Még egy nagy tanulság. Már sokszor volt téma, de még sajnos mindig aktuális. Tényleg elmulasztjuk mi férfiak eleget dicsérni a nőket. Persze tudni kell ezt szépen és helyzethez illően tálalni, de sok nő nem tartja magát se szépnek, se arra méltónak, hogy a férfi vele foglalkozzon, kívánatosnak meg aztán pláne nem.
Változtassunk ezen. Kedves hölgyek, kérlek írjatok ide, ti miként látjátok ezt?
Elmondom, én miként élem ezt meg. Én férfiként tudok jelen lenni. ha szavak nélkül is ezt vissza igazoló pillantásokat kapok egy nőtől, az már hozzátesz a napomhoz. És tudom, az övéhez is hozzátett. És nem kell ahhoz megdugni... Ha igazi nővel találkozom, akkor a figyelmességgel, udvariassággal, finom gesztusokkal tudom az ő nőiességét táplálni. Ez mindkettőnknek kellemes, jó és még mindig nem kellett szexelni hozzá.
Mit gondoltok? Vagy ne fárasszam a nappalit ezekkel a gondolataimmal?
Változtassunk ezen. Kedves hölgyek, kérlek írjatok ide, ti miként látjátok ezt?
Elmondom, én miként élem ezt meg. Én férfiként tudok jelen lenni. ha szavak nélkül is ezt vissza igazoló pillantásokat kapok egy nőtől, az már hozzátesz a napomhoz. És tudom, az övéhez is hozzátett. És nem kell ahhoz megdugni... Ha igazi nővel találkozom, akkor a figyelmességgel, udvariassággal, finom gesztusokkal tudom az ő nőiességét táplálni. Ez mindkettőnknek kellemes, jó és még mindig nem kellett szexelni hozzá.
Mit gondoltok? Vagy ne fárasszam a nappalit ezekkel a gondolataimmal?
Jó reggelt! Kávé az ébredőknek, kakaó az édesszájúaknak, a cicáknak meg tejcsi
Szerintem nagyon sokan, nagyon sok lehetőséget elszalasztanak, hogy feldobják a hétköznapokat. Biztos vagyok benne, hogy itt a nappalit is olvassák egyedülálló vagy házas, de szexben tőbbet kívánó nők akik szét masztizzák magukat. Pedig lenne megoldás nekik is.

Szerintem nagyon sokan, nagyon sok lehetőséget elszalasztanak, hogy feldobják a hétköznapokat. Biztos vagyok benne, hogy itt a nappalit is olvassák egyedülálló vagy házas, de szexben tőbbet kívánó nők akik szét masztizzák magukat. Pedig lenne megoldás nekik is.
Jó estét! Dolgos-szorgos hét péntekje is lecseng lassan.
A mindenfélét olvasás nem nekünk való, szerencsére a nappali tiszta!
Az, hogy haldoklik... annó akik életre hívták már nincsenek vagy nem aktívak. És ugye nők nélkül is lehet élni, de minek? Így ez is inkább egy nyugi sziget a szebb napokat is megélt gg fórumok között. Talán még lesz olyan vidám csajszi aki szívesen vált néhány szót velünk is.
Csak hogy feldobjam a dolgot, bár itt rezzenéstelen a víz felszín, a való életben a kandallós csajszi... bestia... Csak mondom. Kiderült, hogy unikornis
Szép hétvégét
A mindenfélét olvasás nem nekünk való, szerencsére a nappali tiszta!
Az, hogy haldoklik... annó akik életre hívták már nincsenek vagy nem aktívak. És ugye nők nélkül is lehet élni, de minek? Így ez is inkább egy nyugi sziget a szebb napokat is megélt gg fórumok között. Talán még lesz olyan vidám csajszi aki szívesen vált néhány szót velünk is.
Csak hogy feldobjam a dolgot, bár itt rezzenéstelen a víz felszín, a való életben a kandallós csajszi... bestia... Csak mondom. Kiderült, hogy unikornis

Szép hétvégét

Jó reggelt!! Kutyu14cm ne add fel ilyen hamar
szelektálj és csak azt olvasd ami érdekel
kv frissítve

Sziasztok srácok! Haldoklik a nappali,kiábrándító a Gg fórum. Ki nyeli le a sajátját,glory-hole(csak pasik!!),puncinedves tanga imádata,ki veri haverral közösen.....stb. Nekem ezek a dolgok aberrált baromságok. Lehet nem jövök egy darabig. Aztán hátha újra lesznek értelmes,heteró megnyilvánulások. Jók legyetek,vigyázzatok magatokra!

!!

