Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1753 1754 1755 1756 1757 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13675   2007. 10. 23. kedd 18:52
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Na kiváncsi lennék hogy erre egy pozitiv hozzászólást tud e irni willy barátunk
Kérlek willy bizonyits nem hiszem el hogy ennyire..... worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621) VIP
2007. 10. 23. kedd 18:45
Egyszóval a "lakatosmunka" szép munka. Vilika nem tudja, hogy egy erényövet (képletesen) kinyítni rendkívüli élmény. Hát még egy szívhez a helyes kulcsot megtalálni, az az igazi "lakatosmunka".
#13674   2007. 10. 23. kedd 18:45
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Egyszóval a "lakatosmunka" szép munka. Vilika nem tudja, hogy egy erényövet (képletesen) kinyítni rendkívüli élmény. Hát még egy szívhez a helyes kulcsot megtalálni, az az igazi "lakatosmunka".
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 23. kedd 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 10. 23. kedd 17:41
a nyolcvanas évek végén én is tettem oda lakatot (valakivel, aki kedves volt számomra)!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#13673   2007. 10. 23. kedd 17:41
tom1019 tom1019 VIP Admin
a nyolcvanas évek végén én is tettem oda lakatot (valakivel, aki kedves volt számomra)!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 12:53
Nem tudom hallottatok-e róla, kb. az 50-es évek végén, hatvnas évek elején indult az ún. "lakatolás" Pécsett, egy érdekes színfoltja a városnak.

Pécs egyik érdekessége a Jannus Pannonius utcában található "lakatfal".

Az első darabok végzős diákok szekrényeit lezáró lakatok voltak, amelyeket búcsúzóul felcsattintottak a rácsra. A szokás gyorsan terjedt, és vele együtt egy babona is, miszerint: ha valaki a kedvesével teszi fel a lakatot, akkor visszatérnek.
Ezeket a lakatokat a szerelmesek kattintják ide, jelezvén, amíg a lakat ellenáll mindenféle gonosz időknek - esőnek, párának, cudar jégverésnek – addig a szerelem is kitart! A lakatok száma egyre gyarapszik, tehát Pécset akár a szerelem városának is nevezhetnénk. Lakat persze annyi, mint ahány a szerelem: van itt csicsás, rozsdamarta régi, meg a fene se tudja hány féle. Van aki csal, nem ritka ez a szerelemben, eleve rozsdamentes anyagból rakja ki a maga lakatját: látod, az én szerelmem örök időkre szól…

#13672   2007. 10. 23. kedd 17:02
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Szép napot mindenkinek,
Gyurikám remélem már 100 vagy wave
Pécset még nem jártam de jópofa dolog ez a lakatfal
willykém hippnek igaza van,te tényleg ennyire pesszimista vagy vagy csak itt jönnek rád ilyen gondolatok
Hol van sárl és papa,gyerkőc ügyben remélem minden szép és jó smile
#13671   2007. 10. 23. kedd 16:07
Nem vártam tőled mást. Még pozitív véleményt tőled semmiről nem hallottam. Szerintem ha megmintázzák a pesszimista embert, akkor te fogsz modellt állni. Semmi gond, te csak foglalkozzál továbbra is a csigák izgalmas nemi életével.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 10. 23. kedd 16:01
lakatfal-lakatfal...
odakattintják nagy andalogva a lakatot, aztán egy év múlva legszívesebben egymás koponyáját törnék be vele...
De legalább viccesen néz ki...
...a lakatfal is.
#13670   2007. 10. 23. kedd 16:01
X Törölt felhasználó (24620)
lakatfal-lakatfal...
odakattintják nagy andalogva a lakatot, aztán egy év múlva legszívesebben egymás koponyáját törnék be vele...
De legalább viccesen néz ki...
...a lakatfal is.
#13669   2007. 10. 23. kedd 15:30
Még csak annyit, hogy a "lakatfal" híre túlnőtt az ország határain, sok híres embernek van ott lakatja, még külföldről is.
Pl.:
Fülöp herceg és hitvese, Letizia Ortiz Rocasolano hercegnő, a spanyol királyi trónörökösök 2004. szeptemberében Magyarországon jártak.
" A pécsi lakatfal híre messzire juthatott, hiszen a rövid látogatás végén ide zarándokoltak el a spanyol vendégek. A lakatfalra a szerelmesek örök szerelmük jelképeként szoktak felhelyezni egy lakatot, Felipe herceg és Letizia hercegné is követte ezt a hagyományt."
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 23. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 23. kedd 14:36
volt régen egy pécsi fórumozónk: vad smile asszem te nem voltál még itt...ő számolta a napokat...szexmenteseket:(
és egyszer valahova én is beraktam ezt a falas témát, de nem tudom, hogy ide-e
mindenesetre klassz dolog lehet...létezik még valami ilyen jellegű "közösségi portál"?

