Egészségedre Milyen kutyus ??? Nekem egy 6 éves yorki van
Kv frissitve !!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 02. 04. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 04. kedd 13:52

Vedd el a lányát-dugd meg az anyját? Gézám,ezt kihagyom,mert minőségi különbség van a két nő között. De egyébként az anyósom is kielégítem,minden héten! Mikor bevásárolunk neki és megséráltatjuk a kutyusát,helyette.

Vedd el a lányát-dugd meg az anyját? Gézám,ezt kihagyom,mert minőségi különbség van a két nő között. De egyébként az anyósom is kielégítem,minden héten! Mikor bevásárolunk neki és megséráltatjuk a kutyusát,helyette.
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2025. 02. 03. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 03. hétfő 09:59

Kutyu anyósodat megcsináltad ?? Lehet az a baj hogy nem
qva hétfő törölve !! Pihenésé a mai nap
tea , kv frissítve !!!

Kutyu anyósodat megcsináltad ?? Lehet az a baj hogy nem
qva hétfő törölve !! Pihenésé a mai nap
tea , kv frissítve !!!

Sziasztok! Neeem,nem csak a bundáskenyér illatára jöttem! Hoztam hozzá teát,hátha a kávé nem passzol hozzá. Nekünk anyósozós szombat,kutyusmenhelylátogatós vasárnapunk volt. A kettő kiegyenlítette egymást. Mondjuk anyósom se harapós,sőt őt még sétáltatni se kell,de mindíg kitalál nekem feladatokat. Mozog a wc ülőke,cseréljem ki a zuhanyfüggönyt,javítsam meg a csöpögő csapot...stb. Nem is akart engem annak idején vejének!

Jó reggelt! Vidám hétfőt hirdetek, bundáskenyéren innen, kávén túl!
Jöjjön akinek kedves...
Jöjjön akinek kedves...
Vidám vasárnap
Tegnap csavargás, Nokit kikerültük, nem akartunk zavarni
Ma itthoni tennivalók, délután tánc
Szép napot

Tegnap csavargás, Nokit kikerültük, nem akartunk zavarni

Ma itthoni tennivalók, délután tánc

Szép napot

Kutyu
Mozi meg volt már csak résen kell (lene ) lennem
de lehet ma este ez elmarad érdeklődéshiányában ... :(

Szia Géza! Neked is kellemes hétvégét. Ne csak mozizz!
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2025. 01. 31. péntek 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 15:19

Hétvégre péntek !!!!
Mindenkinek jó pihenést !! Legyetek résen ... ha tudtok

Hétvégre péntek !!!!
Mindenkinek jó pihenést !! Legyetek résen ... ha tudtok

Csak bekukk
kicsit.... melo van még 18.00 ig :( hétvége a nyakunkon szerintem.. asszem egy kis mozi.... de semmi extra.... sajnos...

Jó reggelt! Jó reggelit! Kávé kispénteki hangulatban, munka jutott mára is, nehogy unatkozzunk.
Noki vagy magára vagy másra talált
Bízzunk benne, hogy neki jó. És ha neki jó akkor nekünk is
Hétvégére valami program? Ki mit tervez? Most már azért hiányzik a nyár és a pucér hétvégék a strandon... Meg a motorozás...
Noki vagy magára vagy másra talált

Hétvégére valami program? Ki mit tervez? Most már azért hiányzik a nyár és a pucér hétvégék a strandon... Meg a motorozás...
Jókat mára mindenkinek
9 délutáni kv bekészítve!!!

Ej,de csokiztok a kávémtól!!! Esküszöm semmi bróm nincs benne! Tudjátok mit? Noki gyártson nektek Legényfogó levest!! Izé...nekem is hagyjatok,ha úgy alakulna!

Sziasztok! Öcsyke szuperkávéja még felmelegítve is jókedvcsináló volt. Nektek azért bekészítettem frisset. Mindenkinek szép napot! Kevés munkát,sok pénzt. Vagy legalább mosolygós perceket!
Jó reggelt! Kávét ma úgy főztem, hogy a kellemetlenkedő pillanatok hamar és nyom nélkül röpülnek el, de ha a kedves a pillanat, megáll az idő
Persze ez rajtunk is múlik! Ha nem jó, akkor ne tiltakozzunk, fogadjuk el, hogy már ott van és ne szenteljünk több figyelmet neki, mint ami szükséges. Ha viszont valami jó, akkor ne a telefonunkat vegyük elő és fotózzunk, inkább a szívünket nyissuk ki és élvezzük minden pillanatát.
Nem egyszerű ilyen kávét főzni, de mível szívesen teszem, ez is egy jó pillanatja a napnak
Szép napot

Nem egyszerű ilyen kávét főzni, de mível szívesen teszem, ez is egy jó pillanatja a napnak

Szép napot

Sziasztok! Tök furi. Most volt Szilveszter,aztán mindjárt vége is az első hónapnak. Öcsyke,az Idő nagyon lendületbe jött,pedig nem is kávézik! Jó lenne ha a rossz dolgok múlnának el hamar,a jók,izgalmasak pedig elhúzódnának.
Jó reggelt! Izgalmas hetet kezdünk, aminek a végén a januárnak is vége lesz. Szóval ha lendületet akarunk adni az évnek, akkor most van itt az idő!
A nagy lendülgetés azért ne menjen a reggeli kávé rovására, ráér utána is.
Szép napot
A nagy lendülgetés azért ne menjen a reggeli kávé rovására, ráér utána is.
Szép napot

Esti kv bekészítve.... csak bekukk mert melo van :(
Vidám vasárnap! És jóidő, napsütés! Irány a női napozó
Már mikrobi is ezt mondogatta gyerekkoromban Pip pip. Meg Józsi bácsi a huncutt amikor reggel kiment megetetni a tyúkokat.

Már mikrobi is ezt mondogatta gyerekkoromban Pip pip. Meg Józsi bácsi a huncutt amikor reggel kiment megetetni a tyúkokat.

PIP párt?? hol lehet jelentkezni ?? szép estét mindenkinek reggelre a kv bekészítve!!!