Jó reggelt! A hétfőt nem aludtam át, na jó azért halálra sem dolgoztam magamat. Mint ahogy ma sem fogom. De a hét második felére fel kell gyűrni az ingújjat.
Az idő kicsit emyhébb, talán az agyag sem lesz olyan fagyos.
A tavasz már a kanyarban van, a madarak énekét figyeljétek reggelente. Az a bizonyos tavaszi zsongás.
Szép napot
Az idő kicsit emyhébb, talán az agyag sem lesz olyan fagyos.
A tavasz már a kanyarban van, a madarak énekét figyeljétek reggelente. Az a bizonyos tavaszi zsongás.
Szép napot

Jó reggelt!!Kv frissítve !!! Kitartást mindenkinek a qva hétfő miatt

Hála a vadásznak, megvan a medve!
A ritmus fontos, mindennek az alapja. Figyelj a dokira, nehogy valami Fásy mulatós ritmusra hangoljon. Tankcsapda az jó, csak ne a Menyország tourist legyen, ahhoz még fiatal vagy!
Örüés van az a lényeg! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 16:16
A ritmus fontos, mindennek az alapja. Figyelj a dokira, nehogy valami Fásy mulatós ritmusra hangoljon. Tankcsapda az jó, csak ne a Menyország tourist legyen, ahhoz még fiatal vagy!
Örüés van az a lényeg! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Bevált a csali...
Köszi az aggódást,szoktam jönni kávézni,csak szépen csendben
Kicsit rendetlenkedik a ketyegőm,összevissza kalimpál meg baromkodik,ezért jövök ritkán.
Már a doki kísérletezik rajtam,valami csak lesz...Persze melózok meg mindent csinálok,akkora gáz nincs,csupán kerülget az ördög néha,akkor meg kell pihenni pár percre,azt meg szeretek
Bevált a csali...

Kicsit rendetlenkedik a ketyegőm,összevissza kalimpál meg baromkodik,ezért jövök ritkán.
Már a doki kísérletezik rajtam,valami csak lesz...Persze melózok meg mindent csinálok,akkora gáz nincs,csupán kerülget az ördög néha,akkor meg kell pihenni pár percre,azt meg szeretek

Sziasztok,szeva Crazy! Jobbulást,de komolyan! Szükségünk lenne a Tökéletes Medvére!! A humorod mindíg gyógyszer volt a vacakabb napokban,most legyen gyógyszer a féltésünk Neked!! Remélem,Asszonykáddal együtt újra jól lesztek.
Sziasztok!
Bevált a csali...
Bevált a csali...

Jónapot Mindeninek.... lassan készülődnöm kell :( vár a meló... Kv bekészítve!!

Kiteszek egy mézes-málnás sütit. Hátha becsalogatja Crazyt.
Nem szokott így elmaradni, bevallom kicsit aggódom.
Nem szokott így elmaradni, bevallom kicsit aggódom.
Jó reggelt! Vidám vasárnapi kávén innen, szaunán túl.
Egyszóval kellemes a reggel, ki merre élvezi?
Én a jakuzziban, a kedves még alszik.
Most beszéltem a masszírkás csajszival, kicsit húztuk egymást, aztán lerázott... Azt mondja, most maszturbálnia kell... Így sem ráztak még le
Egyszóval kellemes a reggel, ki merre élvezi?
Én a jakuzziban, a kedves még alszik.
Most beszéltem a masszírkás csajszival, kicsit húztuk egymást, aztán lerázott... Azt mondja, most maszturbálnia kell... Így sem ráztak még le

Sziasztok! Szép napot srácok! Öcsyke,itthon én masszírozok,az én derekam,meg a lökőizmok rendben vannak! Ha simizem Asszonykát,hamar elfelejtem a fáradtságot! A kényeztetést aztán úgyis meghálálja!
Jó reggelt! Akkor egy hétvégi dolgos kávé, ami eszünkbe juttatja, hogy miért is dolgozunk ma is. A kincsünkért a hálószobában, a pillanatért ahogy hazavár, aki ha nem lenne akkor felkelni sem lenne érdemes, nemhogy dolgozni.
Kitartás Kutyu, kérd meg a kedvest, kicsit nyomkodja meg a derekadat. Olajat ne felejts el beszerezni, hátha nuru masszázs lesz
Kitartás Kutyu, kérd meg a kedvest, kicsit nyomkodja meg a derekadat. Olajat ne felejts el beszerezni, hátha nuru masszázs lesz

Sziasztok! Öcsyke,akkor te a bőség zavarával küzdesz,mi meg dolgozhatunk Gézával bakker! De nem irígykedem,én majd "hazai pályán"masszírozok...meg egyebek! Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Crazy,neked is!!
Jó reggelt!!
sajnos meloval telik hétvége ismét :( de be be nézek hozzátok
kv frissítve....

Csekkolás meg volt, de csak szerényen. Egy igen jó bőrben lévő elvált 59 éves vagány nő. Mit mondjak, becs szó nem történt köztünk semmi, két éve javítottam a kandallóját. Most rögtön a kapuban két puszival köszöntött, mint jóbarátot. Szerintem ki akar használni
De hagyom neki. Sajnos
olyan gondja van a kéménnyel, hogy hétfőn újra megyek. Ki tudja, talán addigra kiderül hol van még rajta tetkó azon kívül amit láttam
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 13:52

Halihó! Miért hűvös s hangulat Öcsyke? Mert kiváncsiskodtunk? Közben azért neked forró perceket kívántunk a "csekkolásra"!!