ooopssszzz...bibendumtól kérdezném: hol van még ilyen lakatfal???
#13668   2007. 10. 23. kedd 15:29
zelli zelli
Szép napot Mindenkinek!
3 éve jártam utoljára Pécsett. Éppen a szülinapomon. Sajnos akkor még nem tudtam erről a falról, szívesen megnéztem volna. Tulajdonképpen Orfűre kellett volna bejutni, de akkor volt a Mecsek-rally, és nem engedtek be, illetve ki!
Szeretem ezt a gyönyörű várost, és a szép hagyományokat is! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom hallottatok-e róla, kb. az 50-es évek végén, hatvnas évek elején indult az ún. "lakatolás" Pécsett, egy érdekes színfoltja a városnak.

Az első darabok végzős diákok szekrényeit lezáró lakatok voltak, amelyeket búcsúzóul felcsattintottak a rácsra. A szokás gyorsan terjedt, és vele együtt egy babona is, miszerint: ha valaki a kedvesével teszi fel a lakatot, akkor visszatérnek.
Ezeket a lakatokat a szerelmesek kattintják ide, jelezvén, amíg a lakat ellenáll mindenféle gonosz időknek - esőnek, párának, cudar jégverésnek – addig a szerelem is kitart! A lakatok száma egyre gyarapszik, tehát Pécset akár a szerelem városának is nevezhetnénk. Lakat persze annyi, mint ahány a szerelem: van itt csicsás, rozsdamarta régi, meg a fene se tudja hány féle. Van aki csal, nem ritka ez a szerelemben, eleve rozsdamentes anyagból rakja ki a maga lakatját: látod, az én szerelmem örök időkre szól…

#13667   2007. 10. 23. kedd 15:17
gazosgyuri gazosgyuri
Hallottam róla...nagyon tetszik...sajnos elöbb jártam Pécsett mint hallottam róla...pedig megnéztem wóna szíwesen... eljen

Amúgy szia mindenkinek... smile

#13666   2007. 10. 23. kedd 14:36
MmePrune MmePrune VIP Admin
volt régen egy pécsi fórumozónk: vad smile asszem te nem voltál még itt...ő számolta a napokat...szexmenteseket:(
és egyszer valahova én is beraktam ezt a falas témát, de nem tudom, hogy ide-e
mindenesetre klassz dolog lehet...létezik még valami ilyen jellegű "közösségi portál"?

ooopssszzz...bibendumtól kérdezném: hol van még ilyen lakatfal???

#13665   2007. 10. 23. kedd 14:34
Senki nem mondta, hogy magyar (pécsi) találmány, de egy kedves dolog, különösen annak akinek már van ott lakatja. Nekem is van ott egy lakatom, azóta is szeretem azt a várost, vissza-vissza is nézek, a fiatalságom egy darabja.
#13664   2007. 10. 23. kedd 12:53

#13663   2007. 10. 23. kedd 10:39
gazosgyuri gazosgyuri
A k.anyját az esőnek...(agresszíw kismalac)...én kint akarok boklászni!!!
Másnapos jó reggelt amúgy... buck
Nah...majd késöbb...hmmm
#13662   2007. 10. 23. kedd 10:33
MmePrune MmePrune VIP Admin
az eső még most is esik...folyamatosan mosva a port smile
#13661   2007. 10. 23. kedd 10:27
tom1019 tom1019 VIP Admin
Jó reggelt!Végre esett az eső,elmosta a sok port!

#13660   2007. 10. 23. kedd 10:09
Kellemes napot mindenkinek!

#13659   2007. 10. 23. kedd 07:47
Moncy Moncy
Jóóóó napot ki az ágyból 7alvók wave

nyes nyes

#13658   2007. 10. 23. kedd 01:45
gazosgyuri gazosgyuri
Nah...most mentek el a wendégek...phüüü...asstem berúgtam picit...hehe...jóccakát!Hihihi
#13657   2007. 10. 22. hétfő 22:41
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Jó éjt! Szép álmokat! Derűs ébredést!
#13656   2007. 10. 22. hétfő 20:29
yanek77 yanek77
szépjóestét smile
nade kérem smile a giccsek és a csigák szivesen látott vendégek a nappaliban de a nyalifalinak van különn topikja, oda tessenek hát betolni a zsúrkocsit smile

giccspálya:

smile

... 1753 1754 1755 1756 1757 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48755db
Utolsó üzenet: tegnap 17:55

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!