Kellemes napot!
Még a hétfő is csudább,ha egy ilyen csajszi kávézik nálunk
Ha egy kicsit tovább maradsz,össze bundáskenyereztünk volna meg talpmassz is
Még a hétfő is csudább,ha egy ilyen csajszi kávézik nálunk

Ha egy kicsit tovább maradsz,össze bundáskenyereztünk volna meg talpmassz is

Szép reggelt Mindenkinek !
Qva hétfő törölve 18.00 -ig..... Kv frissítve....

Jó reggelt! A kávé illat nagyon kellemes, valami különlegessel keveredik ma reggel
Rögtön merevedést okoz, szia Katja, köszönjük
Egy istennő puszijai
Na az ilyen hétfőket ünneppé szenteli.
Szép napot, jó kávézást! És ne felejtsétek el megsimogatni a szerencsehozó katicát

Na az ilyen hétfőket ünneppé szenteli.
Szép napot, jó kávézást! És ne felejtsétek el megsimogatni a szerencsehozó katicát

Sziasztok Kedvesek,
Beköszönök, megkávézok, hagyok itt puszikat, majd jövök! ♡♡♡
Puszik ♡♡
Beköszönök, megkávézok, hagyok itt puszikat, majd jövök! ♡♡♡
Puszik ♡♡
Jó reggelt! Vidám szexelős vasárnapot! Kávézgatok, kávézgatok....
Nem kell a csajsziknak simogatás és nem kell a bundáskenyér sem. Na mi kell nekik? Csak a szex maradt
Szóval jöhetteknyugodtan kedves kívánós hölgyek, itt a nappali nem szex mentes övezet ha itt vagytok. A kellemes élmény garantált, legyen az egy gyors menet, vagy véget nem érő kényeztetés. Ez utóbbiban biztos partner lesz Kutyu is
Vidámkodjatok, hogy legyen sok szép emlék
Nem kell a csajsziknak simogatás és nem kell a bundáskenyér sem. Na mi kell nekik? Csak a szex maradt

Szóval jöhetteknyugodtan kedves kívánós hölgyek, itt a nappali nem szex mentes övezet ha itt vagytok. A kellemes élmény garantált, legyen az egy gyors menet, vagy véget nem érő kényeztetés. Ez utóbbiban biztos partner lesz Kutyu is

Vidámkodjatok, hogy legyen sok szép emlék

Hétvégre
Pihenésé am i nap
hűsölés a a szobában
kv bekészítve délutánra...

Kellemes napot!
Ma is aktív a szolgáltatásnyújtás csajszik...

Ma is aktív a szolgáltatásnyújtás csajszik...

Jó reggelt! Vidám szombatot! Kávét a csészékbe! Én is dolgosan, majd holnap pihenek.
A csajszik erről a bundáskenyérről és lábmasszírkáról már biztos lemaradtak
Szép napot
A csajszik erről a bundáskenyérről és lábmasszírkáról már biztos lemaradtak

Szép napot

:( a csajok nem értékelik az ajánlatokat :( kv frissítve.... bundáskenyeret megettem........ :(
Mára beszerzek egy fekete macskát is, mégis csak péntek 13

Vidám péntek és micsoda tervek! Összekenjük a lányok száját bundáskenyérrel, Crazy a lábukat tartja karban így elmenni sem tudnak
Lehet valahol már csapdába eshettek ezért nem jönnek?
Én felfújtam a medencét, most a kacsákat rendezem csábító sorba. Estére meg a jakuzzi kap csillagfényes hangulat világítást, hátha erre vágynak.
Szép napot

Lehet valahol már csapdába eshettek ezért nem jönnek?

Én felfújtam a medencét, most a kacsákat rendezem csábító sorba. Estére meg a jakuzzi kap csillagfényes hangulat világítást, hátha erre vágynak.
Szép napot

Remek napot!
Sitty-sutty módon száguldanak napok,minnyá vége hétnek...persze az nem baj
Én talpmasszázst is szolgáltatnék a csajsziknak reggeli után,vagy bármilyent,csak egyenlőre nem túl sokan vannak
Sitty-sutty módon száguldanak napok,minnyá vége hétnek...persze az nem baj

Én talpmasszázst is szolgáltatnék a csajsziknak reggeli után,vagy bármilyent,csak egyenlőre nem túl sokan vannak

Hétvégre péntek
Frissitve a kv.... meg alimonádé !!!! csajoknak csinálnék reggelit is bundáskenyérrel.....

Vidám szerda sitty-sutty elrepül, délutáni laza kávé, mert jól esik. Holnap Balaton parti meló, délután irány a móló
Kellemes délutánt a benézőknek

Kellemes délutánt a benézőknek

gyerekek :9 nem tudom mi történt a hétvégével..... és már szerda is van ujvra
egyet alszomés ismét középső nap
lehet az a baj khétvégén nem csak kv-t ittam
készletek frissítve !!

Remek napot!
Ma amolyan keddfő szerűség van..kicsit hűvösen indult,hamar magamhoz tértem mikor kimentem gatyába kávézni
Úgy bizony,kevesebbet kell aludni péntekig!
Ma amolyan keddfő szerűség van..kicsit hűvösen indult,hamar magamhoz tértem mikor kimentem gatyába kávézni

Jó reggelt, bármilyen vidám is volt a hétfő, elmúlt
De itt a vidám kedd, és a rövid melós hét reménye. Csak rajtunk múlik, illetve rajtam biztos nem
Szép napot, jó kávézást

De itt a vidám kedd, és a rövid melós hét reménye. Csak rajtunk múlik, illetve rajtam biztos nem

Szép napot, jó kávézást

Jó reggelt! Mit szólnátok egy vidám hétfőhöz?
A hozzávalók adottak
Vagy ha nem, a beszerzésük is nagyon vidám kaland
Szép napot
A hozzávalók adottak

Szép napot