hétvége :( Hiába van kispéntek :( kv frissítve! Nokedliről tudtok valamit ??? eltünt :(
Beköszönős!
Kispéntek? Nekem egy hétig az lesz,meló hétvégén végig,de,annak örülök hogy a kispéntek lesz egy hetes,nem a seggfejhétfő
A Nokedli? Hát...amit tudok,hogy egy csinos,humoros csajszi,bomba popsival,oszt kb ennyi..meg hogy máshol jár...

Kispéntek? Nekem egy hétig az lesz,meló hétvégén végig,de,annak örülök hogy a kispéntek lesz egy hetes,nem a seggfejhétfő

A Nokedli? Hát...amit tudok,hogy egy csinos,humoros csajszi,bomba popsival,oszt kb ennyi..meg hogy máshol jár...

Jó reggelt! Akkor ma hamis pénteket tartunk és a jóseggű vidám nokira gondolunk a reggeli kávénk mellett. Vajon összejött neki a swinger kaland?
Én ma nem melózom, de gondolok a munkás osztályra és néha sóhajtozok majd, meg jajjgatok
csak, hogy formában maradjak.
Én ma nem melózom, de gondolok a munkás osztályra és néha sóhajtozok majd, meg jajjgatok

Jó reggelt! Látom öcsyke és te is crazy jobban képbe vagytok a nokedlivel kapcsolatban :( Öcsyke mondata nagyon figyelem felkeltő
de maradjunk a rendszernél.... Kv frissítve délután meló sajnos... 22 ig :( szóval messze még a hétvége számomra

Jó reggelt! A hétvégi hangulat masszírozós, este szaunázós, így a kávé is kellemes tejhabos kényeztetéssel hangol az előttünk álló élményekre.
Sajnos Nokit nem ismerem elég mélyen
, de amit sikerült megtudni róla, az alapján egy tünemény lehet
Valószínű, hogy ezért nem jön be nekem a swinger klub. Nem a gyönyörű testel akarok szexelni, hanem a gyönyörű testű növel. Ehhez más, meghittebb közeg kell. De ez az én nyomorom.
Ki merre csavizik a hétvégén?
Sajnos Nokit nem ismerem elég mélyen

Valószínű, hogy ezért nem jön be nekem a swinger klub. Nem a gyönyörű testel akarok szexelni, hanem a gyönyörű testű növel. Ehhez más, meghittebb közeg kell. De ez az én nyomorom.
Ki merre csavizik a hétvégén?
BUÉK Kedvesek!♡♡♡
A tavalyi egy nagyon szar év volt nekem, de idén bepótolok sokmindent. Márciusban megugrom az 50et is, szal ezt az évet magamnak élem. Jól indult, így tovább
Nektek, Drágáim, azt kívánom, hogy minden vágyatok váljon valóra!
Éljünk úgy, ahogy élhetnénk!
Puszik! ♡♡♡
A tavalyi egy nagyon szar év volt nekem, de idén bepótolok sokmindent. Márciusban megugrom az 50et is, szal ezt az évet magamnak élem. Jól indult, így tovább

Nektek, Drágáim, azt kívánom, hogy minden vágyatok váljon valóra!
Éljünk úgy, ahogy élhetnénk!
Puszik! ♡♡♡