Jobb reggelt Mindenkinek
délutáni kv bekészítve !!legyetek résen ha tudtok fiuk !

Jó reggelt! Vidám vasárnapra ébredtünk. Minden adott egy jó kávézáshoz. Másra is remek az idő, legyetek kreatívak

Nyugi Crazy, bazi hosszú a nap, egy csomó mindenre lesz időd! Csak pihenni nem
Én délelőtt motoroztam, délután már volt egy kis nyuszózás is.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 06. 21. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 21. szombat 07:43

Remek reggelt!
A hétvégi kávénak még az íze is jobb
Ma több minden is tervben van,de ahogy ébredtem úgy érzem hogy szelektálás lesz belőlük...

Ma több minden is tervben van,de ahogy ébredtem úgy érzem hogy szelektálás lesz belőlük...

Remek reggelt!

Jó reggelt kívánok! Jut kávé mindenkinek, nem kell tolongani. Persze összebújni és összesimulni ér ma is
Szép napot

Szép napot

Vidám péntek! Aki világosban szeret szexelni az nagyon jól ki tudja használni ezt a néhány napot, most a legrövidebb az éjszaka! Ezért tenni is kell, nem csak várni, hogy a szánkba repüljön az illatos bugyi
Én szerény vagyok, beérem azzal ami a bugyiban van
Szép és vidám kávézós pénteket

Én szerény vagyok, beérem azzal ami a bugyiban van

Szép és vidám kávézós pénteket

Opsz
mik történnek itt a nappaliban.... házalói tevékenységet folytat valaki??? kv készletet frissítettem...

És így lett vidám a csütörtök

Én E? Hát nálam nem sok olyan van...oké,írok ha lesz eladó,mindenképpen..
(Ez egy válasz Baksa2023 üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 19. csütörtök 10:09

Használt nagyon masztis illatos bugyit vásárolnék.Irj rám privátban
Használt nagyon masztis illatos bugyit vásárolnék.Irj rám privátban
Most vagyok én is,velem is lehet találkozni

Kellemes napot!
Még a hétfő is csudább,ha egy ilyen csajszi kávézik nálunk
Ha egy kicsit tovább maradsz,össze bundáskenyereztünk volna meg talpmassz is
Még a hétfő is csudább,ha egy ilyen csajszi kávézik nálunk

Ha egy kicsit tovább maradsz,össze bundáskenyereztünk volna meg talpmassz is

Szép reggelt Mindenkinek !
Qva hétfő törölve 18.00 -ig..... Kv frissítve....

Jó reggelt! A kávé illat nagyon kellemes, valami különlegessel keveredik ma reggel
Rögtön merevedést okoz, szia Katja, köszönjük
Egy istennő puszijai
Na az ilyen hétfőket ünneppé szenteli.
Szép napot, jó kávézást! És ne felejtsétek el megsimogatni a szerencsehozó katicát

Na az ilyen hétfőket ünneppé szenteli.
Szép napot, jó kávézást! És ne felejtsétek el megsimogatni a szerencsehozó katicát

Sziasztok Kedvesek,
Beköszönök, megkávézok, hagyok itt puszikat, majd jövök! ♡♡♡
Puszik ♡♡
Beköszönök, megkávézok, hagyok itt puszikat, majd jövök! ♡♡♡
Puszik ♡♡
Jó reggelt! Vidám szexelős vasárnapot! Kávézgatok, kávézgatok....
Nem kell a csajsziknak simogatás és nem kell a bundáskenyér sem. Na mi kell nekik? Csak a szex maradt
Szóval jöhetteknyugodtan kedves kívánós hölgyek, itt a nappali nem szex mentes övezet ha itt vagytok. A kellemes élmény garantált, legyen az egy gyors menet, vagy véget nem érő kényeztetés. Ez utóbbiban biztos partner lesz Kutyu is
Vidámkodjatok, hogy legyen sok szép emlék
Nem kell a csajsziknak simogatás és nem kell a bundáskenyér sem. Na mi kell nekik? Csak a szex maradt

Szóval jöhetteknyugodtan kedves kívánós hölgyek, itt a nappali nem szex mentes övezet ha itt vagytok. A kellemes élmény garantált, legyen az egy gyors menet, vagy véget nem érő kényeztetés. Ez utóbbiban biztos partner lesz Kutyu is

Vidámkodjatok, hogy legyen sok szép emlék

Hétvégre
Pihenésé am i nap
hűsölés a a szobában
kv bekészítve délutánra...